Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kankaleo

xbox360 için ghwt tüm set almak isteyenler de boşu boşuna yurtdışından almasın. Ocak ın 3.haftası veya ocak sonu gibi de xbox360 tüm set gelicekmiş.
    Yurtdışından alıp zaten 15-20 gün bekliyceksiniz tatilden dolayı, bi 15 gün daha bekleyin, elden alın. tahmini fiyat olarak genel de 500-550 ytl arası dediler.
    benim tanıdık da var kadıköyde, o da 500 civarı dedi, tabi pazarlıkla 450-470 gibi bi fiyata alınabilir...

inş. hemen gelir çatladık
  • djemiltr, tamam hocam saolasın ben royal mail ile gönderirler sanıyordum. Zaten alırsam ebay'den alırım 500-600 verecek değilim oyun mu alıyoruz konsol mu
  • Arkadaşlar oyunu oynayanlardan ve ilerlemiş olanlardan bir ricam var.

Şarkılar arasında ben baktımda System of a down - BYOB'u bulamadım maalesef.

Ama pek ilerlemedim setim daha gelmedi headset ile de pek zevkli olmuyor vocal olayı o yüzden ilerlemedim. Siz oyunu oynayanlar biraz ilerleyip o şarkıyı göreniniz varmı.

Youtube sitesinde çok video var ama bu indiriliyormu şarkı yoksa içinde varmı soundtrack listesinde var gözüküyor ama ben bulamadım siz bi bakıp yazarsanız sevinirim
  • Bimeksten bugün satın aldım. Yanlız gitarda problem var. Sarı tuşa bastığımda, kırmızı tuşta basılıyor. Bu sorun hakkında bilgisi olabilecek varmı? Sarı tuşu kullanamıyorum.
  • Allah bunları bildiği gibi etsin.

Hocam arızadır o. Kafalarında kır o gitarı!!! (Şaka, değiştirmeye götür)

Adamlar kalkıp sana ordaki tuşları kullanmayın bakın orta tarafta da tuşlar var, onları kullanın demezler umarım.
  • Sinir etti beni. Tam birader davulu kurarken bende gitarla biraz deneme yapayım dedim. Oyun açılırken band ismi için tercih ekranında bir türlü sarı tuş ile yeni harf ekleyemiyordum. Sürekli olarak sarıya basınca kırmızıyı algıladığı için geriye dönüyordu. İşkillenmedim değil.

Neyse hemen quickplay açtım ve durumu çaktım. Sarı tuş çalışıyor. Ancak, sanki hem sarı hemde kırmızıya akor basrmış gibi 2side yanıyor. Parçaları çalarkan sorun oluyor, menulerde sarı tuş iptal, işe yaramıyor. Oyunu update ettik, ps3 kapatık açtık, usb wireless sensoru başka porta taktık nafile.

En az 20 dakika uğraştırdı kurulumu. Hepsini tekrar paketlemem 40 dakikamı aldı. Nasıl bir paketleme yaptılırsa bravo valla :)

Neyse... Uzun lafın kısası, cuma gecesi ghwt fantazisi yalan oldu. Yarın sabah bimekse değiştirmek için götürecem. Umarım ithalatçı firmaya geri göndermemiz ve gelecek cevabı beklememiz gerekiyor hikayelerini bana anlatmazlar.

Bir ara yurtdışında getirtmeyi düşnüyordum. Bendeki bu bedevi şansıyla bana denk gelirdi aynı arıza kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berty -- 26 Aralık 2008; 23:36:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Berty

Sinir etti beni. Tam birader davulu kurarken bende gitarla biraz deneme yapayım dedim. Oyun açılırken band ismi için tercih ekranında bir türlü sarı tuş ile yeni harf ekleyemiyordum. Sürekli olarak sarıya basınca kırmızıyı algıladığı için geriye dönüyordu. İşkillenmedim değil.

