Şimdi Ara

Gülseven Yaşer, Başörtü takmayın dinde yok, sakal bırakmayın Arap işi (Halk Tv)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani herkes özgürdü. Kimse kimseye karışamazdı. Yıl 2020 olmuş hala insanlar birbirlerinin giyimine sakalına bıyığına karışıyor.

Hala nedir bu kin ve nefret?

İsteyen başörtü taksın, isteyen mini etek giysin, isteyen sakal bıraksın, istemeyen bırakmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 8 Mayıs 2020; 11:23:28 >

• Türban ve sakal İslam'ın şartlarından değildir, imanın şartlarından da değildir. Kur'an'ı Kerim'de de öğüt ayetlerindendir örtünmek, tavsiye edilir. Örtünmeyen bir kadının kafir olduğuna dair tek bir ayet yoktur.

Sakalsız gezmek sadece vehhabilikte haram sayılır. Kitapta yeri yoktur.

Türban ve sakal konusu şarlatan yobazların uydurmalarıdır.
    CHP'yi gerçekten tebrik ediyorum.Hep diyorum akapenin teminatı CHP'nin bu zihniyedir diye.Ülkede ekonomi kriz alıp başını gitmiş,adalet diye birşey kalmamış,liyakat önemsizleştirilmiş bu ve buna benzer daha 'acil' ve 'önemli' sorunları konuşacaklarına tamamen akapenin ekmeğine yağ sürecek açıklamalar yapmaktan geri durmuyorlar.Aferin aynen böyle devam etsinler...
  • Herkes kendi dininin gerektirdiğini söylüyor diyanet başkanı escinsellige karşı fetva verirken devlet televizyonunda konuşurken aynısını yazdınız mı

Onun, inandığı dinde başörtü takmak yoktur sakal bırakmak yasaktır oda dininin gerektirdiğini söylüyordur size ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksini ispatlamak isteyen konuşsun. Çünkü kadın dinde yok diyor zaten, olmayın şeyin kanıtı koymasını isterseniz ona ulaşın bana değil
  • diyanet onune gelene saldirirsa karsi cevap alir.

zaten akplilerin taktigi deve horgucu turbanin islamda yeri yok. yalan da degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Herkes kendi dininin gerektirdiğini söylüyor diyanet başkanı escinsellige karşı fetva verirken devlet televizyonunda konuşurken aynısını yazdınız mı

Onun, inandığı dinde başörtü takmak yoktur sakal bırakmak yasaktır oda dininin gerektirdiğini söylüyordur size ne
    Size ne , bana ne :) bildiğiniz bunlar.

Kadın hangi dinden acaba? Peygamberimiz diyor dikkat edersiniz. Belli ki amacı kin ve nefret.

Ayrıca eşcinsellik ile ilgili yorumlarımı bulamadım. Bulursam atarım merak etmeyin.

He ayrıca diyanet benim umurumda değil. Diyaneti desteklemiyorum merak etmeyin.

İnsanları aklı ve fikri var. Böyle çıkıp televizyonlarda o yok, bu yok demenin anlamı yok. Aynı şekilde diyanet içinde söylüyorum.

Sen hangi razaman programında bas bas faiz haramdır diyen hoca gördün? Çünkü devlet zaten faizle yönetiliyor.

Bunlarda diyanetin adamları mesela.

