Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1135&mid=481
  • hayırlı olsun tam paket 600 milyon,yarın magazalarda bulabilirsiniz
  • fiyatlar pek sürpriz değil. bence gitarlı versiyon çok satar.
  • fiyat beklediğim aralığın alt sınırında, yine iyi sayılır yani fiyat.
    başka yerlerden de daha ucuza bulmak mümkün olabilir...

ayrıca şimdi baktım da world karta fiyat 527ytl, çok iyi...
    World Tek Çekim 527,91 527,91
    World 2+3 Taksit ** 263,96 527,91
    World 3+3 Taksit ** 175,97 527,91

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankaleo -- 25 Aralık 2008; 20:32:11 >
  • Aha da süper haber bu :)

Ama ben D6R'a bakacağım büyük ihtimal çünkü sadece card finansımda limitim var :) En güzeli world olurdu aslında da bir günde limit arttırırlar mı ki? :)

Gözüm davullu versiyonda, yarın akşam edinmeyi düşünüyom.. Hayırlısı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kankaleo

@sofinite

ion drum rocker rb2,rb1 uyumlu, ghwt belli değil. rb2, ghwt ile uyumlu bu siteye göre;http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/
    ion drum ın mokinto nun dediği gibi sonradan beyin alıp serbest çalınabilmesi güzel ama çok para, üstelik dediğin gibi o kadar para verip ghwt oynayamamak kötü. Yalnız xbox 360 da ion la ghwt oynanabiliyo o da ayrı mesele...

Mokinto arkadaş bi alsın bakalım ne kadar vericek, ne etcek ona göre düşünürüz...

@Duna

yalan oldu tabiki, yine ertelendi. yarın kesin satışa çıkacağını söyleyen arkadaş var. Ama ben pek sanmıyorum ki fiyatı bile hala belli değil...

Sevgili arkadaşlar, bugün sırf siz dostlarımı bilgilendirmek için işi gücü bırakıp ion premium davulumu(ps3 için olanı) almak üzere posta gümrüğünün yolunu tuttum . Öncelikle, sadece ama sadece %10 vergi vererek ürüne sahip oldum. 2 ytl de postacı abiler aldı.
    Eşek kadar bir koliyi elime verdiler. Bu arada roland td3 davul modülünüde beraber gümrükden aldım.(Ayrı satıcılardan aynı anda gümrüğe geldi ürün).
    Koliyi açıp monte etmem yaklaşık 30 dakikamı aldı. Bir noktayı bilmeyen arkadaşlarımızı yanıltmamak için açıklamalıyım: Benim aldığım davul Ghwt yada rock band in kendi orjinal davulu değil. Ion firmasının (kendileri aslında elektronik davul üreticisidir) rock band için özel olarak ürettiği bir davuldur. Fakat! Gh üreticileri rock band in tüm kodlamalarına uyumlu ekipman ürettikleri için bu ürün Ghwt de çalışmaktadır, tüm diğer gh ekipmanları gibi.
    Ürün 4 adet pad ve iki adet zilden oluşuyor. Ortalama 8-10 kilo ağırlıkda ve kurulu halde orta boy bir bilgisayar masası ebadında. ghwt davulu gibi kablosuz değil ama 4 metre kendi kablosunu kısa bulursanız(benim gibi) usb uzatmayla istediğiniz mesafeya ayarlıyabilirsiniz.
    davulu hem Rb2 de hemde Ghwt de siz değerli forum dostları ; gönül insanları için test ettim.
    Rb2 de eye of the tiger da çok daha fazla vuruş istiyor ve alışkanlık gerektiriyor. Aynı şarkıyı Ghwt de denediğimde ise çok daha kolay ve zevkli geldi. Sanki vuruşları daha iyi algılıyor. Çok az kullanabildiğim için oyun yorumlarını kısa tutacağım.
    Sadece oyun için kullanacak arkadaşlarıma (300 dolar +175 dolar yol) x 1.1( vergi oluyor kendileri) lik bir denklemi pek önermiyorum. Ghwt nin kendi davuluda oyun için yeterli olacakdır. Sen neden aldım diye sorarsanız, rolandla elektronik davul hadisesine gireyim diye. Aşağıya bir kaç resim ekliyorum.
    2. resim roland modül, 3. resimde ise benim hanım bagetleri elimden kapıp %60 amatörde parçayı tamamladı.
    Sorusu olanlara yardımcı olacağımdır. Saygılar, hörmetler.

Guitar Hero World Tour PS3

• Çok merak ettiğim ve fırsat bulduysan cevaplamanı isteyeceğim bir soru.. GH:WT'un davulu çok ses çıkarıyor mu?

Kardeşim davul çalar, bi ara eve uyduruk bi elektronik davul getirmişti ve deli gürültü yapıyodu, tok tok tok diye.. :) O yüzden soruyorum, apartmanda bir de arıza olmayalım :)
    ( hoş, öğrenci apartmanında noolacak sa, hem hep ben onları mı dinlicem )

Onun dışında, ion'da toplam 6 pad oluyo kick dışında.. Fazlalığı nasıl kullanıyosun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

Çok merak ettiğim ve fırsat bulduysan cevaplamanı isteyeceğim bir soru.. GH:WT'un davulu çok ses çıkarıyor mu?

Kardeşim davul çalar, bi ara eve uyduruk bi elektronik davul getirmişti ve deli gürültü yapıyodu, tok tok tok diye.. :) O yüzden soruyorum, apartmanda bir de arıza olmayalım :)

Onun dışında, ion'da toplam 6 pad oluyo kick dışında.. Fazlalığı nasıl kullanıyosun?

