Şimdi Ara

Gümüş-altında duosuz oyunlar %100 şans işi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 kere altın serisinden düştüm, tekrar seriye çıktım. İlk maçımı bozgun verdim, tekrar düşmek istemiyorum.

http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/281169776/203140501?tab=overview

7-1 başladığımız oyunda yasuo 1-15 bitirdi. Ben hayatımda bu kadar rezil oynayan bir kişi daha görmedim ve bu adam benimle aynı kümede. Adama rica ediyoruz afk kal diye, gidip gidip koridor ittirip ölüyor, laf da dinlemiyor velet. Rezaletin dibini yaşıyorum şu an, duo girmek isteyen varsa ulaşabilir. Şu cehennemden kurtulmak istiyorum artık, hakettiğim yere gelmem gerek. Hazır yaz ayındayız, neredeyse tüm gün boşum. Skype veya ts ile iletişim de kurabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• First Premolar kullanıcısına yanıt
    oraya platıda eklemenizi rica edicem
  • i am Madness kullanıcısına yanıt
    Karşı nidalee plat olduğunu söyledi, adamı ct gank ile kaç kere kestim. Mavisini, kırmızısını doğru düzgün aldırmadım amumuyla oynayarak bile. Platı da ekleyebiliriz sanırım bu örnekle :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Not:Burada gelip Allahın gümüşü diye ezmayin hakediyorsam burayı hakediyorumdur high elo yu bilmem ama gümüş ve bronz lar oldukları yeri hakediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.