Şimdi Ara

güncel ati x1700 mobility driverını nerden bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lap top umda ati mobility radeon x1700 var güncel driver konusunda yardım ederseniz çok sevinirim

• aynı dertten müzdaripim ben de arkadaşlar yardımcı olacak birisi var mı?
    asus direk olarak desteklemiyor bu ekran kartını o yüzden güncel driver bulamıyoruz :(
  • aynı derdı bende yasıorum... guncel drıver bulamıorum bırısı yardım etsın lutfennn .. !!!!!!!
  • buyrun arkadaslar vista 32 bit için ati ccc 8.11:(baska bir f3jp sahibi olarak)
    http://lix.in/-39a0ae
  • quote:

Orjinalden alıntı: yed08

buyrun arkadaslar vista 32 bit için ati ccc 8.11:(baska bir f3jp sahibi olarak)
    http://lix.in/-39a0ae

xp 32 bıt ıcın var mı ? bu arada vista drıverını sız yukledınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 24 Kasım 2008; 15:43:49 >
  •  güncel ati x1700 mobility driverını nerden bulabilirim

kendi bilgisayarımda (vista 32 bit)su an bu driver yüklü
  • quote:

Orjinalden alıntı: yed08

güncel ati x1700 mobility driverını nerden bulabilirim

kendi bilgisayarımda (vista 32 bit)su an bu driver yüklü

verdıgınız cevaba tesekkur ederım ... bu drıverın xp 32 bıt ıcın olanı lazım bana bulursanız bana lınk gonderır mısınız ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xp 32 bt ıcın olanı yok mu ???? (up)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gs_mert

xp 32 bt ıcın olanı yok mu ???? (up)
  • ben vista ultımate 32 bit kurdum ve drıverı yuklemeyı denedım yuklendı ama atı de problem olustu mom.exe hata vermekte , catalyst control center acılmıor ?ne yapabılırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 29 Kasım 2008; 22:38:45 >
  • catalyst in 8.12 olanı da yüklenmiyor f3jp ye yüklense bile eskisi görünüyor bu driverın da yüklenebilir olanını bulabilir miyiz
  • sonunda bu drıverı yukledım ve ıse yaradı bende...undercover ,racediver grid gıbı oyunları artık oynuyabılıorum drıverda bı sorun yok ancak bana xp drıverı lazım gta 4 u oynuyabılmem ıcın...xp driver arıorum lutfen bırısı yardım etsın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 18 Aralık 2008; 16:20:12 >
  • ati niçin bu karta guncel xp drıverı cıkartmıor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 23 Aralık 2008; 22:49:38 >
  • Arkadaşlar sonuçta hangi sürücüyü yükleyelim sizce 32bitVista için???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.