Şimdi Ara

Güle Güle Kral Hakan Şükür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• "Türkiye'de futbolu bıraktım"

Galatasarayımız ile yollarını ayıran tecrübeli futbolcu Hakan Şükür, Galatasaray'dan sonra Türkiye'de herhangi bir futbol takımında oynamayı düşünmediğini belirterek, "Türkiye'de futbolu bıraktım" dedi.

Galatasarayımız'dan sonra Türkiye'de herhangi bir takımda oynamayı düşünmediğini belirten Hakan Şükür, "Türkiye'de futbolu bıraktım" dedi. Yurtdışından gelen teklifleri değerlendirdiğini, ancak 1 yıllığına çocuklarını peşinden sürüklemek istemediğini ve onlardan 1 yıl ayrı kalmayı düşünmediği için bu teklifleri geri çevirdiğini söyleyen Hakan Şükür, "Kredisi olan bir futbolcu olarak yapmak istediğim başka şeyler var" dedi.

Bir süre önce hayatını kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hasan Doğan'ın Türk futbolunda olumlu bir etki bıraktığını ifade eden Şükür, "Hasan Doğan'ın yapmaya çalıştığı şey ondan sonra gelenlere bir ışık oldu. Federasyonun amacı sadece başarı odaklı olmamalı. Uzun vadede federasyonda görev almak isterim. Çocuk ve gençlerle ilgili çok güzel projelerim var" diye konuştu.

Türkiye'de fanatizmden nemalanan kişilerin olduğunu dile getiren Hakan Şükür, fanatizmin ortadan kalmasıyla ilgili yakın vadede umutsuz olduğunu, ancak uzun vadede bu işin çözüleceğine inandığını söyledi. Çocukları olduktan sonra her çocuğa kendi çocuğuymuş gibi yaklaştığını ifade eden Hakan Şükür, "Onlara gelen en küçük bir zarar beni yaralıyor. Galatasaray'ı bıraktıktan sonra ilk kez kızımın okuluna, yüzme yarışmasına gittim. Yüzme İhtisasa Kulübü'nden bir hoca kızımın yüzme konusunda yetenekli olduğunu ve yetiştirmek istediklerini söyledi. İnanılmaz mutlu oldum. Büyük kızım voleybol oynuyor. Küçük kızım bale ve jimnastik yapıyor. Oğlumun ise futbolcu olmasını isterim. Çocuklarım paylaşmayı öğrensinler diye onları spora yönlendirdim" şeklinde konuştu.

Hakan Şükür, futbolu bıraktıktan sonra çocuklarıyla daha yakın olduğunu belirterek, "Kamptayken özlerdim. Bir süredir beraberiz. Bu dönemde eşimin onları büyütürken neler yaşadığını anladım" ifadelerini kullandı.

Hakan Şükür, RTÜK'ün futbol yorumlarının yapıldığı spor programlarına getirdiği sınırlamada geç kaldığını da vurgulayarak, "RTÜK'e kızgınım. Bu kararı almakta geç kaldı. Aktif futbol oynarken bana hakaret edilirken RTÜK neredeydi?" dedi.

Kaynak: İHA ALINTIDIR

• Böylesi gelmez.
  • Biz onun attığı golleri izleyerek büyüdük , Türk futbolunun en büyük isimlerinden biri değil , en büyük ismi .
  • Bugün Saint Etiennin(Fransa) en büyük alis veris merkezindeydim, biliyorsunuz alis veris merkezlerinde her zaman gösteriler filan olur ve bu 1 2 ay öyle kalir müsterilerin ilgisini çekmek için..

Ve bu öglen o alisveris merkezinde dünyanin gelmis geçmis en iyi futbolcularin formalarini çerçeveleyip güzel isiklandirmalarla müze seklinde sunmuslar..

Asagi yukari bir 30 futbolcunun formasi vardi, Maradona’dan messi’ye, Ronaldinho’dan Zidana..

Ilgiyle tek tek formalari izlerken gözümün önüne bir forma geldi..

Hangisi mi?

GALATASARAY - #9# HAKAN SÜKÜR

Gururlanmamak elde degil, günde binlerce kisinin ugradigi, izledigi bu tanitimda, Kralin formasini görmek, Bizim parçali formamizi orda dünyanin en büyük klüpleriyle ayni yerde görünce insan çok duygulaniyor...
    ALINTIDIR

Bir kez daha gurur duydum

• türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük efsanesi ve en büyük futbolcusu ...zaten kanıtı kariyerinde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanfc

türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük efsanesi ve en büyük futbolcusu ...zaten kanıtı kariyerinde...

Tamam büyük futbolcuyduda.Gelmiş Geçmiş En Büyük Efsane ve En Büyük Lafı'nı pek sevmedim.Bana göre o hitaba Metin Oktay uyardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Orjinalden alıntı: furkanfc

türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük efsanesi ve en büyük futbolcusu ...zaten kanıtı kariyerinde...

Tamam büyük futbolcuyduda.Gelmiş Geçmiş En Büyük Efsane ve En Büyük Lafı'nı pek sevmedim.Bana göre o hitaba Metin Oktay uyardı.

yapılan iş kariyer kırılan rekorlar doğrultusunda arkadaşlar bunu söyledi herhalde.

büyüksün kral sen gibisi gelmez bir daha.bu taraftar metin oktayı bülent korkmazı unutmadığı gibi senide unutmayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Helal olsun
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KRALLLLL
  • the lion king hayatımda gördüğüm en istikrarlı futbolcu

nokta
  • Gheorghe Hagi : " Kim ne derse desin, Hakan Şükür DÜnya Futbol Tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 10 golcüsünden birisidir "

Teşekkürler Hakan Şükür tüm emeklerin için ve Türk milletine özellikle de Galatasaray taraftarına yaşattığın sevinçlere..
  • O bir EFSANE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devald

quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Gheorghe Hagi : " Kim ne derse desin, Hakan Şükür DÜnya Futbol Tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 10 golcüsünden birisidir "

Teşekkürler Hakan Şükür tüm emeklerin için ve Türk milletine özellikle de Galatasaray taraftarına yaşattığın sevinçlere..

hagi bunu size hırsız dedikten öncemi dedi sonramı?

Konuyla ne alakası var?

Algılamada problem yaşıyorsan bir doktora görün.

• Hakan Şükür tıpkı Metin Oktay Cevat Prekazi gibi kendini efsaneler arasına yazdırdı ismini....
  • Karşılaştırmak doğru değil 2side GS ın unutulmamazları arasındadır.
    O zamanın futboluyla şimdinin futbolu çok değişti.
  • Tesekkurler Hakan Sükür, Tesekkurler Kral
  • Seni unutmayacagiz.KraLimiz.
  • quote:

quote:

Gheorghe Hagi : " Kim ne derse desin, Hakan Şükür DÜnya Futbol Tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 10 golcüsünden birisidir "

Hayır arkadaşım,Türkiye Kupasını Kaldırdıktan sonra dedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

quote:

quote:

Hayır arkadaşım,Türkiye Kupasını Kaldırdıktan sonra dedi.

kaşınana böyle cevap

• Hakan Şükür'e bu yönetim sahip çıkmadı.
    Adam bas bas bağırdı 1-2 sene oynarım daha diye, oynarda.
    Gerçekten büyük golcü.
  • kral hakan şükür seni çekemeyen bütün ..... suratına tükür

seni çok özleyeceğiz kral
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.