Şimdi Ara

Gülmek ve hüzün bir arada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Gülmek ve hüzün bir arada

(En Son Oy Tarihi: 21.2.2010)
Giriş
  • Arkadaşlarınızla eğlenirken gülmek zorunda oluyorsunuz ama kimse diğer kişinin ne yaşadığını bilmiyor aslında, arasıra farkettiğiniz olmuştur böyle durumları, arkadaşınızın bir sorunu var ama gülmeye devam ediyor

bazısı yaşadığı bir üzüntüyü, sıkıntıyı atlatmak için arkadaşlarıyla buluşur, güler, eğlenir,

bazısı da yaşadığı üzüntüyü paylaşmak için arkadaşlarıyla takılmayı tercih eder,

Eğlenmek, hoş vakit geçirmek için uğraşsakta üzülmeden geçirdiğimiz günlerin sayısızı azdır.

Soru : Kötü hissettiğiniz anlarda eğlenmeyi mi tercih edersiniz, paylaşmayı mı?

• Kötü hissetmeme neden olan olaya bağlı. Çok özel bi' şeyse eğlenerek unutmayı tercih ederim. Özel bi' şey değilse zaten hemen paylaşır, eğlenerek de pekiştiririm.
  • Yalnız kalıp Fondip yapmak.
  • Eğlenmek.Hele hele call of duty mw2 de adama hs atınca kendimi çok eğlenmiiş,yorulmuş hissediyorum.
  • Ben arkadaşımın derdini bilmiyorsam o benim arkadaşım değildir zaten.
    Aynı şekilde Bende derdimi ona söylemiyorsam açık bir dille bu da benim ona verdiğim önemi gösterir.
    Soruna gelince paylaşmak,eğlenmek ikiside yani önce paylaşır konuşur sonra eğleniriz ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 18 Şubat 2010; 23:55:29 >
  • Güzel konu. Hoşuma gitti nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Ben arkadaşımın derdini bilmiyorsam o benim arkadaşım değildir zaten.
    Aynı şekilde Bende derdimi ona söylemiyorsam açık bir dille bu da benim ona verdiğim önemi gösterir.
    Soruna gelince paylaşmak,eğlenmek ikiside yani önce paylaşır konuşur sonra eğleniriz ,

her sıkıntını paylaşamayabilirsin arkadaşınla, utandığın birşey olabilir

ama en kötü ihtimal arkadaşınla sıkıntını yine "geyik olucak bu konuda" gibi şeyler düşünerek paylaşmıyorsan, o arkadaşlık biraz yozlaşmıştır bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk diye bir şey yok
    5 yıl önce açıldı
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı yapalım, belki yeni görüşler öğreniriz.
  • Ancak o anki üzüntünüzü gören ve benzer durumlardan geçmiş biri sizi anlayabilir. Anladıktan sonra işte o kişiyle eğlenebilirsiniz, bunun yerine üzüntünüzü esgeçip sizi güldürmeye çalışan kişilerle değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.