Şimdi Ara

Guitar Link + Guitar Rig 5 Her şey çalışıyor Gitarın Sesini Alamıyorum Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncelerinde bir sorun yaşamazken bir gün gitarımı elime aldım ve programı açtığımda gitarımdan hiç bir ses alamadım. Halbuki Programda tapedeck bölümüne müzik attığımda çalışmakta. Ama Gitardan ses alamamaktayım. Yani Program ve Guitar link usb ses kartı çalışıyor. Gitarın ses çıkışını vermiyor bana. Gitarın Tellerine vurduğumda da IN kısmında da oynama yok. Resimlerde de Göreceğiniz gibi şuanda Usb Guitar link'e taktığım kulaklık çıkışından ses alabilmekteyim. Oraya attığım müziğin sesi gelmekte. Ama gitara vurduğumda hiç bir ses alamamaktayım. Gezmediğim bakmadığım okumadığım yer kalmadı. En sonunda konu açmak istedim. Şu an bulunduğum bölgede de amfi olmadığı için gitarda mı sorun var acaba deyip deneyemiyorum. Lütfen yardımcı olun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.