Şimdi Ara

Guild Wars 2 Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
17.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • boşuna para verdim.
  • yaw oyun cok hos incelemede güzelde WvW de sorunsuz oynamak için cok iyi bir sistemin olması lazım o biraz sorun oyunda bende 15 alıyorum arada sıkıyor WvW
  • SESLER 6.0 MI OYUNUN MÜZİKLERİ EFSANE
  • Online Mmo olan bir oyuna 3 gün içerisinde inceleme bekleyen zekayla aynı havayı soluduğum için utanıyorum. Çıkışından 1.5 ay sorna inceleme yapılması çok normal. Bu tür oyunlarda genellikle 80 lvl sonrası oyun başlıyor ve zaten oyunun tam oynanması gereken noktalarda burası. Buraları adam gibi oynamadan inceleme yapsalar yarım yamalak çok mu hoşuna gidecek? Bazen sadece konuşmak için konuşmayıp, kendinizi madara etmeseniz ne iyi olur.
  • arkadaş wow cu olduğu için ön yargılı bakacağı zaten belliydi : )
  • İncelemeyi hiç beğenmedim oyunu yeterince oynamamışlar BSC artık mmolara biraz değer versen iyi edersin ne bu be :S
  • Sakin olun beyler haklı adamlara niye eksi vermişler anlamadım .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Niye 6 verdiğini açıklamış. Niye bu kadar uzattınız ki? Ha grafikleri 9.0 etmez ona birşey diyemem.
  • Gerçekten berbat bir inceleme oyun hakkında zerre kadar bilginiz yok koskoca evrende değindiğiniz şeyler çok komik... yazık.
  • Birde sonda alaycı tavır sergilemiş terbiyesizliğe bak bu nasıl bir inceleme böyle
  • Bu devirde wow mu kaldı yahuuu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helans21

    Bence Haksız olarka taraflı düşnüüyorsunuz Guild Wars 2 bunu hakediyor Wowun sadece mop bile 2.7 sattı bu oyun kaç sattı ? O kadar abartılcak birşey yok . Gayetde güzel inceleme olmuş.

    BU NASIL BİR YORUM YA wow çıkalı 7-8 sene oldu artık ne kadar olduysa yeni çıkan bir oyundan fazla satması sencede normal değilmi neyin kafasını yaşıosun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 10 Ekim 2012; 22:14:54 >
  • 196 mb ram miktarımla zar zorda olsa yorumu yazıp gmaile girip onaylatmak zorunda bıraktıran bu boş incelemeyi şiddetle kınıyorum bu güzel oyuna bu yakışırmı benim alacagım 120 tllik oyun bumu olmamış hiç beril editorun yayınladıgı videolar çok olumsuz çerezlik niyetine fragman diyebilirim
  • İnceleme Sesler haricinde güzel oyunun tek sorunu var şu anda bana göre WvW sorunsuz oynamak için iyi bir pc ye ihtiyacın olması lazım
  • Forumlarda klasik wow cuların, guild warsı kötüleme çabaları bu incelemeyede yansımış. Yazık..
  • wow dan nefret ettim artık ne zaman bir oyuna başlasam wowcular o oyunun formuna gelip wow şöle wow böle diyip dururlar. arkadaşım oyununuz alın sizin olsun gidip kendi formunuzda kendi oyununuzda takılın ya wow filan oynucamız yok oynancakda bişeyi yok zaten
  • Erdinç abi gitmiyeydi eyiydi : ) bu kadar olumsuz yoruma rağmen hala inceleme yayında :S garip ha bide wow tarikatı da damlamış : ) beyler siz devam edin seneye wow a Manda ırkı gelecekmiş idare edersiniz : )

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BSC YETER ARTIK ADAM GIBI MMO INCELEYEN BIRINI BULUN!

    BU KADAR ÇOK BEKLENEN VE SON GÜNLERİN EN ÇOK KONUŞULAN OYUNUNU 6 DK INCELEYIP SAÇMA SALAK PUANLAR VERMIŞSINIZ. PUANLARI SALLA INCELEYEN KISININ OYUNUN PVP SINI DENEDIGINI BILE DUSUNMUYORUM. EN FAZLA 5 SAAT OYNAMIŞ GW2 YI.
  • Puanlama çok ama çok saçma geldi bana.
  • Öncelikle herkese, her yorumu için teşekkür ediyorum.

    Herkesin benim WoW üzerine kurulu bir inceleme yaptığımı düşünmesine çok üzüldüm açıkçası, ben özellikle bundan kaçınmıştım. Yeni çıkan bir MMO'yu tabii ki diğer MMO'larla karşılaştırmak zorundayız çünkü özellikler birbirlerine benziyor ve aynı olan şeyler var, onu da geçtim bunu zaten oyuncular yapıyor. Ben burada bir oyuncu olarak sizlerle bilgilerimi paylaşıyorum, herkes kadar iyi, mükemmel olmayabilirim. Bunun yanında Guild Wars 2 reklamı çok iyi yapılan bir oyun bence, herkesin her şeyi beğenmesi gerektiğini düşünmüyorum. Senelerce Lineage, LOTRO, Rift, Ultima Online gibi bir çok MMO'dan MMO'ya atlamış biri olarak kendi yorumlarımı sizlerle paylaştım çünkü işim bu, beğenip beğenmemeniz de tabii ki sizin tercihiniz. Guild Wars'u daha önce de oynayıp beğenmemiştim, Guild Wars 2 için de farklı düşüncelerim olmadı ancak yine de yenilikçi tavırları yüzünden kötü bir puanlama yapmadım.

    Ayrıca MMO dediğimiz şey 1-2 ayda TAMAMEN inceleyebileceğimiz bir şey değil arkadaşlar, senelerce oynadığımız oyunlarda bile yeni şeyler görüyoruz hala. Bu MMO incelemeleri sadece belirli kısımları ve genel şeyleri kapsıyor. Üstelik 5-6 saat oynamak gibi bir şey söz konusu bile olamaz, ben 2 haftadır bununla uğraşıyorum lütfen haksızlık etmeyin, siz izlemek için ne kadar zaman harcıyorsanız ben de bunu hazırlamak için, iyi bir şeyler çıkarmak için bir o kadar çok çabalıyorum. Sesim monoton çıkmış olabilir ya da beğenmediğiniz şeyler olabilir ama verdiğim zamanda bir şey yok merak etmeyin. Sadece fikirlerimiz uymuyor.

    Videonun uzunluğuna gelince, Guild Wars 2 için ayrı planlarımız vardı bunun için inceleme uzun tutulmadı, zaten genelleme bir şey için 20 dakika verdiğimizde gereksiz uzamış oluyor, detayları daha sonra başka videolar için düşünülmüştü.

    Artık yorum yaparken rica ediyorum, WoW'cu etiketini bir kenara bırakalım, böyle bir şey söz konusu bile değil, WoW sadece inceleme yaptığım, sık sık güncelleme yapılan popüler bir oyun ve oyuncusu fazla, başka bir amaçta yok. Bu video Guild Wars 2 vs. WoW değil, öyle de gözükmesin artık.

    Daha önce de dediğim gibi eleştirilerinizi takip ediyorum, yapıcı her şeye varım, günden güne daha iyi olmaya çalışıyorum, takdiri size kalmış.

    İyi oyunlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.