Şimdi Ara

gülsem mi aglasammı :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar dün severlara sabah saat 06.00 da 20 dk lık res geldi bende bekledim acılmasını acıldı ve girdim severda kimse yoktu direk atillaya gitti baktım atilla kkestim warrior pendant dustu. cok sevindim. aksamda savas vardı hazırlıklarımı yaptım. gitmeden once bir kez atilla bakam dedim sonra bir baktım trollerde atilla kestim ve yine warrior pendant ama uzerimin agırlıgını unutmustum alamadım uzaerimdeki potları yaktım ama genede alamadım

• :S sorun sende var ben olsam alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: W!P_BuFF3R

:S sorun sende var ben olsam alırdım
    bizi ilgilendiren kısmaını anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: W!P_BuFF3R

:S sorun sende var ben olsam alırdım
    Wp'nin ağırlığı var mıydı yav ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reactive

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

str giyipte pot aldıysa alamamıştırben walla boss keserken üstüm doluysa hemen str'lerle değiştiriyorum

• UzuLme Bence Fazla Sabahda Kesmissin Wp Yi Dusurmussun Bu Acını Biraz Azaltır..
  • kafa bulma bizle...bas git işine attila kesmiş hehbikere warrior pendantın agırlıgı yok....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !! 100$ rım VAR NE YAPSAM ACABA!!
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_musa

kafa bulma bizle...bas git işine attila kesmiş hehbikere warrior pendantın agırlıgı yok....
    AGIRLIK DERKEN KUTUSU FULL DOLUDUR BELKİ ONU KASDETMİŞTİR

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_musa

kafa bulma bizle...bas git işine attila kesmiş hehbikere warrior pendantın agırlıgı yok....
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_musa

birilerine hitap ederken daha dikkatli ol gördüğün gibi mahallede değiliz burası bi forum ortamı saygıyı koruyalım
    bu konuyu açan arkadaşın başına gelen olay olmuycak bişi deil o yüzden bu şekilde azarlayıcı laflar kullanman gerekmiyor ...
    herkese ii forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 0Mæ®

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_musa

birilerine hitap ederken daha dikkatli ol gördüğün gibi mahallede değiliz burası bi forum ortamı saygıyı koruyalım
    bu konuyu açan arkadaşın başına gelen olay olmuycak bişi deil o yüzden bu şekilde azarlayıcı laflar kullanman gerekmiyor ...
    herkese ii forumlar

Alıntıları Göster
    lvl kaç onu soram bende atila keserken 2 tanesi daldı ama benim char salamdı 59 lvl%99

• quote:

Orijinalden alıntı: cska17

lvl kaç onu soram bende atila keserken 2 tanesi daldı ama benim char salamdı 59 lvl%99

Alıntıları Göster
    SaF
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicboyy

SaF

Alıntıları Göster
    Hiç inandırıcı gelmedi şahsen SS atarsan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

Hiç inandırıcı gelmedi şahsen SS atarsan..

Alıntıları Göster
    str set giyip sınır agirligini asmis ise agirligi olmayan unique takı olsa dahi alamaz, potlari silip önceden acmis ve tıklamis oldugun kutuya tıklarsan yine almaz. yapacagin tek sey potlari sildikten sonra ölü atilla üzerine tekrardan tıklamak böylece alabilirdin wp yi.

ayni sey ardream ve cz icinde gecerli tam boss kestiniz ve kutuyu actiniz bir bakmissiniz orc/human sizi kesmis, ölüyken kutudaki itemlerin üzerine tıklarsanız havanızı alırsınız. ölüyken kutudaki itemlere hic tıklamadan confirm e basip townda itemleri almanız mümkün.

gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 17 Ekim 2007; 21:40:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mpc

str set giyip sınır agirligini asmis ise agirligi olmayan unique takı olsa dahi alamaz, potlari silip önceden acmis ve tıklamis oldugun kutuya tıklarsan yine almaz. yapacagin tek sey potlari sildikten sonra ölü atilla üzerine tekrardan tıklamak böylece alabilirdin wp yi.

ayni sey ardream ve cz icinde gecerli tam boss kestiniz ve kutuyu actiniz bir bakmissiniz orc/human sizi kesmis, ölüyken kutudaki itemlerin üzerine tıklarsanız havanızı alırsınız. ölüyken kutudaki itemlere hic tıklamadan confirm e basip townda itemleri almanız mümkün.

gecmis olsun.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mpc

str set giyip sınır agirligini asmis ise agirligi olmayan unique takı olsa dahi alamaz, potlari silip ölü atilla üzerine tekrar tiklayip alabilirdin.

ayni sey ardream ve cz icinde gecerli tam boss kestiniz ve kutuyu actiniz bir bakmissiniz orc/human sizi kesmis, ölüyken kutudaki itemlerin üzerine hic tıklamadan confirm e basip townda itemleri almanız mümkün.

gecmis olsun.

evet haklısın
    bu arada geçmiş olsun

ama üzülme sabah WP yi kapmışın daha ne

• quote:

Orijinalden alıntı: byZOrrO

quote:

Orjinalden alıntı: mpc

str set giyip sınır agirligini asmis ise agirligi olmayan unique takı olsa dahi alamaz, potlari silip ölü atilla üzerine tekrar tiklayip alabilirdin.

ayni sey ardream ve cz icinde gecerli tam boss kestiniz ve kutuyu actiniz bir bakmissiniz orc/human sizi kesmis, ölüyken kutudaki itemlerin üzerine hic tıklamadan confirm e basip townda itemleri almanız mümkün.

gecmis olsun.

evet haklısın
    bu arada geçmiş olsun

ama üzülme sabah WP yi kapmışın daha ne

Alıntıları Göster
    Can Sağlığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reactive

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

Eğer üstündekilerin ağırlığı maximum ağırlıktan fazla ise alıcağı item ağırlık olmasa bile alamaz.

ben olsam potları atar sonra kutuyu TEKRAR açar ve almayı denerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

adam haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: H3rM3s

quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

adam haklı

Alıntıları Göster
    Adam konuyu açtı sonrada sinirden nereye gittiyse artık

• quote:

Orijinalden alıntı: RODEOMUSTAFA

Adam konuyu açtı sonrada sinirden nereye gittiyse artık

Alıntıları Göster
    ss pls

• ağlama ve gülme sadece soğuk su iç,

bu arada hiç biri inandırıcı gelmedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.