Bildirim
güncel ati x1700 mobility driverını nerden bulabilirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aynı dertten müzdaripim ben de arkadaşlar yardımcı olacak birisi var mı?
asus direk olarak desteklemiyor bu ekran kartını o yüzden güncel driver bulamıyoruz :( -
aynı derdı bende yasıorum... guncel drıver bulamıorum bırısı yardım etsın lutfennn .. !!!!!!! -
buyrun arkadaslar vista 32 bit için ati ccc 8.11:(baska bir f3jp sahibi olarak)
http://lix.in/-39a0ae -
quote:
Orjinalden alıntı: yed08
buyrun arkadaslar vista 32 bit için ati ccc 8.11:(baska bir f3jp sahibi olarak)
http://lix.in/-39a0ae
xp 32 bıt ıcın var mı ? bu arada vista drıverını sız yukledınız mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 24 Kasım 2008; 15:43:49 > -
kendi bilgisayarımda (vista 32 bit)su an bu driver yüklü -
quote:
Orjinalden alıntı: yed08
kendi bilgisayarımda (vista 32 bit)su an bu driver yüklü
verdıgınız cevaba tesekkur ederım ...bu drıverın xp 32 bıt ıcın olanı lazım bana bulursanız bana lınk gonderır mısınız ??
-
xp 32 bt ıcın olanı yok mu ???? (up) -
quote:
Orjinalden alıntı: gs_mert
xp 32 bt ıcın olanı yok mu ???? (up)
-
ben vista ultımate 32 bit kurdum ve drıverı yuklemeyı denedım yuklendı ama atı de problem olustu mom.exe hata vermekte , catalyst control center acılmıor ?ne yapabılırım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 29 Kasım 2008; 22:38:45 > -
catalyst in 8.12 olanı da yüklenmiyor f3jp ye yüklense bile eskisi görünüyor bu driverın da yüklenebilir olanını bulabilir miyiz -
sonunda bu drıverı yukledım ve ıse yaradı bende...undercover ,racediver grid gıbı oyunları artık oynuyabılıorum drıverda bı sorun yok ancak bana xp drıverı lazım gta 4 u oynuyabılmem ıcın...xp driver arıorum lutfen bırısı yardım etsın ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 18 Aralık 2008; 16:20:12 > -
ati niçin bu karta guncel xp drıverı cıkartmıor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 23 Aralık 2008; 22:49:38 > -
Arkadaşlar sonuçta hangi sürücüyü yükleyelim sizce 32bitVista için???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X