yalnız dikkat edin bu adamda kezman havası görüyorum duygusal ya tribe falan bağlıyo...
nuria dan ayrıldı bence yükselişe geçer.. gerçi ben olsam ayrıldıktan sonra futbolu bırakırım ama o ayrı
nuria'da tip yoktu ya,şimdi bulduğu taş ama
quote:
Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı
1tane adam geçerek attığı gol yok ceza sahası içinde boğuşarak attığı gol yok uzaktan attığı gol hiç yok hava hakimiyeti hiç yok nerede duracağını bilmiyor....
eğer siz bu adam dan memnunsanız diyecek hiçbişey kalmıyor bana... ben acilen ondan 10kat daha iyi olan semihi istiyorum
Semih'in kaç tane uzaktan, adam geçerek, boğuşarak attığı gol var. Ben Semih'in birebirde adam geçtiğin hatırlamıyorum doğru dürüst..
Semihin gollerinin çoğu altı pasın içinden... kaleciden dönen toplar boş kaleler.
Semihi suçlamıyorum. Semih daha kötü de demiyorum ama nedeni bu değil.
Guizza'da motivasyon sorunu var. Alışamadı bir türlü... Yoksa kalitesiz bir golcu değil aslında.
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
bu resim bütün sohbetlere bir nokta koymuş
@nkrt:
Tutup da söyledigim sözleri kendine bir hakaret olarak göstermeyi bilirsin. Sayende uyarilar aldim, ama kesin bisey var ki, banlanacak kisi ben degilim. Girdigin iddianin sonucu bu forumda ömrü kisa olan kisi sensin. Haydi hayirli traslar...
Adamsın guiza
quote:
Orjinalden alıntı: neuro
quote:
1tane adam geçerek attığı gol yok ceza sahası içinde boğuşarak attığı gol yok uzaktan attığı gol hiç yok hava hakimiyeti hiç yok nerede duracağını bilmiyor....
eğer siz bu adam dan memnunsanız diyecek hiçbişey kalmıyor bana... ben acilen ondan 10kat daha iyi olan semihi istiyorum
Semih'in kaç tane uzaktan, adam geçerek, boğuşarak attığı gol var. Ben Semih'in birebirde adam geçtiğin hatırlamıyorum doğru dürüst..
Semihin gollerinin çoğu altı pasın içinden... kaleciden dönen toplar boş kaleler.
Semihi suçlamıyorum. Semih daha kötü de demiyorum ama nedeni bu değil.
Guizza'da motivasyon sorunu var. Alışamadı bir türlü... Yoksa kalitesiz bir golcu değil aslında.
semihi tipi başka semih belki adam geçemez ki (güizadan daha iyi adam eksiltebiliyor defalarca gördük ) adam geçemez ama boğuşarak gol atar veya attırır en güzel örnek dün akşam atılan gol güizanın 1tane o tip gol attırdığını gören oldu mu ??semih ve nobre nin defalarca boğuşarak attığı veya aattırdığı gol var..(tuncayın bjk ye attığı gol tamamen nobrenin eseridir güiza orada durmazdı bile kıyıya köşeye kaçardı )
semihin gollerinin tamamı altı pastan diyorsun buda cahiiliktir bence bakınız semihin tarzı zaten o ama semih ne yapıyor ilk önce ortasaha ya gelip rakibi çıkarıyor çakılı savunmayı ortasahayya çekiyor topu indiriyor köşelere devamlı en güzel şekilde servis yapıyor ondan sonra o boşalan alandan girip gol posizyonuna giriyor veya arkadaşlarını posizyona sokuyor topu nereye kullanacağını nerede topa vuracağını çok iyi biliyor....
güiza hiç bişey yapmıyorki sahada takımda o yüzden ortasahayı bile geçemiyor alex sırf o yüzden ileride top alamıyor alex sırf güiza yüzünden verimsiz gözükuyor... bir sürü eksiği var bu adamın motive ile alakası uzaktan yakından alakası yok sadece beceriksizlik ve yeteneksizlikten kaynaklanıyor (lampard annesi öldü ama 2hafta sonra takır takır topunu oynadı )
ve güiza nın bu durumunun tek forvetle falan da alakası yok bakınız ispanyada bile geçen seneye kadar yokları oynayan bir adamdı neden 1sene evvele kadar kimse ismini bile duymadı her futbolcunun 1süper dönem olur örneekleiri bir sürü en yakın örneği yine bizim takımda uğur boral süper oynadığı sevilla maçlarından sonra bile ben uğur iyi ve yeterli futbolcu değil dedim....
