Şimdi Ara

Guiletta fiyat performans arabası mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım ve onun aracıyla beraber tatile gittik, kullanma ve inceleme fırsatı buldum, gayet güvenli, yol tutuşu çok iyi, ekonomik sayılan 1.4 benzinli motora ve uyumlu bir şanzımana sahip.. 1.4 manuel ve dizelleri de buna yakındır sanırım..Evet biraz sert araba ama bu aracında tarzı bu. Fiyat sıkalası ikinci elde günümüz piyasasına göre uygun.. birde bu tarz v40 kullanmıştım.. oda ayrı güzel bir araçtı.. bizim piyasa megane,corolla,golf,focus,civic üzerine kurulmuş ancak bu kadar para verip daha kişilikli araçlarada sahip olabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış hatırlamıyorsam golfe şiirler yazıyordunuz. Giu kullanınca fikirleriniz degisti heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Yanlış hatırlamıyorsam golfe şiirler yazıyordunuz. Giu kullanınca fikirleriniz degisti heralde.

Hocam bu aralar pistlere merak sardım..golf çok iyi araba ama, biraz motor sesi duymak istiyorum. Motor sesinden kastım guiletta dan çıkabilen motor sesi gibi bir ses. Guil ide tanıma şansına eriştim diyelim:) yalnız fiyatları çook uygun.. yani b segment fiyatına nerdeyse temiz araçlar var.. ama forumda bahsedilmiyorda. euroncapta çalışmadım ama guiletta sağlam araba birde..

• Hocam sana şöyle söyleyeyim giuyu hic kullanmadım sadece makyajlı kasayı denk geldi bayide inceledim. Ic mekanı makyajla biraz toparlamislar fakat hala hosuma gitmeyen seyler var bence bir bütünlük yok o ic mekanda yoksa malzeme kalitesi vs. yeterli.

Ikinci olarak dünyaca ünlü Chris Harris, Jeremy Clarkson gibi testerlar giu ve mitonun alfanın o essiz ruhuna sahip olmadığını ve alfaya yakışmayacak modeller oldugu tarzda açıklamaları oldugunu biliyorum. Alfa suan giulia ile eski günlerine geri dönüyor olsada giu icin yorumlar bu sekildeydi malesef. Dış tasarım vs. olarak ben her iki modelide cok iyi buluyorum ama en önemli husus benim gözümde sürüş keyfi bunuda kullanıp test etmek lazim.

Bence en önemlisi insanların ne dediginden cok sizin ne hissetiginiz bu nedenle eger siz sürüsünden haz duyup kafanızda oturttuysanız almamaniz icin bir sebep yok.

• Her ne kadar kmleri gün geçtikçe yükselse de, ikinci elde uygun fiyatlıları var, tasarımı gayet güzel özel bir otomobil, biraz daha genç kitleye hitap ediyor, esnaf otomobili değil, o yüzden megane corolla focus gibi araçlara göre daha ayrıcalıklı bir otomobil.

1.4 170liğinin performansı gayet güzel, tüketimi de gücüne göre makul. Sürüş dinamikleri gayet iyi, bu konuda Golf, megane, corolla ile kıyaslanmaz bile. 1.6 dizelinin dci, hdi gibi motorlardan 1.5 2 litre kadar fazla tüketimi var, ve performans olarakta pek bir numarası yok (105lik için konuşuyorum)

Bu aracın bence iki dezavantajı var, birincisi premium standartlarının 2-3 gömlek altındaki iç trim kalitesi (ki bence cidden düşük), ve dobloyu çağrıştıran direksiyonu

Edit: Eski modellerde ekransız olanların multimedya sistemi de kötü, şarkı açması ayarlaması vb. çok zor, daha sonra gelen 5 inçlik multimedya ekranı da türünün en kötülerinden. Fakat 2017 modellerinde opsiyonel olarak alınan navigasyonlu ekran gayet iyi çalışan bir sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 17 Temmuz 2017; 18:3:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Hocam sana şöyle söyleyeyim giuyu hic kullanmadım sadece makyajlı kasayı denk geldi bayide inceledim. Ic mekanı makyajla biraz toparlamislar fakat hala hosuma gitmeyen seyler var bence bir bütünlük yok o ic mekanda yoksa malzeme kalitesi vs. yeterli.

Ikinci olarak dünyaca ünlü Chris Harris, Jeremy Clarkson gibi testerlar giu ve mitonun alfanın o essiz ruhuna sahip olmadığını ve alfaya yakışmayacak modeller oldugu tarzda açıklamaları oldugunu biliyorum. Alfa suan giulia ile eski günlerine geri dönüyor olsada giu icin yorumlar bu sekildeydi malesef. Dış tasarım vs. olarak ben her iki modelide cok iyi buluyorum ama en önemli husus benim gözümde sürüş keyfi bunuda kullanıp test etmek lazim.

Bence en önemlisi insanların ne dediginden cok sizin ne hissetiginiz bu nedenle eger siz sürüsünden haz duyup kafanızda oturttuysanız almamaniz icin bir sebep yok.

Evet iç mekana çok uğraşmamış adamlar:) heleki bizim millet gibi 4 inç ekran, gömülü ekran,çıkıntılı ekran severler bakmaz o iç mekana.. dediğiniz gibi hocam, kullananlar bir 156,159 değil diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Her ne kadar kmleri gün geçtikçe yükselse de, ikinci elde uygun fiyatlıları var, tasarımı gayet güzel özel bir otomobil, biraz daha genç kitleye hitap ediyor, esnaf otomobili değil, o yüzden megane corolla focus gibi araçlara göre daha ayrıcalıklı bir otomobil.

1.4 170liğinin performansı gayet güzel, tüketimi de gücüne göre makul. Sürüş dinamikleri gayet iyi, bu konuda Golf, megane, corolla ile kıyaslanmaz bile. 1.6 dizelinin dci, hdi gibi motorlardan 1.5 2 litre kadar fazla tüketimi var, ve performans olarakta pek bir numarası yok (105lik için konuşuyorum)

Bu aracın bence iki dezavantajı var, birincisi premium standartlarının 2-3 gömlek altındaki iç trim kalitesi (ki bence cidden düşük), ve dobloyu çağrıştıran direksiyonu

Edit: Eski modellerde ekransız olanların multimedya sistemi de kötü, şarkı açması ayarlaması vb. çok zor, daha sonra gelen 5 inçlik multimedya ekranı da türünün en kötülerinden. Fakat 2017 modellerinde opsiyonel olarak alınan navigasyonlu ekran gayet iyi çalışan bir sistem.

Evet hocam:) 2011 direksiyonları kötü gerçektende,2014 teki makyajda eh işte kıvamında.. yalnız bu araba gerçekten sert araba..sürüş altyapsına verdikleri önemi iç mekana verselerdi fiyatı daha uçuk olabilirdi sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gercek fiyat performans istiyorsan bravo bakıcan. ayni platform aracı. ama bravo tutulmadigi icin daha ucuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.