Şimdi Ara

Gümrük sınırı 150 euro mu 75 euro mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
2
Favori
13.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurtdışı alışverişlerinde gümrük sınırı 150 euro mu 75 euro mu her sitede farklı birşey yazıyor

2011 den itibaren 75 euro diyorlar
    2012 de 150 e geri alındı diyorlar kesin sonuç nedir acaba?

• Tekrar 150'ye çekildi muhabbetini hiç duymadım.Hala 75€ olması lazım.
  • 75 Euro. Kesin olarak söylüyorum bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 euro.
  • %100 75£
  • quote:

Orijinalden alıntı: ako12

%100 75£

koydugun isaret euro degil pound isareti.75 poundda 96 euro kadar bisey, yanlis bilgilendirme yapma

edit: yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 1 Ağustos 2012; 0:24:46 >
  • 75 de aklıma takılan birşey var kargoda bu ucretin içine dahil mi? Kargo dahil 75euro u geçmedim hiç takılır falan diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Euro 10 ₺ olur mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

75 de aklıma takılan birşey var kargoda bu ucretin içine dahil mi? Kargo dahil 75euro u geçmedim hiç takılır falan diye

dahil. toplamda o faturanin 75 dolarin altinda olmasi lazim. sayet fatura yoksa genelde internetten urunun kendisinin veya benzerlerinin fiyatina gore karar veriyor memurlar, o zaman kargo fiyatini goremezler tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirgokhan

yurtdışı alışverişlerinde gümrük sınırı 150 euro mu 75 euro mu her sitede farklı birşey yazıyor

2011 den itibaren 75 euro diyorlar
    2012 de 150 e geri alındı diyorlar kesin sonuç nedir acaba?

Kargo ucreti haric 75 euro. 75,01 euro oldugu zaman avrupa icin %18, amerika ve uzak dogu icin %20 gumruk vergisi aliyorlar. Ayrica cep telefonu ve 2.4 ghz haberlesme unitelerinin Turkiye ye girisi yasak. Bilgin olsun.
  • Sınır 75 euro.1500 eura ya kadar vergisini vererek teslim alabilirsin gümrükten.Vergi bedeli hesaplanırken kargo ücreti hesaba katılmaz.Bu konuda bilgim var istediğinizi sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gambler.X -- 1 Ağustos 2012; 0:56:54 >
  • Ayrıca 1mw üzeri lazerler de getirtmek yasak.

Silah, savaş dürbünü, patlayıcı maddeleri saymıyorum bile.
  • ne kaldı o zaman bi kulaklık alayım dedim binbir zorluk bu ne arkadaş
  • Yurt dışından kalpak getirtmek istesek gümrük sorunu olur mu? örneğin aldığım kalpak 80€ idi. Gümrükte mi kalacak ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Ayrıca 1mw üzeri lazerler de getirtmek yasak.

Çok istiyorsan onlara vereceğin parayla Batum'a git boş arazide 50 kalibrelik uçaksavarla atış yap ya da 100$'a Sovyet AK-47'si al, boş arazide saydır, silahı göm geri gel. Merakın gider en azından.
    Sovyetlerin cephaneleri ne güne duruyor, bunun gibi şeyler için. El bombası falan satıyorlarmış Güney Osetya savaşında 5-7 $'a.

Bu Ruslar Türklerin ihtiyaçlarını karşılamak için yaşıyorlar. Hem silah, hem kadın kız, hem de siyasi kaçışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Ayrıca 1mw üzeri lazerler de getirtmek yasak.

bıçak,çakı falan geçiyor mu gümrükten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gambler.X

Sınır 75 euro.1500 eura ya kadar vergisini vererek teslim alabilirsin gümrükten.Vergi bedeli hesaplanırken kargo ücreti hesaba katılmaz.Bu konuda bilgim var istediğinizi sorabilirsiniz

Hocam acaba bu hesabı kapataslık bir çekilde biz yapabilir miyiz? Mesela 350 dolarlık(285 euro)'lık bir ürünün gelişi ne olur?
  • Daha önce forumdaki , sizler gibi gümrük işlemleri hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlar için paylaşımda bulunmuştum buyrun link
    http://forum.donanimhaber.com/m_63740127/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gambler.X -- 1 Ağustos 2012; 5:30:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

quote:

Orijinalden alıntı: Gambler.X

Sınır 75 euro.1500 eura ya kadar vergisini vererek teslim alabilirsin gümrükten.Vergi bedeli hesaplanırken kargo ücreti hesaba katılmaz.Bu konuda bilgim var istediğinizi sorabilirsiniz

Hocam acaba bu hesabı kapataslık bir çekilde biz yapabilir miyiz? Mesela 350 dolarlık(285 euro)'lık bir ürünün gelişi ne olur?

60-70 dolarlık bir vergisi olur sanırsam

• Ayni anda arkadasima 81 avro kendime 89 avroluk 2 ayakkabi aldim asosdan 8. Gun erzuma elime ulasti .. Ayri paketlerde tabi

• güncel miktar nedir arkadaşlar?

ayrıca kimileri 75 dolar demiş kimileri euro
    kimileri kargo dahil demiş kimileri hariç

bunun bir yasası falan yok mudur, her kafadan bir ses çıkıyor. doğrusunu nereden öğrenebilirim???
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.