Slm arkadaşlar şimdi ben guitar hero siparişi verdim gitarıyla ama PC ye... merak ettiğim soru şu pc guitar hero gitarını xbox 360 ta kullanabilirmiyim? kablosuz gitar sonuçta.
Ben de sordum burada cevap gelmedi, Ps3 bölümünde Ps3 için olmaz dediler ama Xbox için bilmiyorum ona da olmaz herhalde.
Ya biz arkadaşla aynen bu dediğin şeyi yapmaya çalıştık ve yapamadık. Çalışmayabilir veya bizim kazmalığımız yüzünden çalışmamış da olabilir. Kesin birşey söyleyemiyorum yine de bir bilene sormak lazım
Tam tersini yapabilirsin yani Xbox kablosuz gitarını Xbox pc USB wireless aparati ile PC de kullanabilirsin. (ben kullanıyorum) ama senin dediğin şeyi yapamazsın.
bnm xbox360 için kablolu gitar vardı pc de de oynuyordum usb dense olur bnce
Valla dostum ben xbox davulunu pc'dede kullanıyorum ama pc davulu xboxta kullanılırmı bilmem. Ama eğer kullanılmıyosa siparişi iptal ettirim xbox davulu al.
davul değil pc için aldım bende gitarla oyunu ha xbox olmazsa pc de oynarım sorun diil ama xbox ta olursa daha güzel olur :D nette hiçbir yerde bulamadım bu cevabı kimsemi denemedi arkadaş heryez bilmiyorum ama... diyor neyse teşekkürler gelince görücez :D
davul değil pc için aldım bende gitarla oyunu ha xbox olmazsa pc de oynarım sorun diil ama xbox ta olursa daha güzel olur :D nette hiçbir yerde bulamadım bu cevabı kimsemi denemedi arkadaş heryez bilmiyorum ama... diyor neyse teşekkürler gelince görücez :D
dostum davul dediğim sizin dediğiniz bateri işte ya. Müzisyen adamız biz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme