Şimdi Ara

guild wars 2 başlamalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gw2nin private serverında oynamayı düşünüyorum sizce değermi ve en fazla dolu olan private server varmı bildiğiniz

• yok
  • arkadaşım zaten pw server varmı bilmıyorum olsa bile asla gw2 den aldığın zevki alamıcaksın oynucaksan adam akıllı orjinal serverında oyna
  • Private server olduğunu sanmıyorum.Arkadaşın dediği gibi oynamaya niyetliysen orjinal al.Hatta 18-21'i arasında oyun bedavaydı sanırım öyle deneyebilirsin.
  • Aylık ödeme koymuyorlar, senden yok premium yok bu şu parası istemiyorlar, biz yine gidip private server arıyoruz. Yazık.
  • Gw2 zaten casual ve eğlence üzerine bir oyun. Private servera neden ihtiyaç duyacaksın ki?
    Olay para ise o da saçma geliyor, bizim insanımız b2p yada p2p oyun oynamam der ama gider f2p oyunlara real paranın alasını yatırır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rauf07

arkadaşım zaten pw server varmı bilmıyorum olsa bile asla gw2 den aldığın zevki alamıcaksın oynucaksan adam akıllı orjinal serverında oyna

ne zevk alacakmis ki Diablo3 de 100 tl para verdik real parayla item almak zorunda kaldik guild wars 2 de oyle item almalisin oyunda gercek parayla yoksa iyi kasamiyorsun simdiki online oyun soygun taktigi bu cilenti parayla sat itemi parayla sat yeni soygun taktigi online oyuna para vermiceksin bukadar basit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Satılık Gold
    2 yıl önce açıldı
    Guild Wars 2 Boost
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.