Şimdi Ara

gunaydın = bi bakın beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben yenı basladım oyunda para harcamayada meılıyım yane soledım param var ve acacam car en guclu olsun ıstıyorum en guclu car hangısı

itemlerı para ıle alıcam ytl

cok saglam yapa bılecegım bı car olmalı kımse yıkamıca bı turden bıse

not:knighta 75 lw bı carı bırakıp bura geldım orda warıor oynuyodu ve cın serverında warıor acılmıyo gelıba

avrupa bolumunde acmayı dusunuyom warıor olarak ii olurmu?

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

sana tavsiyem avrupa açma ...woriror lar sağlam güzel ama avrupa zor iş be hocam sana tavsiyem FULL STR BLADER

onuda kasması bi ömür

Orjinalden alıntı: Z0DİAC
    beyler ben yenı basladım oyunda para harcamayada meılıyım yane soledım param var ve acacam car en guclu olsun ıstıyorum en guclu car hangısı

itemlerı para ıle alıcam ytl

cok saglam yapa bılecegım bı car olmalı kımse yıkamıca bı turden bıse

not:knighta 75 lw bı carı bırakıp bura geldım orda warıor oynuyodu ve cın serverında warıor acılmıyo gelıba

avrupa bolumunde acmayı dusunuyom warıor olarak ii olurm

Hiç bir oyunda yenilmeyecek char olmaz. tamamıyla saçmalık olur, senin buraya bu topici açman gibi. Öyle bir char olsa oyunun ne anlamı olur. Sen bu oyunu oynama bu oyundaki bütün charlar eşit güçte yani bütün char birbirlerine üstünlük kurar. Biraz mantıklı düşün ve öyle konuş veya yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAMPURATU -- 11 Mart 2008; 11:07:31 >

• sen bakma eu oynayamayanlara 15 saniye pot delay var diye kötülerler hep ama belli bir yerden sonra alışıyorsun, zaten levelin belli bir seviyeye geldikten sonra çokta fazla pot içme ihtiyacın olmadığı için sorunda olmuyor

eğer zor yıkılan bir build arıyorsan warrior/cleric [paladin diye tabir edilir yabancı oyuncular tarafından] tam sana göre

Edit :

unutmuşum eklemeyi yıkılmaz diye birşey yok her char yıkılır ama en zor yıkılanıda budur bana göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angurvadal -- 11 Mart 2008; 11:09:57 >

Orjinalden alıntı: Outsider_

sen bakma eu oynayamayanlara 15 saniye pot delay var diye kötülerler hep ama belli bir yerden sonra alışıyorsun, zaten levelin belli bir seviyeye geldikten sonra çokta fazla pot içme ihtiyacın olmadığı için sorunda olmuyor

eğer zor yıkılan bir build arıyorsan warrior/cleric [paladin diye tabir edilir yabancı oyuncular tarafından] tam sana göre

Edit :

unutmuşum eklemeyi yıkılmaz diye birşey yok her char yıkılır ama en zor yıkılanıda budur bana göre...

aynen katılıyorum europe charların en ezigi chineseleri devirir ha eziq derken lwl1 eziq deil aynı lwlde olsa yeterli kendi lwlindeki charlara genellikle tek atar mesela wizard ama defance yok =) en iyisi sen warior/cleric ac

• ue charlar chinese charlardan daha üstün hiç şüphesiz.
    wizard aç demem tek atarsın ama kaçmak için taktiğin olmalı hızlı davranıp kaçamassan yatarsın hemen. yeni başlaıdm demişsin wizard kasamassın bence. ilk olarak str bi char aç ki oyundaki zorlukları fln gör ondan (can önemlidir) sonra kendi stratejine göre bi char yapılandırırısın tavsiyem 2h varior/cleric açman olr. bende 1h warior/cleric char war ondanda memnunum ama 2h ler daha iyi vuruolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-orn -- 11 Mart 2008; 11:47:36 >
    Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gelin komik şey var
    11 yıl önce açıldı
    Beyler bakarmısınız
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en güçlü char diye bi build olsa hepimiz ona yüklenirdik her karekterin + ları ve - leri var burda sana herkes kendi sevdiği buildi önerir...

sana tavsiyem akşam 20.00 - 21.00 gibi eski serverlardan birne girmen ve pvp yapanları izlemen orda yaklaşık olarak neyin ne oldugunu anlarsın.

ama tabi ki yeni başyan bi oyuncu için deneyerek öğrenmek daha verimli olabilir sırası ile kafanda oluşturdugun yapılandırmaları dene sonuçta yapılandırmalar kişiden kişiye değişir..

benim görüşüm eu wizard açman yönünde, belli bi seviyeye gelene kadar zor gelebilir ama buffları gerçekten çok iyi cleric skilleri ile ölümsüz olabiliyor.

yanı sıra oyunda şu an en yüksek vuruş gücüne sahip karekter...

Tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz herkesin görüşüne saygı duyuyorum.
  • chinalar zor iş hangi skili açcaksın nerden bilsin atıyorum glavie açtı fire mi açsın coldmu açsın ne bilsin ama europede öle değil atıyorum wizard açıcak ordan wizarda giriyosun fire mi coldmu bakıyorsun[[bu bnm fikrim lütfen ban felan yazmayın]]]]

bana kalırsa rogue aç((dagger veya xbow)))

_ULTR@SL@N_
  • warrior / crossbow
  • aynen katılıyorum herkes kendı sevdigi buildi onerir Full str Blade yada Sw-Spear hybrid ikiside saglam

Rehberi de buradan okuyabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_20818823/tm.htm
    ATATÜRK
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Crossbow ya da Rogue olmanı tavsiye ederim.

Rehberi de buradan okuyabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_20818823/tm.htm

Crossbow zaten rogue dir. Warrior / Cleric aç derim.
  • full str glavıe
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.