ben kezman'dan farklı bi oyuncu olduğunu sanmıyorum.bi kere çalım atma top saklama gibi bi yeteneğini görmedim.kezman kaldığına göre ikinci bi kezman'a gerek yok.tek forvet oynayacaksak zaten oynayacak oyuncu belli.
İspanya Liginde Torres'in yanında sadece 8 gol atabilmiş Kezman ile tek başına Mallorca gibi bir takımda gol kralı olmuş Guiza'yı aynı kefeye koymakta apayrı bir futbol görüşü ve bilgisi olsa gerek. DH'de ne cevherler varmış yahu.
quote:
Kezman + Defansı yıpratan bir yapıya sahip + Agresif, dolayısı ile de hırslı + Kalabalık defanslarda bile gol yollarına kaçabilen - İstikrarsız - Tekniği beklenenin çok altında - Uyum problemi çok fazla, kendine gelmesi uzun sürüyor
Semih + Defansın açığını iyi kollayabilen + 90 dakika motivasyonunu kaybetmeyen + Son derece uyumlu, tüm maçlara daha maç başlamadan hazır çıkabilen - Tekniği çok zayıf - Pas kabiliyeti (burada eksi olarak bahsedebilecek kadar) - Kapalı ve dinç defansa karşı çok etkisiz
Guiza (Gördüğüm goller, yabancı sitelerden okuduğum yorumlar sonucu bildiklerim) + Müthiş etkili kontratak oyuncusu + Hızlı gelişen ataklarda çok iyi yer tutan ve gol yollarına kaçabilen + Son vuruşlarda becerikli - Vurdumduymaz, pasif bir yapıya sahip - hırs yok - Kapalı defanslara karşı çok etkisiz - Defansı rahatsız etmeyen biri
Bu üçü arasında en iyi bitiriciliğin ve pas yeteneğinin Semih'te olduğunu düşünüyorum. Ancak fizik gücü bana göre yetersiz.
Kezman'ın en kötü özelliği kafasını yerden kaldırmaması. Kaleye bakmadan aşırtma gol atabilmesi artı özellik olarak yazılabilir. Kapalı defanslara karşı nasıl etkili olabilir onu anlamış değilim?
Guiza'nın müthiş bir kotratak oyuncusu olabileceğini düşünmüyorum. Son vuruşlardaki becerisini de henüz göremedik.
Bence al birini vur ötekisine. Eğer Fenerbahçe'de örnek vermem gerekirse hiçbiri bir Anelka, bir Van Hooijdonk hatta bir Nobre olamaz. Son yıllarda Fenerbahçe'nin transfer politikasını beğenen yoktur sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: ozwizard7
quote:
Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri
İspanya Liginde Torres'in yanında sadece 8 gol atabilmiş Kezman ile tek başına Mallorca gibi bir takımda gol kralı olmuş Guiza'yı aynı kefeye koymakta apayrı bir futbol görüşü ve bilgisi olsa gerek. DH'de ne cevherler varmış yahu.
ne cevherler varmış harbi
kez(b)man kaç gol attı guiza kaç
Kaç gol attıklarını bilmiyom da, ikisinin de kime attığını biliyom
quote:
Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri
quote:
Orjinalden alıntı: serdaraltay
Guiza:İspanya Gol Kralı Kezman:Hollandada 3 kez üstüste gol kralı Semih:Türkiye gol kralı
başka sorusu olan?
Yok.
quote:
Orjinalden alıntı: serdaraltay
Guiza:İspanya Gol Kralı Kezman:Hollandada 3 kez üstüste gol kralı Semih:Türkiye gol kralı
başka sorusu olan?
fenerbahçenin nasıl dolandırıldığını görüyoruz soru sormaya gerek yok
Dunya'nin en iyi futbol oynanan ulkesiyiz sanki, forvet begenmiyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme