Bildirim
WMP için süper bir ekolayzer ayarı... (kendi buluşum.)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
5.1 sistemde ses iyi olurmu -
bütün sistemler için geçerlidir ekolayzer ayarları. Stereo veya 5.1 , 7.1 farketmez -
paylaşım için teşekkürler sanalbellek artık wmp kullanırız -
teşekkürler deniyim -
wmp dediğiniz windows media player mi?
öyle ise nerden yapıyoruz bu ayarı
yok değil de bambaşka bir programsa bu wmp güzel mi bari -
Bana uymadı hocam bu eq. ayarı, yine de sağol. -
denedim gayet güzel. teşekkürler.. -
Hoparlor değişiminden dolayı bu ayarı kullanmıyorum artık.
Eski hoparlorum bas ve tiz seslerde iyi olmasına rağmen midlerde kötüydü Yeni hoparlörlerim (snoopy sn-99) midler ve tizlerde çok iyi. Baslar biraz vasattı bu ayarlarda. Şu an klasik müzik için olan ekolayzer ayarını kullanıyorum. -
Ayar için sağol. Ama bana biraz fazla tiz gibi geldi. Baslar biraz daha hissedilmeli bence. Yİnede tşk -
Herkesin eq ayarları birbirine uymaz mesela ben Full Bas Full Trible severim -
quote:
Orjinalden alıntı: engin1975
Herkesin eq ayarları birbirine uymaz mesela ben Full Bas Full Trible severim
Kesinlikle doğruHaklısın kardeş zevkler ve renkler farklı
-
quote:
Ayar için sağol. Ama bana biraz fazla tiz gibi geldi. Baslar biraz daha hissedilmeli bence. Yİnede tşk
Tizler konusunda haklısınız. Bir süre kullandıktan sonra 'Aşırı tiz içeren şarkılarda' (örnek; Malmsteen-Blue, Death-Voice of the soul) tizlerde cızırdama yaşadığımdan dolayı ayarları 4-4-0-(-4)-(-2)-2-4-6-6-6 olarak güncellemiştim. Güncel halini yayınlamaya fırsat olmadan eski hoparlorler bozuldu.
Hatta şu an da 'klasik' ayarını 4-4-2-2-2-2-2-2-4-4 olarak düzenledim. Ayrıca trubass efektini 64, srs wow efect i 32 olarak ayarladım. Bass eksikliği de azaldı iyice.
quote:
Orjinalden alıntı: hsnUSTA
quote:
Orjinalden alıntı: engin1975
Herkesin eq ayarları birbirine uymaz mesela ben Full Bas Full Trible severim
Kesinlikle doğruHaklısın kardeş zevkler ve renkler farklı
Katılıyorum. Ama standart ayarlar da genel olarak iş görsün diye yapılmıştır. Müzik tutkunu kişileri tatmin edecek ayarlar değiller.
Winamp'takiler neyse de media player'dakiler rezaletti eski hoparlörlerimde. Dip gürültüsünden geçilmiyordu.
O yüzden benim yaptığım gibi uzun denemeler sonucunda oluşmuş ayarları yayınlamakta fayda var. Şablon olarak kullanılabilir.
Mesela ben de ayarları hazırlarken ilk amacım winamp'taki bütün müzik türleri için genel ayar olarak kullanılabilecek bir ayar olan Full bass&trable ayarını medya player a uyarlamaktı. Sırf ekolayzer ayarı için winamp mı yükleyeyim di mi?
programlardan biri 14 derece, diğeri 12 derece üzerinden ayarlandığı için ayarları buna göre düzenlerken en sonunda bu ayarlara ulaştım. Artık winamp'ın ses kalitesini bile aştığımı farkettim ses temizliği açısından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 29 Temmuz 2007; 12:58:38 >
-
Windows Media Player sa kullanmıyorum ben. Winamp daha iyi. Oyun oynarken kastırmıyorda. Aradığın müziği binlerce şarkının içinde bulamkda daha kolay. Winamp da eq ayarımı Full Bass & Trable da tutuyorum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X