Şimdi Ara

Gün gelir hesap döner Mehmet Topuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkan kıçıyla top tuttu Melo'nun malum yeriyle attığı gol.
    Volkan Babacan köpeklerin duası kabul oldu dedi.Muslera ile dalga geçti Musleradan gol yedi ligden düştü takımı.
    Melo'ya ıslıkladılar kemik çizip pankart açtılar Melo golünü attı inönü'den galip geldik.
    Bugün Melo taklidi yapan Mehmet Topuz ve ''gel kuçu kuçu'' gibisinden hareketler yapan arkadaşları için de hesap günü gelecektir benim inancım tam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yahu takılmayın böyle şeylere,kafaya takmaya değmez,
    o onu yaptı,bu bunu yaptı, çocukça şeyler bunlar,,,
  • Adamın takımdaki lakabı kangal. Bu yüzden yaptı o hareketi. Bilip bilmeden konuşmassak hoş olur.
  • melo mesihmis beyler
  • Hesabın dönmüş halidir belki de bu:)
  • Mesajım dursun burda. Sözüne katılıyorum Oggie Boogie
  • böyle bir konu açacaktım isabet olmuş. Yahu ölümüne beşiktaşlı olup 2 kuruş görünce gerçek fbli olan birinden ne bekliyordunuz ki?
    Son maç Kadıköyün ortasına bayrağı dikince de göreceğiz soyadı malum Mehmeti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Adamın takımdaki lakabı kangal. Bu yüzden yaptı o hareketi. Bilip bilmeden konuşmassak hoş olur.

Madem kangal , durdu durdu bu maç mı o hareketleri yapacağı tuttu ?
  • haftalardır küçük melo diyen kimdi?
  • Elaman köpek taklidi yapinca bir halt olmuyorda Fenerliler ypaincami zoruna gitti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

quote:

Adamın takımdaki lakabı kangal. Bu yüzden yaptı o hareketi. Bilip bilmeden konuşmassak hoş olur.

Yanılmıyorsam geçen sene Ankaragücü maçından sonra da yaptı. Ayrıca bu maç çok farklı bir maçtı. Yani şimdi bunu sorgulamamak lazım.
  • Bugün o hesap görüldü zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

haftalardır küçük melo diyen kimdi?

Tamam beyler olayın sebebi belli oldu küçük melo çok üzmüş bazılarını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun kadıköyü de var , arkadas haklı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

haftalardır küçük melo diyen kimdi?

Tamam beyler olayın sebebi belli oldu küçük melo çok üzmüş bazılarını

tey allam...haftalardır küçük melo diyenler taklitten kocunmasın diyorum. akkaşık diyorum. anladın?

kib bye muck
  • quote:

quote:

quote:

Yanılmıyorsam geçen sene Ankaragücü maçından sonra da yaptı. Ayrıca bu maç çok farklı bir maçtı. Yani şimdi bunu sorgulamamak lazım.

Yanlız birşey soracağım hocam cevabı sen ver, maç sonu sizinkilerin yaptığını biz inönüde yapsaydık maç sonu nolurdu :) sence bizimkiler o sahadan çıkabilirmiydi samimi cevap vereceğine eminim

Oyuncular genel olarak maç içinde iyiler, maç samimi geçti sorunsuz gibiydi ama maç sonu yakışmadı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

quote:

quote:

Yanlız birşey soracağım hocam cevabı sen ver, maç sonu sizinkilerin yaptığını biz inönüde yapsaydık maç sonu nolurdu :) sence bizimkiler o sahadan çıkabilirmiydi samimi cevap vereceğine eminim

Oyuncular genel olarak maç içinde iyiler, maç samimi geçti sorunsuz gibiydi ama maç sonu yakışmadı bence.

Yapılanlar yanlıştı istemezdim öyle şeyler yapılmasını. Şimdi Galatasaray şampiyon oldu diyelim 6. hafta bizim sahada 5-10 dakika kutlasa kimse ses etmemeli bunu yaptığımız için. Lakin şöyle bir husus var düşüncem tamamen şahsıma münasır; Eboue'nin geçen hafta taraftarı çok kışkırttığını düşünüyorum, aynı şekilde Hüseyin Göçek de talihsiz kararlar verince olay sarpa sardı ve bilinçsiz bazı taraftarlar sahaya atladı. Tabi dediğinizde haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

Elaman köpek taklidi yapinca bir halt olmuyorda Fenerliler ypaincami zoruna gitti ?

Aynen katılıyorum

Ama Topuz'da yapmasaydı keşke
  • Her golden sonra köpek taklidiyle sevin, her golden sonra git tribünlere el kol hareketi yap, M.Topuz taklit edince vay efendim nasıl olur. Ağlama Melis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

Elaman köpek taklidi yapinca bir halt olmuyorda Fenerliler ypaincami zoruna gitti ?

Aynen katılıyorum

Ama Topuz'da yapmasaydı keşke

Ya ne var normal seyler bunlar ben takmiyorum yenilince bu tarz basitlik icine girmek gerekmez. Meloda yani kontrol etmekte zorlaniyor kendini.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.