Neyse hemen quickplay açtım ve durumu çaktım. Sarı tuş çalışıyor. Ancak, sanki hem sarı hemde kırmızıya akor basrmış gibi 2side yanıyor. Parçaları çalarkan sorun oluyor, menulerde sarı tuş iptal, işe yaramıyor. Oyunu update ettik, ps3 kapatık açtık, usb wireless sensoru başka porta taktık nafile.

En az 20 dakika uğraştırdı kurulumu. Hepsini tekrar paketlemem 40 dakikamı aldı. Nasıl bir paketleme yaptılırsa bravo valla :)

Neyse... Uzun lafın kısası, cuma gecesi ghwt fantazisi yalan oldu. Yarın sabah bimekse değiştirmek için götürecem. Umarım ithalatçı firmaya geri göndermemiz ve gelecek cevabı beklememiz gerekiyor hikayelerini bana anlatmazlar.

Bir ara yurtdışında getirtmeyi düşnüyordum. Bendeki bu bedevi şansıyla bana denk gelirdi aynı arıza kesin.

hangi bimeksten aldın yahu ben birtanesinde bile göremedim uyuz oldum arıyorum hala ?

• oyunu aldım denedimm şahane stres attırıyor valla

quote:

Orjinalden alıntı: kankaleo

beyler bugün karar verip gittim bi xbox360 aldım kadıköyden. gitmişken de bütün mağazaları dolaşıp ghwt olayını da iyice bi yokladım.
    eğer şu anda bimeks, aral, mavishop vb. dükkan fiyatlarından biraz daha ucuza "PS3 ghwt tüm set" almak isteyenler yılbaşından sonraki ilk veya 2. hafta
    gibi kadıköydeki dükkanlardan alabilir. Şu anda tüm set yok, sadece gitarlı olan var. Gitarlı olanın fiyatı da en ucuz 250 ye buldum ben. biraz pazarlıkla
    en son 240 a bırakırım dedi. (biraz daha zorlarsanız daha da indirirler )

xbox360 için ghwt tüm set almak isteyenler de boşu boşuna yurtdışından almasın. Ocak ın 3.haftası veya ocak sonu gibi de xbox360 tüm set gelicekmiş.
    Yurtdışından alıp zaten 15-20 gün bekliyceksiniz tatilden dolayı, bi 15 gün daha bekleyin, elden alın. tahmini fiyat olarak genel de 500-550 ytl arası dediler.
    benim tanıdık da var kadıköyde, o da 500 civarı dedi, tabi pazarlıkla 450-470 gibi bi fiyata alınabilir...

bu arada mavishopta kargo parası alıcıya aitmiş, diğer sitelerde nasıl bilmiyorum ama böyle komik bişey de görmedim ben

dostum dün mavideydim oyun kolisi büyük olduğu kargo şirketinin aldığı mebla da standart fiyatın üstünde olduğu için site üzerinde belirmişler.(50ytl civarı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlaXiD -- 27 Aralık 2008; 9:40:41 >

• Ay ben aldım dün Mavi'den ve dünya kadar yolu nasıl götürdüm o koca şeyi anlatamam :)

Şuan evde değilim ve az deneme şansım oldu fakat ilk izlenim harika :)

Gamepad'le oynamak yalanmış, bunu gördüm. Alışılması gerekiyor ama, yani biraz daha zor oluyor. Ama gitar çalan birisi olarak şahane bir duygu, söyliyeyim :)

Davul da güzel, ilginç, baya zor, alışması zaman istiyor. Ama alışınca deli olacak gibi.. İlk iki şarkıda saçmaladım ( hem de easy'de, olayı çözeyim derkene ) sonra mj - beat it çıktı, nasıl keyifli çaldım anlatamam, aha da o anda süpermiş lan bu, bunu iyice öğrenmem lazım, dedim. Hani bi ara davulu satsam mı diye düşünürümü attım çöpe :)

Ama davul ile ilgili, zillerde, zilin tam ortasına vurmak gerekiyor. Alışkanlık ( kardeşim davulcudur, arada bende vurup tepmişimdir ölesine, oradan.. ) kenarlarına vurunca bi halt olmuyor :) Ama normal bu tabi, alışmak lazım.. :) Ve ayrıca güm güm tok tok falan deli ses çıkarıyo :) Bi üs kattakilere sorim ( öğrenci apartmanı ) ne kadar ses gidiyo :) Daha az ses çıkarması için napılır araştırayım..

Mikrafon'u hiç sevmedim :) En son yatmadan denedim ve yoo sesim köü değildir :) Ama olayı anlamadım, yuhlandım.. :) Bir de easy'Nin altında beginners diye bir zorluk koymuşlar hepsinde, mikrafon burada ne desen kabul ediyo :) Ama garip yaa, ben adamdan daha güzel sölediğimi düşünüyorum ( hörrgh ) Neyse.. :)

Bir sürü fotoğraf da çektim, bi ara yayınlarım. Kutudan çıkardıklarımı, gerçek giarla yan yana falan..

Ayrıca son olarak eklim, şarkı yapabiliyosunuz dediydim. Evet ve nasılına bakmadım ama bunları indirip çalabiliyosunuz.. Deli bişey, deli içerik oluyor bu şekilde, lbp gibi :)

Kesinlikle şahane, değer her şeye, tavsiye ederim :)

• Acaba MediaMarkt'larda var mıdır bu 600'lük set? Bimeks'in sitesinde sadece Teknoport İstanbul'da var gözüküyor. Diğerlerinde yok ne yazık ki.
  • ben bugun aldım ama yılbası hediyesi olarak alındı hehe acamayıorum 4 gunum var hehe optimumdaki medi markttan aldım istanbulda 260 lira gitar+oyun bana yeter o
  • Meydan Mediamarkt 'ta Guitar Hero WT Set 589ytl ve Bonus'a 5 taksit.
  • hepside(herseyiyle 589 olan) guzel de bana yaramıyo yaa tek kisiyim nede olsa arkadas ta yok oynayan+birazda pahalı be
  • Ooooooooooohhhhh be sonunda meret Türkiyeye de geldi.Bende bugün mavishop.com dan 600 liralık band kiti vade farklı 642 liraya aldım 6 taksite.Yarın kargolar tatil artık pazartesi elime ulaşır ama pazartesiye kadar nasıl dayancam bilemiyorum
  • Beyler satın alan arkadaşlar oyunda BYOB varmı diye bakabilirlermi ?

(System of a Down - B.Y.O.B)
  • Merak edenler için söyleyeyim. Bugün Bimeks teknoport'a gittim.

Orada denedik tekrar. Gitarda sarı tuşa basınca kırmızıda yanıyordu. Başta tahmin ettiğim gibi ithalatçı firmaya (aral ithalat) gönderecez ve gelecek cevabı bekleyecez dediler. Bu arada oradaki elemanlardan biri ilginç bir bilgi verdi bana. İthalatçı firmayla görüştük, kesinlikle oyun değişmi kabul etmiyorlarmış dedi. Muhtemelen onlarda (ithalatçı Aral) yurtdışına gönderecekler sorunlu cihazı, christmas, yılbaşı filan derken 45 gün sonra bana cevap verirlerdi.

12 saat önce aldığım aleti 30 gün beklemeyeceğimi anlamaları kısa sürdü. Neyse uzun lafın kısası komple seti değiştirmeyi kabul ettiler. Biraz diş gösterip, bimeksteki geçmişimden (Samsung 40a456 HD lcd, 2 adet highspec oem pc, ps3, onlarca pc ve ps3 oem oyundan) bahsetmem gerekti.

Eve gelip kurmamız bir oldu. Yaklaşık 12 saattir kardeşimle birlikte oynuyoruz. İkimizinde parmakları ağryor ve gözlerimi kapattığımda kırmızı sarı noktalar kayıyor aşağıya doğru

Özellikle davul çok gerçekçi, aynı şeyi guitar için söyleyemiyecem. Ancak her ikisini çalmaktan çok eğlenceli. Davul zillerinin sensitivitysi düşük. Sert vurmanız gerekiyor. Aşağıdaki video bu konuda herkese yardımcı olacaktır.

http://www.youtube.com/watch?v=dhF5noVUBN8

PSN: Bertyyy

Beklerim herkesi...

• quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Beyler satın alan arkadaşlar oyunda BYOB varmı diye bakabilirlermi ?

Var.

Şarkı listesi:

Year ↓ Song ↓ Artist ↓ Band Gig ↓
    1994 "About a Girl" (Unplugged) Nirvana 10.2 House of Blues (Los Angeles)
    2007 "Aggro" Enemy The Enemy 11.2 Ted's Tiki Hut (Tahiti)
    1970 "American Woman" Guess Who The Guess Who 08.1 Rock Brigade (The Pacific)
    1980 "Antisocial" Trust 17.1 Times Square (New York City)
    1993 "Are You Gonna Go My Way" Lenny Kravitz 09.1 Strutter's Farm (Kentucky)
    2006 "Assassin" Muse 17.5 Times Square (New York City)
    2005 "B.Y.O.B." System of a Down 17.7 Times Square (New York City)
    Encore
    1973 "Band on the Run" Wings 04.3 Pang Tang Bay (Hong Kong)
    Encore
    1982 "Beat It" Michael Jackson 09.3 Strutter's Farm (Kentucky)
    1997 "Beautiful Disaster" 311 03.1 Bone Church (Poland)
    1980 "Crazy Train" Ozzy Osbourne 16.6 Ozzfest (Germany)
    Encore
    1997 "Dammit" Blink-182 08.4 Rock Brigade (The Pacific)
    2005 "Demolition Man" (Live) Sting 12.4 Will Heilm's Keep (England)
    1972 "Do It Again" Steely Dan 07.1 Swamp Shack (Louisiana)
    1984 "Escuela de Calor" Radio Futura 12.2 Will Heilm's Keep (England)
    1997 "Everlong" Foo Fighters 14.2 AT&T Park (San Francisco)
    1982 "Eye of the Tiger" Survivor 01.3 Phi Psi Kappa (USA)
    Encore
    1994 "Feel the Pain" Dinosaur Jr. 03.2 Bone Church (Poland)
    2004 "Float On" Modest Mouse 11.5 Ted's Tiki Hut (Tahiti)
    Encore
    1998 "Freak on a Leash" Korn 02.4 Wilted Orchid (Sweden)
    1977 "Go Your Own Way" Fleetwood Mac 09.5 Strutter's Farm (Kentucky)
    Encore
    2007 "Good God" Anouk 15.3 Tesla's Coil (Australia)
    2008 "Hail to the Freaks" Beatsteaks 13.5 Recording Studio (Canada)
    1979 "Heartbreaker" Pat Benatar 09.2 Strutter's Farm (Kentucky)
    1995 "Hey Man, Nice Shot" Filter 08.2 Rock Brigade (The Pacific)
    1978 "Hollywood Nights" Bob Seger & The Silver Bullet Band 15.5 Tesla's Coil (Australia)
    Encore
    1984 "Hot for Teacher" Van Halen 17.6 Times Square (New York City)
    1976 "Hotel California" Eagles 07.4 Swamp Shack (Louisiana)
    Encore
    1973 "Joker" "The Joker" Steve Miller Band 04.2 Pang Tang Bay (Hong Kong)
    2008a "Kick Out the Jams" MC5's Wayne Kramer 12.1 Will Heilm's Keep (England)
    2005 "Kill" "The Kill" 30 Seconds to Mars 14.4 AT&T Park (San Francisco)
    2005 "L'Via L'Viaquez" Mars Volta The Mars Volta 14.3 AT&T Park (San Francisco)
    1987 "La Bamba" Los Lobos 17.4 Times Square (New York City)
    2007 "Lazy Eye" Silversun Pickups 13.1 Recording Studio (Canada)
    1986 "Livin' on a Prayer" Bon Jovi 05.1 Amoeba Records (Los Angeles)
    1967 "Love Me Two Times" Doors The Doors 08.3 Rock Brigade (The Pacific)
    1987 "Love Removal Machine" Cult The Cult 02.5 Wilted Orchid (Sweden)
    Encore
    1994 "Love Spreads" Stone Roses The Stone Roses 18.1 Sunna's Chariot (Asgard)
