Şimdi Ara

Guinness Rekorlar Kitabı, En İyi Oyunları Seçti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guinness Rekorlar Kitabı'nın 2009 baskısında Tüm Zamanların En İyi 50 Oyunu listesi bulunuyor. Üst sıralarda Halo, GTA, Resident Evil gibi oyunlar bulunuyor.

Kitabın birinci seçtiği oyun ise sizi şaşırtacak!

Tüm Zamanların En İyi 50 Oyunu

1. Super Mario Kart
    2. Tetris
    3. Grand Theft Auto
    4. Super Mario World
    5. Zelda Ocarina of Time
    6. Halo
    7. Resident Evil IV
    8. Final Fantasy XII
    9. Street Fighter II
    10. GoldenEye
    11. Super Mario 64
    12. Tomb Raider
    13. Metal Gear Solid
    14. Call of Duty 4
    15. Sonic the Hedgehog 2
    16. Grand Theft Auto: San Andreas
    17. Super Mario Bros
    18. Zelda: A Link to the Past
    19. Gran Turismo
    20. Final Fantasy VII
    21. Pro Evolution Soccer 4
    22. The Orange Box
    23. Lego Star Wars: The Complete Saga
    24. Tekken 2
    25. Wii Sports
    26. Pokemon Red/Blue
    27. Guitar Hero
    28. Project Gotham Racing 4
    29. Super Mario Galaxy
    30. Resident Evil
    31. Ico
    32. Chrono Trigger
    33. Gunstar Heroes
    34. Soul Calibur
    35. Advance Wars
    36. Ridge Racer
    37. Super Metroid
    38. Castlevania: Symphony of the Night
    39. GTA Vice City
    40. BioShock
    41. Star Wars: Knights of the Old Republic
    42. The Legend of Zelda: Link’s Awakening
    43. God of War
    44. Sega Rally Championship
    45. StarFox 64
    46. Elder Scrolls IV: Oblivion
    47. WarioWare Inc.
    48. Saturn Bomberman
    49. Crash Bandicoot
    50. Outrun 2

• Sağlam birşey söylerdimya neyse
    Ne ulan bu MARİO?
    Yere göğe sığdıramadılar.
    GEARS OF WAR gibi oyunlar yok,
    GOD OF WAR 43.
    OBLİVİON 46.(Zaten bu olayı tamamen koparmış hahaha)
  • Canım Mario ve Tetris çekti off off....
  • Yahu abartmıyorum bir 100 sene daha MARİO oyunları yapılır.
    Çekik gözlü asyalıların soyu tükenmediği sürece tabi ki.
    Bıktım artık sürekli TOP bilmem ne başlığı görmekten(sage sözüm sana değil biliyosun sitelere)
    Hepsinde de nitendo yapımları mario sonic vs.
  • oy veren çoluk çocuk olunca böyle oluyor biraz
  • Mario için çocuklar oy veriyor deniyorda.Mario'nun son oyunları abartı zor oluyor mesela Sunshine denen oyun saç baş yolduran cinstendi hatta İGN bile yeni Mario oyunlarının zorluguna dikkat cekiyor.Mario her kitleye hitap eden bir oyun oldukça dünya genelinde olan bütün listelerde birinci sıralarda yer alacaktır
  • Liste kolpalar kolpası. Halo 6. sırada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KOMEDİ...
  • Gta 1. sırada mario 2. sırada olsaydı gerçekten sıralama mükemmel olmuş derdim.

Çünkü bu anket tüm zamanların en güzel en iyi oyunları
  • ya şu bıyıklı muslukçuda ne buluyorlar anlamıyorum ..başka karakter bulamamışlar mı?.. daha sevimli falan.bu ne ya çocuk oyunu diye lanse et ..eeee kahraman kim ; bıyıklı muslukçu. yani muslukçu tamamda bıyıklı herif ne oluyor.. bide tüm zamanların sıralamasına gir. o yetmez birinci ol. OHA !!!!!
  • şu zelda yı bir oynayamadım gitti yau.. hele adında "wind" geçen bir oyunu wardı tv de izlerdim ne kadar mükemmeldi yau...
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

şu zelda yı bir oynayamadım gitti yau.. hele adında "wind" geçen bir oyunu wardı tv de izlerdim ne kadar mükemmeldi yau...

Zelda oyunları için Gamecube alınır + üstüne Resident Evil seriside bonus olur.
  • ka yılar önce sanki mario dan başka birşey varıda sanki hiç biriniz oynamadı mario yu severek oynayanlarda vardır eminim benim gibi tabi şimdi dövseler oynamam artık.

ankette anket olmuş eee normaldir böyle çıkması dediğiniz gibi çoluk çocuk oy verince bu sonuç çıkacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

şu zelda yı bir oynayamadım gitti yau.. hele adında "wind" geçen bir oyunu wardı tv de izlerdim ne kadar mükemmeldi yau...

gidişat öle zaten sorma gitsin... oynamak isteyip de oynayamadığım tek oyun ZELDA... (haa bi de shenmu :D)
  • Hatunlar üzerinde anket yap hangi bilgisayar oyununu oynuyorsunuz diye,ya mario der ya tetris, bu mudur? budur abi. 1 ve 2 zaten. Dünya hatun üstünde dönüyor, anlayan anladı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

gidişat öle zaten sorma gitsin... oynamak isteyip de oynayamadığım tek oyun ZELDA... (haa bi de shenmu :D)

XBOX to XBOX360 oyunu olarak Shenmue 2 var (PAL)

İstersen çek derim.

• zeldaaaa

nintendo'ya bak bea
    listenin kafasına vurmuş yine :)

bu arada mario oyununa çocuk oyunu diyorsunuz ama inanılmaz bir istikrarla çıkıyor mario oyunları
    wii'ye çıkan mario oyunlarından 10 üzerinden 7-7.5'in altında alan oyunu yok, keza gamecube'de de durum bu. Hepsi inanılmaz eğlenceli, tam kafa dağıtmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 27 Şubat 2009; 12:05:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Mario için çocuklar oy veriyor deniyorda.Mario'nun son oyunları abartı zor oluyor mesela Sunshine denen oyun saç baş yolduran cinstendi hatta İGN bile yeni Mario oyunlarının zorluguna dikkat cekiyor.Mario her kitleye hitap eden bir oyun oldukça dünya genelinde olan bütün listelerde birinci sıralarda yer alacaktır

Bence arkadaşlar haksızlık ediyorlar biraz. Wii'deki Super Paper Mario çok çok zevkli bir oyundu. İnanılmaz bir hayal gücü vardı.
  • Arkadaşlar, şimdiki Mario'ları bırakın. O listede Tetris bile var. Yani, oyunları zamanlarında açtıkları ufuklardan ele almışlar. Mario zamanında ilah olarak görmüyor muyduk oyunu?
  • 6. Halo
    7. Resident Evil IV

Aldığı konumlar gerçekten başarı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.