Şimdi Ara

Gümrükte sorun çıkarmı bilenler gelsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bikerringshop.com dan gümüş yüzük alıcaktım bir kaçtane. Alıcaklarımın tanesi 100 doları geçmiyor zaten en pahalı beğendiğim 100 dolar felan diğerleri 50 60 70 80 dolar felan. Gümrükte takılır mı bu? Ayrıca bir kaçtane alsam fiyatı 200 dolar gibi birşey olsa. Geçmez mi veya üzerine paramı ödemem gerekir biri yardım edebilir mi?

• beyler?
  • 1 tane takılmaz.2 tane takılabilir.takılırsa ücretini ödersin alırsın ama bu sefer mantığı kalmaz.
  • takılmaz
  • 2 tane takılmaz ama mevduata göre 3 ve daha fazlası ticari kapsamına girer diye biliyorum. Bana sorarsan 3 tane de takılmaz o ayrı mesele. Garanti olsun dersen ayrı ayrı kargolat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

2 tane takılmaz ama mevduata göre 3 ve daha fazlası ticari kapsamına girer diye biliyorum. Bana sorarsan 3 tane de takılmaz o ayrı mesele. Garanti olsun dersen ayrı ayrı kargolat.

Hocam yüzüğün Türkiyeye gelmesi 10 dolar gibi birşeymiş. Garanti olsun diye eğer aynı anda 2-3 yüzük alırsam 10 dolar daha ödeyip kesin bir şekilde eve getirtebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

takılmaz

Hocam eminmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam onları da bantla falan saklamak zorunda kalmıcaksın dimi babandan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokman Dayı

quote:

2 tane takılmaz ama mevduata göre 3 ve daha fazlası ticari kapsamına girer diye biliyorum. Bana sorarsan 3 tane de takılmaz o ayrı mesele. Garanti olsun dersen ayrı ayrı kargolat.

Hocam yüzüğün Türkiyeye gelmesi 10 dolar gibi birşeymiş. Garanti olsun diye eğer aynı anda 2-3 yüzük alırsam 10 dolar daha ödeyip kesin bir şekilde eve getirtebilir miyim?

%100 takılmaz diyemem tabiki ama kendime alacak olursam öyle alırdım. Devlet postasıyla göndersin olur da takılırsa %20 vergi öder alırsın.
  • 1 den fazla ticari oluyor 1 den fazla sokamazsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dew!Lso0n.^

1 den fazla ticari oluyor 1 den fazla sokamazsn

sokarım, sokarsam ürünlerin parasını ödeyecek misin?
  • quote:

quote:

Vergisini ödemeden sokamazsın anlamnda dedim sakin ol
  • quote:

Yav he he 3-4 taneden bir şey olmaz garanti olsun diye devlet kargosuyla yollat diğerleri sırf para alayım diye neden arıyor pişman olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Vergisini ödemeden sokamazsın anlamnda dedim sakin ol

1 değil 2den fazla aynı ürün ticari kapsamında değerlendirilir, yurtdışından posta yoluyla yüzlerce siparişim oldu, DSLR makina dışında daha gümrükte postam takılmadı ki çoğu pakette aynı ürünlerden vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

quote:

arkadaşlar bikerringshop.com dan gümüş yüzük alıcaktım bir kaçtane. Alıcaklarımın tanesi 100 doları geçmiyor zaten en pahalı beğendiğim 100 dolar felan diğerleri 50 60 70 80 dolar felan. Gümrükte takılır mı bu? Ayrıca bir kaçtane alsam fiyatı 200 dolar gibi birşey olsa. Geçmez mi veya üzerine paramı ödemem gerekir biri yardım edebilir mi?

Aylık 100dolardan fazla ürün getirtirsen Vergiye tabidir 80dolarlık 2ürün 160dolar yaptığı için Gümrükt problem çıkabilir ama alacağın yer hediye paketi yaparsa geçer diye düşünüyorum 3-4tane filan dersen ozaman karışır işler ticari olarak görürlerse %20 vergi ödersin.(Teknolojik ürün olmadığı için %20 Teknolojik ürünlerde Radyo filan varsa bide TRT vergisi alınıyor.)

150 dolar değilmiydi o?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

Hocam onları da bantla falan saklamak zorunda kalmıcaksın dimi babandan ?

Babam dizime kadar dikenli çizmeleri giysem. Satanist gibi giyinsen yine birşey demez. Sadece küpe ve dövmeye karşı.
  • quote:

quote:

Babam dizime kadar dikenli çizmeleri giysem. Satanist gibi giyinsen yine birşey demez. Sadece küpe ve dövmeye karşı.

"Sorma ya dün müzik dinliyordum müzik bitti babam ateist misin oğlum sen dedi" diyen sen değil miydin

• quote:

quote:

quote:

"Sorma ya dün müzik dinliyordum müzik bitti babam ateist misin oğlum sen dedi" diyen sen değil miydin

Yanlış kişi

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bikerringshop.com dan gümüş yüzük alıcaktım bir kaçtane. Alıcaklarımın tanesi 100 doları geçmiyor zaten en pahalı beğendiğim 100 dolar felan diğerleri 50 60 70 80 dolar felan. Gümrükte takılır mı bu? Ayrıca bir kaçtane alsam fiyatı 200 dolar gibi birşey olsa. Geçmez mi veya üzerine paramı ödemem gerekir biri yardım edebilir mi?

Aylık 100dolardan fazla ürün getirtirsen Vergiye tabidir 80dolarlık 2ürün 160dolar yaptığı için Gümrükt problem çıkabilir ama alacağın yer hediye paketi yaparsa geçer diye düşünüyorum 3-4tane filan dersen ozaman karışır işler ticari olarak görürlerse %20 vergi ödersin.(Teknolojik ürün olmadığı için %20 Teknolojik ürünlerde Radyo filan varsa bide TRT vergisi alınıyor.)

150 dolar değilmiydi o?

150eurodan 100dolara düşürüldü.

O nasıl saçma şey öyle ya. Varmı böyle bir şey. Töbe töbe. Neyse birtane alıyım bende. Sağolasın bilgi için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

150 dolar değilmiydi o?

150eurodan 100dolara düşürüldü.

O nasıl saçma şey öyle ya. Varmı böyle bir şey. Töbe töbe. Neyse birtane alıyım bende. Sağolasın bilgi için.

2011de 150euroydu şimdi 100dolar.
    100euro olsa gene iyidi :)

Artma ihtimali varmı bu rakamın? Şu günlerde?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.