    2001 "Middle" "The Middle" Jimmy Eat World 02.1 Wilted Orchid (Sweden)
    2007 "Misery Business" Paramore Paramore 05.4 Amoeba Records (Los Angeles)
    2005 "Monsoon" Tokio Hotel 11.1 Ted's Tiki Hut (Tahiti)
    1988 "Mountain Song" Jane's Addiction 02.2 Wilted Orchid (Sweden)
    1980 "Mr. Crowley" Ozzy Osbourne 16.5 Ozzfest (Germany)
    2005 "Never Too Late" Answer The Answer 18.2 Sunna's Chariot (Asgard)
    1987 "No Sleep Till Brooklyn" Beastie Boys 10.1 House of Blues (Los Angeles)
    2006 "Nuvole E Lenzuola" Negramaro 13.3 Recording Studio (Canada)
    2002 "Obstacle 1" Interpol 05.5 Amoeba Records (Los Angeles)
    Encore
    1980 "On the Road Again" (Live) Willie Nelson 07.2 Swamp Shack (Louisiana)
    2000 "One Armed Scissor" At the Drive-In 15.4 Tesla's Coil (Australia)
    1987 "One I Love" "The One I Love" R.E.M. 04.1 Pang Tang Bay (Hong Kong)
    1979 "One Way or Another" Blondie 05.3 Amoeba Records (Los Angeles)
    2006 "Our Truth" Lacuna Coil 16.3 Ozzfest (Germany)
    2008b "Overkill" Motörhead 16.1 Ozzfest (Germany)
    2002 "Parabola" Tool 06.1 Tool (USA)
    2007b "Pretty Vacant" Sex Pistols 13.2 Recording Studio (Canada)
    1998 "Prisoner of Society" Living End The Living End 16.2 Ozzfest (Germany)
    1992 "Pull Me Under" Dream Theater 18.4 Sunna's Chariot (Asgard)
    1968 "Purple Haze" (Live) Jimi Hendrix Experience The Jimi Hendrix Experience 14.6 AT&T Park (San Franscico)
    Encore
    1973 "Ramblin' Man" Allman Brothers Band The Allman Brothers Band 05.2 Amoeba Records (Los Angeles)
    2008 "Re-Education (Through Labor)" Rise Against 17.2 Times Square (New York City)
    1984 "Rebel Yell" Billy Idol 02.3 Wilted Orchid (Sweden)
    2006 "Rooftops (A Liberation Broadcast)" Lostprophets 11.3 Ted's Tiki Hut (Tahiti)
    1996 "Santeria" Sublime 12.3 Will Heilm's Keep (England)
    1987 "Satch Boogie" Joe Satriani 18.5 Sunna's Chariot (Asgard)
    2001 "Schism" Tool 06.2 Tool (USA)
    2007 "Scream Aim Fire" Bullet for My Valentine 16.4 Ozzfest (Germany)
    2000 "Shiver" Coldplay 12.5 Will Heilm's Keep (England)
    Encore
    1995 "Some Might Say" Oasis 01.2 Phi Psi Kappa (USA)
    1992 "Soul Doubt" NOFX 18.3 Sunna's Chariot (Asgard)
    1995 "Spiderwebs" No Doubt 08.5 Rock Brigade (The Pacific)
    Encore
    2003 "Stillborn" Black Label Society 07.3 Swamp Shack (Louisiana)
    1975 "Stranglehold" Ted Nugent 09.4 Strutter's Farm (Kentucky)
    1974 "Sweet Home Alabama" (Live) Lynyrd Skynyrd 14.1 AT&T Park (San Francisco)
    2008 "Ted Nugent Guitar Duel" Ted Nugent N/Ac
    1993 "Today" Smashing Pumpkins The Smashing Pumpkins 03.3 Bone Church (Poland)
    2007 "Too Much, Too Young, Too Fast" Airbourne 11.4 Ted's Tiki Hut (Tahiti)
    2006 "Toy Boy" Stuck in the Sound 13.4 Recording Studio (Canada)
    1984 "Trapped Under Ice" Metallica 17.3 Times Square (New York City)
    1970 "Up Around the Bend" Creedence Clearwater Revival 01.1 Phi Psi Kappa (USA)
    2006 "Vicarious" Tool 06.3 Tool (USA)
    2002 "VinterNoll2" Kent 15.1 Tesla's Coil (Australia)
    2007 "Weapon of Choice" Black Rebel Motorcycle Club 15.2 Tesla's Coil (Australia)
    2007 "What I've Done" Linkin Park 10.3 House of Blues (Los Angeles)
    1967 "Wind Cries Mary" "The Wind Cries Mary" Jimi Hendrix Experience The Jimi Hendrix Experience 14.5 AT&T Park (San Francisco)
    2005 "You're Gonna Say Yeah!" HushPuppies 03.4 Bone Church (Poland)
    Encore
    2008 "Zakk Wylde Guitar Duel" Zakk Wylde N/Ac

