Şimdi Ara

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
7
Favori
38.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun hakkında herhangi bir bilginiz yoksa şayet ben kesinlikle 80 boostu kullanmayı önermiyorum. Diyeceksiniz ki niye kullanmayalım, sonuçta 80 oluyoruz. Birinci sebep 80 seviye yaratıkları ve sonrası düşük level canavarlar kadar affedici özellikte değiller. İkinci sebep bir karakteri direkt olarak 80'e boostlarsanız birçok mapte waypointinizin olmayacak. Özellikle düşük seviye mapler için geçerli bu husumet. Atıyorum daily yapacaksınız ama gideceğiniz map için 3 tane instance değiştirmeniz gerekecek. Keza vardığınızda o mapi bilmeyeceksiniz. Üçüncü sebep oyun size bomboş gelecek. O yüzden tecrübeli bir oyuncu değilseniz ya da endgame hususu hakkında herhangi bir bilginiz yoksa oyunun tadını çıkara çıkara, mapleri geze geze, hikayenize devam ederek çok rahat bir şekilde 80'e ulaşabilirsiniz. Bu sırada hem çeşitli mapleri tanıyıp görmüş olursunuz, hem de hikayeyi öğrenmiş olursunuz. İlerisi için sıkıntı çekmezsiniz yani. Bu arada 80'e kasana kadar hiçbir item için tereddütünüz olmasın. Hatta bana kalırsa 80'e kadar hiçbir eşya almayın. Oyun size storylerle idarelik eşyaları zaten sağlayacak.

    Geleyim "Ascended set nasıl dizilir?" sorusuna. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki oynanış stilinize uygun statları olan, sigilleri ve runeleri tam Exotic setler sizi birçok etkinlikte götürür. Ascended set için hemen kendinizi parçalamanıza gerek yok yani. Halihazırda Exotic setinizin olduğunu varsayarak yazmaya devam ediyorum.

    Yüzükler
    Oyunda aynı isme sahip iki tane Ascended yüzüğü takamıyorsunuz. Dolayısıyla iki tane farklı isme sahip Ascended yüzük elde etmeniz gerekecek. Yüzükleri en kolay elde etme yollarından ilki bana göre fractallardır. Tanesi 10 Pristine Fractal Relic'e iki tane farklı isme sahip Ascended yüzüklerinizi elde edebilirsiniz. PoF statları isteyen oyuncular başlangıç olarak kendilerine en yakın statlı yüzükleri seçebilirler. (Harrier arayan healerların başlangıç olarak Cleric ya da Magi statları alması gibi) Ayrıca BUY2046 isimli fractal vendoru biraz pahalı da olsa Mist adı verilen expansion statlarına da sahip takılar satmaktadır. Fractallarda ilerledikçe veya Pristine Fractal Relic kasmanız kolaylaştıkça isterseniz Mist takıları da dizebilirsiniz. Mist takılarının statlarını sonradan Mist kapasitörü sayesinde de değiştirebiliyorsunuz. Ufak bir avantajınız olmuş oluyor.

    Aksesuarlar
    Neredeyse bütün Living World Season 3 vendorları aksesuarlar için biçilmiş kaftan fakat bana göre en kolay elde etme yöntemi Slooshoo adı verilen vendordan almaktır. Fresh Winterberryleri ben diğer toplanabilir malzemelerden daha kolay kasabildiğim için bu vendoru seçtim. Yanılmıyorsam bir günde aksesuarımı alabilecek Winterberryleri kasabilmiştim. Siz kendinizi diğer season maplerde daha rahat hissediyorsanız ikinci aksesuarınızı Scholar Surra'dan alabilirsiniz. Bunların dışında fractal seven biriyseniz ve fractallarda biraz ilerlemişseniz BUY2046'dan Mist aksesuar da alabilirsiniz.

    Backpack
    Ben ilk karakterimde manyak gibi uğraşıp Mawdrey yaptım. Parası olan ve üşenmeyecek insanlar Mawdrey yapabilirler. Vakit kazanmanız açısından biraz map complete isteyen bir uğraştır bu abimizi yapmak. Hiç map complete'iniz yoksa ve hikayede ilerlemediyseniz şayet Mawdrey için uğraşmak sıkıntılı olur. Living Season World 3 vendorları burada da dostlarınız olacak. Scholar Surra, Slooshoo veya Scholar Rakka'dan elde edebilirsiniz. Artık hangi mapi seviyorsanız, hangi edavatı kasmak sizin daha çok hoşunuza gidiyorsa orada kasın. Benim şahsi fikrim yine Winterberry'den yana.

