Şimdi Ara

Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.056
Cevap
535
Favori
1.094.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
431 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • savaş adım adım yaklaşıyor Allah c.c. dilerim Çin'i nukleer bombalarla yeryüzünden millet olarak silsin tez vakitte Amin.

  • KONU GÜNCELLEME;








    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı







    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı









    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı










    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı








    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı




  • SON DAKİKA ;






    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı
  • Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı
  • Hadi yine iyisin 8 ağustosa kadar diyor bende iş yerinde biriyle anlaşma yaptım 8 ağustosa kadar nükleer kullanılmazsa dünyada döner ısmarlıcam kendisine 😂😅 melhamei kübra diyorsun mesajlarında 8 ağustos ne günü biliyorsun muharrem ayı girdi 8 ağustos pazartesi günü aşure günü ve mehdi a.s aşure günü zuhur edecek Türkiye ile ilgili bir savaş durumu olursa ve genel bir savaş dünyada bilki geliyor gelmekte olan tüm zalimlere geçmiş olsun sende muradına kavuşursun artık ha olmazsa bir şey zaten devam. 😅


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ajanslara Ronald Regan SS uçak gemisinin Çin Hava Kuvvetleri tarafından Tayvan açıklarında batırıldığına dair bilgiler geliyor




    telegram muhabbetinde dönüyordu

  • Yav şurda rusya iki roket attı mazot alamayacak duruma geldiniz birde birbirini yesinler diyorsun heralde oturup lahmacun kola gömeceksin onlar savaşırken....

  • bu parazitlerin birbirini yemesini izlemek daha lezzetli











  • Hiç kimse 1,4 milyardan fazla Çinlinin ulusal egemenliklerini ve toprak bütünlüklerini savunma kararlılığını ve yeteneğini küçümsememelidir.”


    Çin, ABD'yi Tayvan konusunda "ateşle oynama" konusunda uyardı.


    Çin, Washington'u Pekin'in Tayvan üzerindeki egemenliğine meydan okumakla suçlayarak ABD'yi BM Güvenlik Konseyi'nde çifte standart yapmakla suçladı.

  • Bu doğru değil herhalde eğer doğruysa bittik demektir.

  • lethal gun kullanıcısına yanıt

    neyine bittik daha yeni başlıoz demektir

  • Bir uçak gemisi batırmak öyle kolay değil.
    Öylesine bir güçtür ki, ufkunda göründüğü devletlerde yönetimi değiştirir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellikle twitter üzerinden kontrol ediyorum haberleri tabi o da güvenilir hesaplar üzerinden ama telegram hesapları sanki biraz sahte haber veriyor gibi doğruluğundan şüphe ediyorum açıkçası.

  • Bi Çin eksikti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin tayvana saldırırsa abd müdahale eder mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptopal99 -- 30 Temmuz 2022; 22:52:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Dün ABD ordusundan sonra bugünde İsrail Hava Kuvvetleri, envanterindeki F-35 savaş uçaklarını teknik bir sorun nedeniyle geçici olarak uçuşlardan aldığını duyurdu. Uçakların pilot fırlatma koltuklarıyla ilgili sorun olduğu belirtildi.

  • laptopal99 L kullanıcısına yanıt

    Buyuk ihtimalle ukrayna ya gonderilen silahlarin 10larca kati gider oraya. Tayvan zaten ada ulkesi oldugu icin neredeyse 50 yildan fazla inanilmaz sekilde savunmasini arttiriyor. Eger cin, tayvan a girerse rusyanin ukrayana da verdigi kayiplarin cok daha fazlasini verir. Tayvan surekli savunmasi sistemlerine yatirim (satin alma )yapan bir ulke. Abd savah sirasinda silah gondermese bile Cin in adayi ele gecirmesi cok zor olur. Gerci abd filosu tayvan a cok yakin konumda geziniyor diye biliyorum.

  • Onvious kullanıcısına yanıt

    Çin aptal bir ülke değil.Tayvan'ın savunma sistemlerini çok iyi biliyor.RUsya'Nın ukraynayı işgaline benzemez o iş.Kıç kadar adayı büyük kayıpla alacak olma ihtimali çok çok düşük olduğu gibi ayrıca 1.5 milyar nüfusu olan Çin için verilecek kayıp miktarı devede kulak kalır.ABD destek çıkarsa zaten 3.dünya savaşı çıkar,Çin o noktada asıl kayıplarını verebilir ama teke tek Çin-Tayvan savaşında Çin adayı çiğ çiğ yer.

  • Abd yine veriyor gazı tayvan'a, aynı yunana ve ukraynaya yaptığı gibi. Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı  Çin üzerindeki planı da yine batı yaptırımlarına maruz bırakmak mı? Burası küresel üretimin merkezi, her mal çinde üretiliyorken rusya'ya uygulanan ambargolarda olduğu gibi yürüyemez heralde işler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 31 Temmuz 2022; 3:51:57 >
  • kabus2224 kullanıcısına yanıt

    ABD "sahte bayrak" planıda uygulayabilir.Kendi gemilerini çin vurdu gibi gösterip dünya kamuoyuna "mağduru" oynayarak Rusya yaptırımlarını dayatabilir ama bu senaryoyuda çok olası görmüyorum.Çin ile avrupa ekonomisi iç içe geçmiş durumda.Aynı şekilde ABD borsa tahvillerinin önemli bir kısmıda çin'in elinde.Rusya avrupanın enerji kaynakları tedarikçisi ise çin'de üretim hatları tedarikçisi konumunda.şu global ekonomik kriz ortamında çin'e yaptırım uygalanması çok zor.


    Ayrıca Biden yönetimide kendi içlerinde çok zordalar.Kasım ayındaki ara seçimleri kaybetme durumları çok yüksek,yani böylesi savaş kararı alınması ABD'de iç kargaşaları çok tetikler.


    Eski başkan Trump yaşanan gelişmeleri "Nancy Pelosi işleri daha da kötüleştirecek.Tayvan meselesine yapılan müdahaleler sadece sorun oluşturmak ve para kazanmak için yapılıyor." diye yorumladı.Yani ABD içinde bir çin savaşı olayı esasen istenmiyor.Biden yönetiminin eli güçlü değil şuan.


    Benim gözlemlediğim Pelosi'nin bu ziyaret olayı Çin'in dirayetini sınama amaçlı.Pelosi Tayvan'a gider-gelir ve Çin hiçbir şey yapamazsa Pelosi'Nin ziyaretini Biden yönetimi bir güç gösterisine dönüştürüp kasım ayındaki ara seçimlerde ABD'nin hala Çin'den güçlü olduğu imajını göstermek istiyor ancak Çin buna izin vermez.Çin başkanının Biden'a en son "ateşle oynayan kendisini yakar" söylemi zaten herşeyi açıklıyor.





  • 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.