Şimdi Ara

Gün gelecek Rüyalar kaydedilecek , ekrandan izlenilecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aha buraya yazıyorum ! Gün gelir gerçekleşir de adam yıllar yıllar önceden bilmiş derler. Gün gelecek insanlar uyumadan önce kafasına bir cihaz takacaklar ve bu cihazla da rüyalarını kaydedebilecekler. Ve sabah uyandıklarında bu kaydı televizyona aktarıp full hd bir şekilde rüyalarını izleyebilecekler !

Hatta o kadar ki şimdi yav he he diyenler bile dumura uğrayacak. Ha belki ömürlerimiz yetmez ama torunlarınız belki de bu teknolojiden yararlanacaklardır.

200 yıl önce dünyanın bir ucundan bir ucuna canlı görüntülü konuşma sağlanacak dense kim inanırdı ?

O yüzden gerçekleri sizin şuan varacağınız yargınız değil tarih belirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olurda bi gün gerçekleşirse

Önlerden

Reklam alanı
  • Canlı görüntü aktarılması ile bu rüya meselesi çok farklı. O nedenle yav hehe deme hakkımı kullanıyorum.
  • hapocod kullanıcısına yanıt
    İmkansız diye birşey yoktur keşfedilmeyi bekleyen olasılıklar vardır.O nedenle yav hehe deme hakkımı kullanıyorum
  • Bu her sene ekonomik kriz kahin edenlerin sonunda kriz çıktığında "Ben demiştim" demesine benzedi.
  • Yav he he

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desene RTÜK rüyaları da bipleyecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav he he
  • Gün gelecek insanlar ve uzaylılar cinsel ilişkiye girip bir melez ırk yaratılacak.Ahanda buraya yazıyorum sonra demedi demeyin.
  • Impossible is nothing

• benim 10 yıl önce söylediklerim gerçekleştide ne oldu?
  • Belki de torunlarımıza kadar dayanmaz Dünya? Geçin bunları anı yaşayın.

• hiro nakamura sen misin?
  • Kapat o hentaiyi evlat
  • Reklam alanı.
  • Allah gerçekleşmeyecek hayali kurdurmazmış.Bencede olur diye düşünüyorum.Beyin ile dijital ortam arasında bağlantı kurulursa yapılamayacak şey yok.
  • Mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Allah gerçekleşmeyecek hayali kurdurmazmış.Bencede olur diye düşünüyorum.Beyin ile dijital ortam arasında bağlantı kurulursa yapılamayacak şey yok.

Allahın olmadığı bir dünya hayal ediyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.