• quote:

Orjinalden alıntı: Berty

quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Beyler satın alan arkadaşlar oyunda BYOB varmı diye bakabilirlermi ?

Var.

Şarkı listesi:

Year ↓ Song ↓ Artist ↓ Band Gig ↓
    1994 "About a Girl" (Unplugged) Nirvana 10.2 House of Blues (Los Angeles)
    2007 "Aggro" Enemy The Enemy 11.2 Ted's Tiki Hut (Tahiti)
    1970 "American Woman" Guess Who The Guess Who 08.1 Rock Brigade (The Pacific)
    1980 "Antisocial" Trust 17.1 Times Square (New York City)
    1993 "Are You Gonna Go My Way" Lenny Kravitz 09.1 Strutter's Farm (Kentucky)
    2006 "Assassin" Muse 17.5 Times Square (New York City)
    2005 "B.Y.O.B." System of a Down 17.7 Times Square (New York City)
    Encore
    1973 "Band on the Run" Wings 04.3 Pang Tang Bay (Hong Kong)
    Encore
    1982 "Beat It" Michael Jackson 09.3 Strutter's Farm (Kentucky)
    1997 "Beautiful Disaster" 311 03.1 Bone Church (Poland)
    1980 "Crazy Train" Ozzy Osbourne 16.6 Ozzfest (Germany)
    Encore
    1997 "Dammit" Blink-182 08.4 Rock Brigade (The Pacific)
    2005 "Demolition Man" (Live) Sting 12.4 Will Heilm's Keep (England)
    1972 "Do It Again" Steely Dan 07.1 Swamp Shack (Louisiana)
    1984 "Escuela de Calor" Radio Futura 12.2 Will Heilm's Keep (England)
    1997 "Everlong" Foo Fighters 14.2 AT&T Park (San Francisco)
    1982 "Eye of the Tiger" Survivor 01.3 Phi Psi Kappa (USA)
    Encore
    1994 "Feel the Pain" Dinosaur Jr. 03.2 Bone Church (Poland)
    2004 "Float On" Modest Mouse 11.5 Ted's Tiki Hut (Tahiti)
    Encore
    1998 "Freak on a Leash" Korn 02.4 Wilted Orchid (Sweden)
    1977 "Go Your Own Way" Fleetwood Mac 09.5 Strutter's Farm (Kentucky)
    Encore
    2007 "Good God" Anouk 15.3 Tesla's Coil (Australia)
    2008 "Hail to the Freaks" Beatsteaks 13.5 Recording Studio (Canada)
    1979 "Heartbreaker" Pat Benatar 09.2 Strutter's Farm (Kentucky)
    1995 "Hey Man, Nice Shot" Filter 08.2 Rock Brigade (The Pacific)
    1978 "Hollywood Nights" Bob Seger & The Silver Bullet Band 15.5 Tesla's Coil (Australia)
    Encore
    1984 "Hot for Teacher" Van Halen 17.6 Times Square (New York City)
    1976 "Hotel California" Eagles 07.4 Swamp Shack (Louisiana)
    Encore
    1973 "Joker" "The Joker" Steve Miller Band 04.2 Pang Tang Bay (Hong Kong)
    2008a "Kick Out the Jams" MC5's Wayne Kramer 12.1 Will Heilm's Keep (England)
