Şimdi Ara

Guild Wars mı World of Warcraft mı????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana cevabını verin sizce hangisi insana daha az sıkıntı ve daha çok zewk veriyo?
    GW mi WOW mu?

• WoW > GW

Tabii zevk farkı var, bu seçim bana göre. İnsandan insana değişebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silphatos

WoW > GW

Doğru,ayrıca GW'nin WoW'a göre değişik avantajları var.Mesela aylık ücretin olmaması,süper bir PvP sistemi,WoW'dan daha iyi grafikler(bunu ben söylemiyorum,dergiler söylüyor)ve oyunun kutu içeriğinin çok iyi olması fakat dezavantaj olarak 100 ytl gibi bir her bütçeye göre olmayan fiyatı olması gibi.
  • grafik pvp bircok sey mukkemmel bi oyun ama bu kadar guzel bir oyunu rezil etmisler ne trade var ne sehir disinda adam var quest yapmaktan kusturuo.kimileri bu yonlerini seviyor.wow a basliycam ben
  • şunalara göre değerlendirirsek
    WOW
    1. paralı (26 ytl)
    2.grafiksel açıdan mükemmel
    3.gerçek rpg oynar gibi oyun oynuyorsunuz (fabla oynayanlar onun gibi fakat bazı deişiklikler var)
    4.pvp ye fazla yüklenilmemiş
    5.lvl sınırı 60(exp patch le 70 olacak)
    6.sigara gibi bahımlılık yapar(bni fazla etkilemedi)
    7.free serverlarda var ama orjinalin yarısı etmez
    gelelim GW a
    GW
    1.PARASIZ
    2.GRAFİKLER EN AZ WOW KADAR GUZEL
    3.OYNANIŞINI BİLMİYORUM :D
    4.NEREDEYSE FULL PVP
    5.LVL SINIRI 20 (SANIRSAM FACTİONDA 30
    6.BAHIMLILIK YAPARMI BİLMEM SİZ YAZIN
    7.ZATEN KENDİSİ PARASIZ
    EVET BUNLARI ELE ALRAK HANGİSİ DAHA GÜZEL SEÇİN BAKALIM WOW ÇOK OYNANSADA BEN FAZLA BEĞENMEDİM BİDE GW YE BAKİİM BNİ ÖZLEYİN ANACIM BYEE

• grafıkler wow dan daha guzel :)
    pvp si ise harika
    full pvp deil pve kismini gorsen aman aman :)
    ama ıste sehır dısında yanlızsın ole gezım bırılerını kesım fln yok yani :)
  • zevk e göre değişir tabiki,bu sorular artık çok saçma oluyo,hiç wow oynamayan biri wow hakkında saçma sapan yorumlar yapar,hiç gw oynamayan biri gw hakkında saçma sapan yorumlar yapar.

hadi 2 sinide oynadı diğelim ama oyunun en son seviyesine gelipde orasını gördümü.yani bu sorular çok saçma artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki wow gerçi şuan game list lerde gw wow dan üstte ama bizim kalbimiz wowla atar yani atıyodu
  • tabiki wow
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNeTLi_tr

Bana cevabını verin sizce hangisi insana daha az sıkıntı ve daha çok zewk veriyo?
    GW mi WOW mu?

bu arkadaş şu an gw oynuyor ben iki oyunu da halen oynamakta olmakla birlikte lanet isimli arkadaşla aynı guild deyim ahahaha:))))

ikiside birbirini tamamlayan özelliklere sahip*****ama rpg seven bir adam wow u sever gw yi diil
    bana yorum yapacaksanız peşin peşin belirteyim 1 yıldır gw 3 aydır wow oynuyorm ona göre yapın!!!

• Line Age 2

• Biz guildce GW oynuyoduk eskiden su an WoWa basladik en az 10kati keyif aliorz ... benim fikrim WoW
  • bence wow daha iyi ama aylık parası var işte o sorun üstelik kredi kartı numarası falan istio bu işi yapamıyacak olanlara gw oynayın derim.
  • ya arkadaşlar niye sürekli bi şeyleri kıyaslıyorsunuzki? vay efendim WOWmu? GWmi?, SROmu?KEmi? ya herkes denesin görsün niye helalemin yaptığı oyunun reklamını siz yapıyosunuzki?Boş yere forum kirliliği...
  • Belki adam online rpg alıcak ikisi arasında kaldı nie "ne kıyaslıyosunuz siz?" gib gereksiz bisi söliyosunki eer sacma buluyosan bunu fikrini yazma ayrıca Gw forumu da konu kaynıyo deil hani fazldan bi tane olsa nolucak

