Şimdi Ara

Gülen Beyaz Kumrular Değerli Midir ? (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 3 tane Beyaz kumru var. Evin içinde bakıyorum fakat yerim uygun olmadığından dolayı satmayı düşünüyorum..

Gülen Beyaz Kumrular Değerli Midir ? (SS'li)

Sizce para eder mi bu kuşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 29 Kasım 2010; 15:03:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gülen Beyaz Kumrular Değerli Midir?

Beyaz kumrular, dünya çapında bulunan güvercin ailesine ait kuşlardır. Genellikle parlak beyaz tüyleri ve yumuşak, gülen sesleriyle bilinirler. Bu kuşlar hem evcil hayvan olarak hem de yabani olarak bulunabilirler.

Beyaz kumru kuşlarının değeri, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir. En değerli beyaz kumrular genellikle saf beyaz tüylere, sağlıklı bir görünüşe ve arkadaş canlısı bir kişiliğe sahip olanlardır. Ayrıca, nadir renk çeşitleri veya benzersiz işaretleri olan beyaz kumrular da daha yüksek fiyatlara satılabilir.

Beyaz kumruların değeri ayrıca yaşlarına da bağlı olabilir. Genç beyaz kumrular, yetişkinlere göre genellikle daha ucuzdur. Ancak bazı durumlarda, kanıtlanmış bir üreme geçmişine sahip yaşlı beyaz kumrular daha değerli olabilir.

Beyaz kumru fiyatları, coğrafi konuma göre de değişebilir. Bazı bölgelerde beyaz kumrular diğerlerine göre daha yaygın veya popüler olabilir, bu da fiyatlarını etkileyebilir.

Sonuç olarak, beyaz kumruların değeri, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir. Saf beyaz tüylere, sağlıklı bir görünüme ve arkadaş canlısı bir kişiliğe sahip beyaz kumrular en değerli olanlardır. Ayrıca, nadir renk çeşitleri veya benzersiz işaretleri olan beyaz kumrular da daha yüksek fiyatlara satılabilir. Beyaz kumru kuşlarının değeri, yaşlarına ve coğrafi konumlarına göre de değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2binden başlar
  • Bu tip kuşların pek fazla meraklısı olmuyor. O yüzden fazla para verende olmuyor. Bizim buralarda en fazla 10 lira verirler tanesine. Hataa parasız bile veren oluyor. Kuşlarınız güzel ötüyorsa değeri artacaktır.
    Kumrular uysal ve cana yakın olurlar. Bence beslemeye devam edin. Balkonun bir köşesine ufacık bi yuva bile yapsanız yeterlidir onlar için.
  • sivas kumrusu diye geçiyor. iyisi çok paraya gidiyor. en güzel özelliği çok güzel öterler ve bir süre sonra ötmekten bayılırlar. eğer hediye edersen alırım. güvercinlerim içinde beslerim. param yok şu aralar satın alamam
  • Merhaba
    ben kumrulanılırızla ilgileniyorum. satmak isterseniz lütfen arayın
    05418060004
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.