    2005 "Kill" "The Kill" 30 Seconds to Mars 14.4 AT&T Park (San Francisco)
    2005 "L'Via L'Viaquez" Mars Volta The Mars Volta 14.3 AT&T Park (San Francisco)
    1987 "La Bamba" Los Lobos 17.4 Times Square (New York City)
    2007 "Lazy Eye" Silversun Pickups 13.1 Recording Studio (Canada)
    1986 "Livin' on a Prayer" Bon Jovi 05.1 Amoeba Records (Los Angeles)
    1967 "Love Me Two Times" Doors The Doors 08.3 Rock Brigade (The Pacific)
    1987 "Love Removal Machine" Cult The Cult 02.5 Wilted Orchid (Sweden)
    Encore
    1994 "Love Spreads" Stone Roses The Stone Roses 18.1 Sunna's Chariot (Asgard)
    2001 "Middle" "The Middle" Jimmy Eat World 02.1 Wilted Orchid (Sweden)
    2007 "Misery Business" Paramore Paramore 05.4 Amoeba Records (Los Angeles)
    2005 "Monsoon" Tokio Hotel 11.1 Ted's Tiki Hut (Tahiti)
    1988 "Mountain Song" Jane's Addiction 02.2 Wilted Orchid (Sweden)
    1980 "Mr. Crowley" Ozzy Osbourne 16.5 Ozzfest (Germany)
    2005 "Never Too Late" Answer The Answer 18.2 Sunna's Chariot (Asgard)
    1987 "No Sleep Till Brooklyn" Beastie Boys 10.1 House of Blues (Los Angeles)
    2006 "Nuvole E Lenzuola" Negramaro 13.3 Recording Studio (Canada)
    2002 "Obstacle 1" Interpol 05.5 Amoeba Records (Los Angeles)
    Encore
    1980 "On the Road Again" (Live) Willie Nelson 07.2 Swamp Shack (Louisiana)
    2000 "One Armed Scissor" At the Drive-In 15.4 Tesla's Coil (Australia)
    1987 "One I Love" "The One I Love" R.E.M. 04.1 Pang Tang Bay (Hong Kong)
    1979 "One Way or Another" Blondie 05.3 Amoeba Records (Los Angeles)
    2006 "Our Truth" Lacuna Coil 16.3 Ozzfest (Germany)
    2008b "Overkill" Motörhead 16.1 Ozzfest (Germany)
    2002 "Parabola" Tool 06.1 Tool (USA)
    2007b "Pretty Vacant" Sex Pistols 13.2 Recording Studio (Canada)
    1998 "Prisoner of Society" Living End The Living End 16.2 Ozzfest (Germany)
    1992 "Pull Me Under" Dream Theater 18.4 Sunna's Chariot (Asgard)
    1968 "Purple Haze" (Live) Jimi Hendrix Experience The Jimi Hendrix Experience 14.6 AT&T Park (San Franscico)
    Encore
    1973 "Ramblin' Man" Allman Brothers Band The Allman Brothers Band 05.2 Amoeba Records (Los Angeles)
    2008 "Re-Education (Through Labor)" Rise Against 17.2 Times Square (New York City)
    1984 "Rebel Yell" Billy Idol 02.3 Wilted Orchid (Sweden)