1forvet nerede duracağını da mı bilemez...alex RC VE son antep maçında emre daivid defalarca bu yüzden bu adama bas bas bağırdılar ki duracağı yeri bile gösterdiler...
herşeyi sıfır olan bir oyuncudur güiza uyanın artık....
Valla Erdoğan' dan bile ağır konuşmuş..
quote:
Orjinalden alıntı: soho
Valla Erdoğan' dan bile ağır konuşmuş..
daha da kadiköye gelmem
içim kan ağlıyor ama malesef yine ben haklıyım... 3 tam 3 senedir yönetimin derhal istifa etmesi lazım diye feryat ediyorum ama bu taraftar uyuyor......2sene de 200trilyon harcadı aziz
Sivas maçı 1 Sakatlık ve ceza yok semih 11 güiza yedek maç sonuçu FB 4-Sivas-2
Buda bazılarına kapak olsun
quote:
YA LAN CI LIK yapmak ayıptır.
Guiza geçen hafta kadroya dahi alınmadı sakat olduğundan,
bu hafta da yine sakatlığı yeni atlattığı için yedek soyundu SİVAS maçında.
Doğruları konuşalım kıvırmadan,
haftaya yedek olursa GUİZA işte o zaman tamamen teknik direktör tercihinden dolayı yedek olur LİG müsabakasında.
Futbolcu ayrımı yapmak istiyorsan DENİZ barış denilen rezaleti hedef almalısın TAVSİYEMİZ!
quote:
Orjinalden alıntı: nkrt
quote:
YA LAN CI LIK yapmak ayıptır.
Guiza geçen hafta kadroya dahi alınmadı sakat olduğundan,
bu hafta da yine sakatlığı yeni atlattığı için yedek soyundu SİVAS maçında.
Doğruları konuşalım kıvırmadan,
haftaya yedek olursa GUİZA işte o zaman tamamen teknik direktör tercihinden dolayı yedek olur LİG müsabakasında.
Futbolcu ayrımı yapmak istiyorsan DENİZ barış denilen rezaleti hedef almalısın TAVSİYEMİZ!
ayıp ama ha 18de ise bu adam ve sonradan girdiyse bu adam nasıl sakat oluyor ya sen çoçukmusun ???? yaşın kaç ??? ayrıca bana yalancı yakıştırması yapmak biraz ayıp olmuyor mu??
atamıyosunki zaten
Lugano geçti seni daha gol atma sen
Burda herkes haksız bence.
Fenerbahçe : Böyle bir futbolcu aldığı için haksız. Her oyuncu bir sezon coşar. Ayrıca Aragones Türk futbolunu anlaymadı Guiza' dan ne bekliyoruz ki.. Onca para verdik bir de ...
Guiza: Parayı almasını biliyo. Semih kadar olamadı. Okçuymuş peeh. Semih ondan 10 kat değerli.
Bir tek taraftar haklı valla. Düşünüyorum da özledim eski Fenerbahçeyi. Zico'yu neden gönderdiklerini de anlamadım zaten. Eşit davranılsaydı Aragones' in 3. haftadan gitmesi gerekirdi
quote:
Orjinalden alıntı: Ozzié07
Burda herkes haksız bence.
Fenerbahçe : Böyle bir futbolcu aldığı için haksız. Her oyuncu bir sezon coşar. Ayrıca Aragones Türk futbolunu anlaymadı Guiza' dan ne bekliyoruz ki.. Onca para verdik bir de ...
Guiza: Parayı almasını biliyo. Semih kadar olamadı. Okçuymuş peeh. Semih ondan 10 kat değerli.
Bir tek taraftar haklı valla. Düşünüyorum da özledim eski Fenerbahçeyi. Zico'yu neden gönderdiklerini de anlamadım zaten. Eşit davranılsaydı Aragones' in 3. haftadan gitmesi gerekirdi
bende hala daum neden gönderildi onu anlamış değilim anlayabileceğimi de zannetmiyorum zaten çünkü ben çağdaş düşünen biriyim çünkü 1td nin en az 5arkasında dulurması gerektiğini düşünuyorum şimid bile aragones 5sene daha tdlik yapacağım desin vallahi ona sonuna kadar güvenirim ve desteklerim ama öyle bir ışık yok malesef.......
daumun gitmesi gönderilmesi o takımında dağlmasına neden oldu......