Bildirim
Gümrük kanunu değişikliğinde gözden kaçan vergi (2. sayfa)
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bunların ki yüksek. Fark var yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekrem71'i sürekli eleştiriyorlar bende bu adamı neden sürekli eleştiriyorlar diye merak ediyordum. Bu haberden sonra çok iyi anladım. Kaynak gösterdiği linkte haberle ilgili hiçbir şey yok. Bir de haberi yanlış yapmış. 5,2 liranın 4,5 lirası PTT tarafından alınan gümrüğe sunma ücreti vergi değil yani. 0,7 lirası ise damga vergisi. Kaynak da aşağıdadır arkadaşlar.
https://www.ptt.gov.tr/Lists/Tarifeler/Attachments/28/%C3%96ZEL%20(EK)%20H%C4%B0ZMET%20%C3%9CCRETLER%C4%B0.pdf
-
Daha önce AliExpress den aldığım 1 TL lik ürün bugün geldi. 7.29 TL vergi ödedim. Vergi oranı %729. Yeni Suriyeli kafilesi mi gelecek acaba? Allah sonumuzu hayr eylesin.
-
Geçen ben de 9 TL lik dönüştürücü kablo icin 7.50 TL vergi ödedim. Çinden 3 - 5 liraya bişeyler alıp ucuz yollu kendimizi mutlu ediyorduk. Onu da çok gördüler.... Diyecek bir şey bulamıyorum ne yazık ki. Allah affetsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 2 Temmuz 2019; 23:39:6 >
-
forumda amerik yeni keşfedildi diye haber çıkarsa şaşırmamak lazım. kanuni olarak ötv alınması uzun süredir var. bu forumdaki haberciler pasaport kaydı ile ilgili sadece pasaport sahibi kullanır kısmını da birisi uyarınca anladı. ezbere habercilik resmen. sorsan araştırıp buluyorlar, peeeh :)quote:
Orijinalden alıntı: ipli jeton
Gözden kaçmadı, sizin gözünüzden kaçtı.
ileride yine dh de haber çıkacak, tv box alandan trt bandrol parası alınıyor diye, okuyacaklar şaşırmasın. bu da zaten var olan bi uygulama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 3 Temmuz 2019; 20:20:2 > -
ben öğrenciyim toplam 20 liraya 4 ürün aldım gelen vergisi 30 lira gerisini siz düşünün. Yazıklar olsun.
-
100₺ lik bir ürün alsan, 178,25₺ ye geliyor sanırım. KDV li ürün.
Mantıklı, üretme, üretenin etmediği karı sen et. Dünya size güzel Türk yöneticileri. Bir sıkıntıya girdi mi ülke, ver coşkuyu, millet öder vebalini.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ÖT Vergisi
GA Projesi gibi ...
-
Bu vergiyi nereye ödeyecez peki
1 bana 2 devlete ha bide suriye var unutmayalım
-
-
Gözden kaçıp götze girmiş.
Bir ekonomi nasil batirilir since 2005...
Elin gavuru dediğimiz Çinli, ihtiyacın olan bir ürünü üretiyor ve sana 3 dolara sunuyor. Sen siparişi veriyosun adam daha haritada yerini bile bilmediğin binlerce kilometre öteden 3 dolarlık ürünü güzelce özenle paketleyip ücretsiz kargo ile yolluyor. Sonra gümrükte birileri oturduğu yerden senden 10 lira 15 lira vergi istiyor. Hemde hiç bir şey yapmadan, o 3 dolarlık ürünün üretilmesinde, gönderilmesinde hiç bir katkısı olmayan tipler senden neredeyse ürünün kendisi kadar vergi istiyor. Aha da aynen böyle devam edin, insanlar iyice bunaldı artık. -
Genel seçimler yakın.. erken seçime gidilecek büyük ihtimal.. böyle devam etmez.. o zaman göreceğiz Bakalım.. belediye seçimlerindeki tablo genel seçime de yansıyacak mı..
Bu ülke adam olmaz.
Bence bu kadar kendilerini yormasınlar. Yaşamak için değil, hayatta kalmak için bize yiyecek, içecek, yakacak yardımı yapsınlar biz maaş falan almayalım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X