Arkadslar bn su kadarını söliyim hayatımda WoW kdr guzel PvE si olan oyun oynamadım ama GW kdr Guzel Pvp si olan da oynamadım kararı siz verin
  • bu forumun adındanda bellidir ki burası wowla gw yi kıyaslama forumudur.Buna itiraz edemessiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz93

quote:

Orjinalden alıntı: Silphatos

WoW > GW

Doğru,ayrıca GW'nin WoW'a göre değişik avantajları var.Mesela aylık ücretin olmaması,süper bir PvP sistemi,WoW'dan daha iyi grafikler(bunu ben söylemiyorum,dergiler söylüyor)ve oyunun kutu içeriğinin çok iyi olması fakat dezavantaj olarak 100 ytl gibi bir her bütçeye göre olmayan fiyatı olması gibi.

$imdi ekonomik dusuncek olsan
    her ay blizzard a para saymak zorundasin
    hesabi dondursan bile para saymaya dewam etmek zorundasin
    gw de tek seferde aliyosun oynuyosun
    Gw oynayan arkada$larim war aylik ucret olmasa WoW alirdim diyolar
    ama Gw den memnunlar

• sıkıntı demişsin wow alırsan her ay ücret ödemek zorundasın herhalde bunu biliyorsundur.
    gw de sadece oyunu alırsın oynarsın ve daha önce warcraft oynamadıysan bieraz sıkıntı çekebilirsin skiller konusunda gw öğrenmesi daha kolay bencedaha rahat daha oynanısı basite indirgemiş ama bu sadece oyuculara kolaylık sağlıyor oyun yapısını ve oyundaki seviyeyi düşürmüyor ve her zaman söyülüyorum sen den 10 saat daha fazla oynayan adamlar seni geçmiyor çünkü level sınırı 20 ve sen rahatlıkla bu levela geliyorsun wow da oynadım gw de gw daha cok playerın yaratıcılıgına baglı olarak gelişen bir oyun bence wow sa senin sosyal hayatını elinden alır:D
    hem fazla zamanın yoksa hem de kal
    iteli birşey oynayacaksan gw i öneririm ve bence ilk oyundan başlla beğenirsen diğerlerini alırsdın ama yok baba benim blizzarda verecek çok param war zaman da bol keyfime bakcam diyorsan al wowu kitle kapıyı cıkma odadan 1 ay boyunca :D:D:D:D

• quote:

free serverlarda var ama orjinalin yarısı etmez

evet yaw parasından kaçıp da wow oynayacam diye free server a takılma bence çünkü bir çok bug var ve orj. oyundaki özellikler neredeyse yok denecek kadar az zaten orada wow oynadıktan sonra sen kesin wow u beğenmiycen bu nasıl bir oyundur gibisinden sohbetler bunun için bence free server a hiçş bulaşma
  • Valla arkadaşlar 2005 yılından beri world of warcraft oynuyorum, GW hiç oynamadım ama çok merak ettiğim bir oyun ben size sadece wow'un + & - leri hakkında bişeyler söyleyebilirim. Bikere oyunun kalitesi tartışılmaz questler, itemler, harita yani mekanlar, karakterler hepsi özenle yapılmış ve emek harcanmış, çok iyi arkadaşlıklar kurarsınız arkadaşlarınızla birlikte quest yaparken çok eğlenirsiniz oyun içinde birçok kişiyle tanışırsınız yani diğer oyuncularla iletişim süper ama sosyal hayatı bitirdiğide bi gerçek eğer gerçekten bu oyunda bişeyler yapmak istiyorum iyi silahlarım iyi bi gear'ım olsun diyorsanız çok fazla zaman ve emek harcamanız gerekir işte oyunun en kötü tarafıda bu eğer boş vaktiniz çoksa iyi bir online oyun arıyorsanız wow'a başlayın derim. Ama ben artık oynamıyorum 2 yıldır oynadığım ve birçok kişinin sahip olmak istediklerine oyunda sahibim en iyi guildlerde bulundum ve çok emek harcanmış bi karaktere sahibim ama 2 yıl be abi ömrümden 2 yıl yedi bu oyun bütün bunlara rağmen hala en iyi itemler bende diyemiyorum çünki sonu yok........
    Siz şimdi diceksinizki adı üstünde online ve mmporg sonu tabi olmaz ama biyerden sonra harbiden bayıyo .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.