Gülseven Yaşer, Başörtü takmayın dinde yok, sakal bırakmayın Arap işi (Halk Tv)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 8 Mayıs 2020; 12:17:8 >

• CHP'yi gerçekten tebrik ediyorum.Hep diyorum akapenin teminatı CHP'nin bu zihniyedir diye.Ülkede ekonomi kriz alıp başını gitmiş,adalet diye birşey kalmamış,liyakat önemsizleştirilmiş bu ve buna benzer daha 'acil' ve 'önemli' sorunları konuşacaklarına tamamen akapenin ekmeğine yağ sürecek açıklamalar yapmaktan geri durmuyorlar.Aferin aynen böyle devam etsinler...
  • Türban ve sakal İslam'ın şartlarından değildir, imanın şartlarından da değildir. Kur'an'ı Kerim'de de öğüt ayetlerindendir örtünmek, tavsiye edilir. Örtünmeyen bir kadının kafir olduğuna dair tek bir ayet yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Türban ve sakal İslam'ın şartlarından değildir, imanın şartlarından da değildir. Kur'an'ı Kerim'de de öğüt ayetlerindendir örtünmek, tavsiye edilir. Örtünmeyen bir kadının kafir olduğuna dair tek bir ayet yoktur.

:) örtünmek tavsiye edilmez, Kur-an Müslüman kadınlara örtünün der. Yani dinin emridir örtünmek. Müslüman olmayanlar üstüne alınmasın sorun yok.

Ayrıca sakal bildiğiniz gibi sünnettir.

İsteyen bırakır, istemeyen bırakmaz.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Örtünün dediği yeri gösterir misiniz?

Merak ettim nerede geçtiğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Örtünün dediği yeri gösterir misiniz?

Merak ettim nerede geçtiğini
    PM atayım hocam bir bakın :)
  • Bu ulkede sakal biyik giyim yaygari yapanlarin hepsi siyasal islamcilar. Bunu propaganda amaci olarak kullaniyorlar, milletin dini duygularini somurup fayda saglamaya calisiyorlar. Nezaman ki halk bu din somuruculerinin oyunlarini gorur iste ozaman bu olaylar biter.

• Nur 31'in dediği, ‘‘Başörtülerini göğüslerinin üzerine salsınlar’’ değil, ‘‘örtülerini veya başörtülerini gerdanlık zinetlerinin üzerine örtsünler’’ şeklindedir. Yani amaç, gerdanlıkların teşhirine engel olmaktır. Ayette örtülmesi emredilen yer de göğüs değil, yaka yırtmacıdır ki o yırtmaç bölgesi gerdanlığın takılma alanıdır.

Ayette geçen hımar (çoğulu Humur) kadınların başlarını örttüğü örtüleri ifade için özel olarak kullanılan bir kelime değildir; herhangi bir örtüdür. Her türlü örten şeye hımar dendiği Arap dili lügatlarının ortak beyanlarıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey demediğini sen de biliyorsun birader saçma saçma yazma Allah aşkına, lafı nerelere dolandırıyorsun.

Bu yüzyılda baş örtüsüyle, kılıf kıyafetle uğraşmak çomarlıktık.

• Abi halk tv nin kesinlikle akpye çalıstığını düşünüyorum chpnin sırf muhafazakar kesimden hiçbir oy alamaması için elinden geleni ardına koymuyor yemin ederim
    Edit = bazı arkadaşlar ne alakası var demeye getirmiş biz ahaberin akpye yandaşlık yaptığını düşünüyorsak onlarda halktv ile aynı şeyi düşünüyor
    Edit2 = aktrol değilim hatta aktrollere saydırdığım için haftada bi 3 yada 4 günlük uzaklaştırma alırım
    Edit3= dedikleri doğru olabilir ama muhafazakar kesime bunu anlatarak açıklayarak oy alamayacagını bilmeliler zaten rakip tam olarak burdan vuruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falre -- 8 Mayıs 2020; 14:9:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine vatandaşın birinin din tartışmasını CHP'ye bağlamış birileri.

Forumda din tartışsak "AH CHP YİNE DİNE DİL UZATIYO BU YÜZDEN KAZANAMICAK" diyecekler.
  • Kuran üstadları toplanmış yine alimlerin alimleri .

• Sonra diyorsunuz ki chp neden hiç bir secimi kazanıyor hep AKP kazanıyor ..aynen böyle devam etsinler manevi degerlere dil uzatmaya devam.

• Mağdurum da mağdurum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.