Öncelikle zevkler ve renkler tartışılmaz herkesin espri anlayışı farklı olabilir. Ama güldür güldürü genelde hiç izlemiyorum sadece denk geldiğimde tv'de birşey yoksa bakıyorum. Yapılan skeçlerin hiç birisi komik değil, özellikle bazı kişilerin oyunculuğu hiç güzel değil. Bir espri oluyor herkes yarılıyor 2 saat gülüyorlar bende mimik oynamıyor. Kendimi sorgulayıp lan ben mi anlamadım yoksa espriyi diyorum, ama o da yok. Bazıları izlerken kahkaha atmaktan nefes alamıyor şaşırıyorum. Bir komedi programı hiç mi güldürmez aga ? Özellikle bazı espriler çok klişe ve yapmacık geliyor. Benim görüşüme katılan var mı ? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Sizdeki tamamen yapınızla alakalı ama bazen bende drama sahnelerinde gülüyorum o anki moduma bağlı olarak değişiyor. Güldür güldür hakkında çoğu kişi hiç komik değil neye gülüyolar anlamıyorum tarzında yorumlar yapıyor. Ki gerçekten öyle. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bazı doğrular komik olabiliyor hocam :D |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleWorld -- 16 Kasım 2020; 23:22:49 > |
Bende herşeye gülmüyorum sadece ince espriler daha komiğime gidiyor. Güldür güldürün sorunu bu olabilir. Bir espri yaparken mala anlatır gibi espri yapıyorlar. Gülmem için tek kelime bile yetebilir aslında ama güldür güldür de bu hiç olmuyor ne yazık ki. |
Yabancı programları bende pek sevmiyorum. Arkadaşım hoşgeldin'i seviyordum ama artık o da zevk vermiyor. |
genelde boomerlar çok gülüyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen hocam bir zaman sonra yönetmene sürekli laf sok sok o da bıktırdı. Önceden iyiydi. |
çok doğru xd |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
aynen çghb2 de çöp. Aradığım yorum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hiçbirşeye gülmüyorum çok coolum bu espriler için çok zekiyim diyen tipler bi bitmediniz |
güldür güldürün ne kadar cringe olduğunu sadece adana adliyesi skecini izleyerek bile anlayabiliriz. ne kadar rezil olduğunu görmek için açmış 1 dk bile dayanamamıştım. inanılmaz kötü ve utanç verici |