Yüzey, lastiğimsi bir malzeme. İlk denemelerde dandun, kenar çerçeve derken baya bir ses oldu ama . Sonradan 2-3 cm mesafeden bile algılayabildiğini farkettim. Gerçi o zamanda pek davul çalıyormuş hissi olmuyor. Arasını zamanla buluruz artık.
    İkinci sorunun cevabını tam veremem sebebi oyunu kolay ve orta seviyede fazla vaktim olmadığı için deneyebildim. Sarı renk hem pad hemde zil var .Yani hangisine vurursan. Yeşil zil ise sanırım inaktif.
    Hafta sonu zor seviyede bir denerim ve tam fonksiyonlarını yazarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

Çok merak ettiğim ve fırsat bulduysan cevaplamanı isteyeceğim bir soru.. GH:WT'un davulu çok ses çıkarıyor mu?

2 zille 2 pad aynı renkte tahminimce oyunlarda istediğini kullanıyorsun (yani zillerin olmadığını varsayıp rockband davulu veya zille ghwt davulu olarak)
    6 sı da elektronik olarak çalmak için zaten...

@mokinto

çok sağol yorumlarını bizlerle paylaştığın için, öncelikle hayırlı olsun; çok güzel, ağır bi havası var setin.
    ama fiyatı herşey dahil 790 ytl ye geliyo, fiyat şu an beni aşağıyo, daha konsol alıcam bi de...

bu arada sırası gelmişken genel olarak bi soru sorayım.
    xbox360 satışı yapılmadığı için ghwt in xbox360 için olanı gelmez dimi?
    ona göre bi konsol alıcam çünkü...

• Artık gümrüklerde %10 verginin geçerli olduğunu varsayarak ki mokinto'da doğrulamış, xbox360 versiyonu shopto.net'den de alınabilir...
  • abiler ablalar!

hala shopto diyorsunuz... kaç defa anlattık, biz yandık siz yanmayın dedik. shopto yollarsa tnt ile yollayacak. %10'un yanında 30 YTL pul parası gümrüğe, 140 YTL ordino için TNT'ye, 50 YTL de ardiye için yine TNT'ye ödeyeceksiniz. --> 220 YTL + %10

kısacası "artık gümrüklerde %10 verginin geçerli olduğunu" varsaymayın. Yani onu varsayın da diğerlerini de varsayın, ona göre karar verin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djemiltr

abiler ablalar!

hala shopto diyorsunuz... kaç defa anlattık, biz yandık siz yanmayın dedik. shopto yollarsa tnt ile yollayacak. %10'un yanında 30 YTL pul parası gümrüğe, 140 YTL ordino için TNT'ye, 50 YTL de ardiye için yine TNT'ye ödeyeceksiniz. --> 220 YTL + %10

kısacası "artık gümrüklerde %10 verginin geçerli olduğunu" varsaymayın. Yani onu varsayın da diğerlerini de varsayın, ona göre karar verin.

Ben dediğim gibi %10 +2 ytl posta ardiye ücreti ödedim. Başka bir ücret ödemedim.
  • böyle rezillik olmaz gitarlı paket bimekste bitmiş mavishopta da ankaraya gönderim yok. adamlar 1 tane mi getirmiş ellerinde kalmaması için
  • oyunu 12 saat sonra oynuyor olacağım inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

quote:

abiler ablalar!

Ben dediğim gibi %10 +2 ytl posta ardiye ücreti ödedim. Başka bir ücret ödemedim.

Peki siz TNT ile mi getirdiniz yoksa PTT (ya da muadili) ile mi? Sıkıntı burada.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

quote:

abiler ablalar!

Peki siz TNT ile mi getirdiniz yoksa PTT (ya da muadili) ile mi? Sıkıntı burada.

Usps ile yani ptt muadiliyle.

• Tamam işte! Böyle büyük ve gümrüğe takılacağı kesin oyunları/aksesuarları almayı düşünenler USPS, Royal Mail, Deutsche Post, vs. gibi devlet posta servislerini kullanmalılar. Eğer siparişlerini TNT, Fedex, UPS gibi özel kargolarla getirtirlerse yukarıda bahsettiğim gümrükle ilgili paraları ödemek zorunda kalırlar.

Shopto da büyük paketleri TNT ile yolluyor. Vrexza nickli arkadaşa tekrar hatırlatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djemiltr -- 26 Aralık 2008; 11:58:06 >
  • 600 YTL fiyatla piyasa çıkması beni şaşırttı valla.
  • beyler bugün karar verip gittim bi xbox360 aldım kadıköyden. gitmişken de bütün mağazaları dolaşıp ghwt olayını da iyice bi yokladım.
    eğer şu anda bimeks, aral, mavishop vb. dükkan fiyatlarından biraz daha ucuza "PS3 ghwt tüm set" almak isteyenler yılbaşından sonraki ilk veya 2. hafta
    gibi kadıköydeki dükkanlardan alabilir. Şu anda tüm set yok, sadece gitarlı olan var. Gitarlı olanın fiyatı da en ucuz 250 ye buldum ben. biraz pazarlıkla
    en son 240 a bırakırım dedi. (biraz daha zorlarsanız daha da indirirler )

xbox360 için ghwt tüm set almak isteyenler de boşu boşuna yurtdışından almasın. Ocak ın 3.haftası veya ocak sonu gibi de xbox360 tüm set gelicekmiş.
    Yurtdışından alıp zaten 15-20 gün bekliyceksiniz tatilden dolayı, bi 15 gün daha bekleyin, elden alın. tahmini fiyat olarak genel de 500-550 ytl arası dediler.
    benim tanıdık da var kadıköyde, o da 500 civarı dedi, tabi pazarlıkla 450-470 gibi bi fiyata alınabilir...

bu arada mavishopta kargo parası alıcıya aitmiş, diğer sitelerde nasıl bilmiyorum ama böyle komik bişey de görmedim ben

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.