    2006 "Rooftops (A Liberation Broadcast)" Lostprophets 11.3 Ted's Tiki Hut (Tahiti)
    1996 "Santeria" Sublime 12.3 Will Heilm's Keep (England)
    1987 "Satch Boogie" Joe Satriani 18.5 Sunna's Chariot (Asgard)
    2001 "Schism" Tool 06.2 Tool (USA)
    2007 "Scream Aim Fire" Bullet for My Valentine 16.4 Ozzfest (Germany)
    2000 "Shiver" Coldplay 12.5 Will Heilm's Keep (England)
    Encore
    1995 "Some Might Say" Oasis 01.2 Phi Psi Kappa (USA)
    1992 "Soul Doubt" NOFX 18.3 Sunna's Chariot (Asgard)
    1995 "Spiderwebs" No Doubt 08.5 Rock Brigade (The Pacific)
    Encore
    2003 "Stillborn" Black Label Society 07.3 Swamp Shack (Louisiana)
    1975 "Stranglehold" Ted Nugent 09.4 Strutter's Farm (Kentucky)
    1974 "Sweet Home Alabama" (Live) Lynyrd Skynyrd 14.1 AT&T Park (San Francisco)
    2008 "Ted Nugent Guitar Duel" Ted Nugent N/Ac
    1993 "Today" Smashing Pumpkins The Smashing Pumpkins 03.3 Bone Church (Poland)
    2007 "Too Much, Too Young, Too Fast" Airbourne 11.4 Ted's Tiki Hut (Tahiti)
    2006 "Toy Boy" Stuck in the Sound 13.4 Recording Studio (Canada)
    1984 "Trapped Under Ice" Metallica 17.3 Times Square (New York City)
    1970 "Up Around the Bend" Creedence Clearwater Revival 01.1 Phi Psi Kappa (USA)
    2006 "Vicarious" Tool 06.3 Tool (USA)
    2002 "VinterNoll2" Kent 15.1 Tesla's Coil (Australia)
    2007 "Weapon of Choice" Black Rebel Motorcycle Club 15.2 Tesla's Coil (Australia)
    2007 "What I've Done" Linkin Park 10.3 House of Blues (Los Angeles)
    1967 "Wind Cries Mary" "The Wind Cries Mary" Jimi Hendrix Experience The Jimi Hendrix Experience 14.5 AT&T Park (San Francisco)
    2005 "You're Gonna Say Yeah!" HushPuppies 03.4 Bone Church (Poland)
    Encore
    2008 "Zakk Wylde Guitar Duel" Zakk Wylde N/Ac

Yav hocam şarkı listesi var zaten bende .mp3 olarak ama sen oyunda gördüysen var olduğunu tamam sorun yok. Bi kaç kişi indiriliyor demişti o yüzden kıllandım.

Zaten oyunda da baktım Quickplay bölümünde yoktu BYOB, Carier'de ne kadar ilerledikten sonra açılıyor hocam oynadın mı carier ve ya sen gördüysen nerde rastladın ?

• Ben simdi su seyi merak ettim de diyelim ben davuluda almak istiyorum napicam? Turkiyede bulunur mu tek olarak? Yoksa yurtdisindan mi?
  • Arkadaşlar bu oyunu sadece davulla birlikte bulabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.