Şimdi Ara

guitar hero pc>xbox soru?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar şimdi ben guitar hero siparişi verdim gitarıyla ama PC ye... merak ettiğim soru şu pc guitar hero gitarını xbox 360 ta kullanabilirmiyim? kablosuz gitar sonuçta.

• Ben de sordum burada cevap gelmedi, Ps3 bölümünde Ps3 için olmaz dediler ama Xbox için bilmiyorum ona da olmaz herhalde.
  • Ya biz arkadaşla aynen bu dediğin şeyi yapmaya çalıştık ve yapamadık. Çalışmayabilir veya bizim kazmalığımız yüzünden çalışmamış da olabilir. Kesin birşey söyleyemiyorum yine de bir bilene sormak lazım
  • Tam tersini yapabilirsin yani Xbox kablosuz gitarını Xbox pc USB wireless aparati ile PC de kullanabilirsin. (ben kullanıyorum) ama senin dediğin şeyi yapamazsın.
  • bnm xbox360 için kablolu gitar vardı pc de de oynuyordum usb dense olur bnce
  • Valla dostum ben xbox davulunu pc'dede kullanıyorum ama pc davulu xboxta kullanılırmı bilmem. Ama eğer kullanılmıyosa siparişi iptal ettirim xbox davulu al.
  • davul değil pc için aldım bende gitarla oyunu ha xbox olmazsa pc de oynarım sorun diil ama xbox ta olursa daha güzel olur :D nette hiçbir yerde bulamadım bu cevabı kimsemi denemedi arkadaş heryez bilmiyorum ama... diyor neyse teşekkürler gelince görücez :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar hero live Xbox One
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

davul değil pc için aldım bende gitarla oyunu ha xbox olmazsa pc de oynarım sorun diil ama xbox ta olursa daha güzel olur :D nette hiçbir yerde bulamadım bu cevabı kimsemi denemedi arkadaş heryez bilmiyorum ama... diyor neyse teşekkürler gelince görücez :D

dostum davul dediğim sizin dediğiniz bateri işte ya. Müzisyen adamız biz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.