    Amulet
    Gerçekten uğraşmak isteyen oyuncular varsa Vial of Salt yapabilirsiniz fakat ben önermiyorum. Quartermaster Hitchens ve Scholar Rakka vendorları yine bizim can dostlarımız. Aynı şekilde hangi map veya hangi edavatı kasmak daha çok hoşunuza gidiyorsa orada takılabilirsiniz. Benim gibi fractal seven biriyseniz BUY2046 adlı vendordan Mist Amulet alabilirsiniz.

    Main Weapon
    Silah konusunda en garanti yöntem kendinizin craftladığıdır. Normalde düşük yüzdeye sahip olarak fractallardan weapon sandıkları düşebiliyor fakat bütün vaktinizi sırf weapon sandığı bulmak uğruna fractallarda harcamak mantık işine girmiyor. Craft yapmak sanıldığı kadar uzun ya da uğraştırıcı bir uğraş değil. Paranız olduğu müddetçe bana kalırsa en güzel ve en garanti yöntemlerden bir tanesidir. Şimdi geleyim silahı craftlama işine. Her şeyden önce en azından bir tane de olsa Vision Crystal yapabilecek kadar edavatınız olsun. Bu edavatları(ıvır zıvırları, parçaları, malzemeleri, artık ismine ne derseniz) en kolay şekilde The Silverwastes farmlayarak ya da Living Season 3 maplerinde takılarak kasabilirsiniz. Ben kendimi en rahat Bitterfrost Frontier'da hissettiğim için burada takılıyorum.

    Vision Crystal yapabilecek düzeyde malzemeyi topladıktan sonra açıyorsunuz gw2crafts adlı siteyi ve silahınıza uygun mesleği seçiyorsunuz. Panelde "0-400" ve "400-500" olarak gözüküyor zaten. Takribi bir saat içerisinde 500 olduktan sonra silahınızı craftlayabiliyorsunuz. Şayet istediğiniz stata sahip silahın recipe'si çok pahalı ise ucuz olandan craftlayıp stat değişikliğine gidebilirsiniz. Ascended silahlarda stat değişikliğinin nasıl yapıldığını da yine şu siteden öğrenebilirsiniz.

    Armor Set
    Armor setini de yine silah yapımında anlattığım gibi en garanti olarak craftlayarak elde edebilirsiniz. Bir üstte belirttiğim gibi istediğiniz statlara sahip parçanın recipe'si pahalıysa ucuz set yapıp istediğiniz sete dönüştürebilirsiniz. Şanslıysanız bir ya da iki parçanız fractallardan düşebilir ama yine de kendinizi fractallardan düşecekmiş gibi şartlamayın. Şans işi.

    NOT: Yazdıklarımın hepsi kendi şahsi fikrime göredir ve bunlardan başka ascended eşyalar elde etmek mümkündür. Ben sadece kendime en kolay gelenleri bu şekilde derleyip düzenledim. Story achievement, PvP, Raid, WvW, Guild ve Laurel merchant gibi faktörler de bir diğer Ascended eşya elde etme yöntemleridir. Expansion statları arayan kişiler daha detaylı olarak wikiden öğrenebilirler. Yazıyı gereksiz uzatacağı için yazmak istemedim.

    NOT2: Süreyi kısaltmak açısından birden fazla karakter kullanabilirsiniz. Hatta onları nodeların önüne park edebilirsiniz. Özellikle Living World Season 3 maplerinin gather nodeları karakterlere özgü olduğu için elde etme süreniz çok daha kısa olacaktır. Ben main karakterim için üç tane yan karakter açmıştım. Sonra bu üç karakter oralarda kaldı, bende de bağımlılık yaptı. Main karakteri geçtim birkaç tane daha yan karakter açsam onların bile setlerini dizebilecek kadar ıvır zıvır ve malzeme kastılar.

    @Swothra @American Psycho



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 8 Mart 2019; 0:53:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: American Psycho

    su oyuna her baslayisimda 80 olup birakiyorum oyunu cunku su soruma hic cevap verilmiyor ve kaynak rehber de bulamiyorum. oyunda kopukluk var yani sen 80 olunca seni yonlrndiren birsey yok oyunda
    Bu sorunun cevabını kapsamlı olarak bende bilmiyorum. Bu soruya dair bildiğim tek şey bir parça ascended setin bile çok fazla zaman ve emek istemesi. Full ascended set dizmek kişinin yeteneğine,şansına,ayırdığı zamana göre 1 yıl sürebilir belkide geçer bilmiyorum. Ben hep full ascended setli hesapları satın aldım. Hazır hesabı satın alıyorum ve pve,pvp zevkime bakıyorum. Set dizmekle, kafa patlatmakla uğraşacak ne vaktim ne de sabrım yok.
  • PvP için Ascended setli karaktere sahip olmanıza gerek yok. PvP kısmında silah ve setler balanced olarak geçiyor. "PvP Build" sekmesinden amuletinizi, buildinizi ve ana rünü ayarladıktan sonra direkt olarak girebiliyorsunuz. Eğer girersem smurf hesaplarımda bir silahı bir de chest armoru ayarlayıp giriyorum ben. Herhangi bir sıkıntı da olmuyor. Sadece WvW'de işler değişiyor tabi ki.

    İkincisi full ascended set yapmak o kadar da uğraştırıcı ya da kafa patlatıcı bir durum değil. Günün belli kısımlarında Living Season World'de takılan birçok insan ister istemez birkaç haftanın sonunda her şeyini craftlayabilecek duruma geliyor. (Ben yeni açtığım karakterimin tüm setini toplamda 13 günde dizdim mesela. Gün içerisinde birkaç saatten fazla oynayabilseydim çok daha kısa sürede yapabilirdim. Birden fazla karakter varsa bu süre de aynı oranda giderek kısalıyor. Şu an açsam mesela bankada 3-4 karakteri daha besleyebilecek kadar malzeme mevcut.) O insanların meta event dönmesinin, oralarda takılmasının bir diğer ana konusu zaten ascended set yapmaya çalışıyor oluşları. Kolay elde edilebilir bir şey olsaydı şayet oyunda PvE diye bir şey olmazdı.

    Full ascended setli hesaplara para veren insanlar varsa ben de satayım birkaç tanesini madem. Geçen seneden kalma bomboş bekleyen hesaplarım var. Arada arkadaşlara takılsın diye vermekten başka görevleri yok, hiç değilse bir işe yaramış olurlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 7 Mart 2019; 20:13:30 >




  • Deathspell Omega kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler. Hafta sonu envanterime bakacağım, şimdiye kadar ne yapmışım ne toplamışım diye.
    Şimdilik living world tamamlamaya çalışıyorum. Sezon 3 e yeni başladım, sadece bu kaldı. Geri kalan hepsi bitti. Girdiğim her haritayı da %100 yaparak çıkmaya çalışıyorum.
    Bunlardan sonra da biraz para kasıp craft 400 lemek istiyorum.
  • Bir tabla gördüm gw2, blade and souldan daha az kazandırıyormuş ncsofta. Hep oynamak isteyip başlayıp bıraktığım oyundur ama evreni grafikleri falan çok hoş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 8 Mart 2019; 11:0:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deathspell Omega

    PvP için Ascended setli karaktere sahip olmanıza gerek yok. PvP kısmında silah ve setler balanced olarak geçiyor. "PvP Build" sekmesinden amuletinizi, buildinizi ve ana rünü ayarladıktan sonra direkt olarak girebiliyorsunuz. Eğer girersem smurf hesaplarımda bir silahı bir de chest armoru ayarlayıp giriyorum ben. Herhangi bir sıkıntı da olmuyor. Sadece WvW'de işler değişiyor tabi ki.

    İkincisi full ascended set yapmak o kadar da uğraştırıcı ya da kafa patlatıcı bir durum değil. Günün belli kısımlarında Living Season World'de takılan birçok insan ister istemez birkaç haftanın sonunda her şeyini craftlayabilecek duruma geliyor. (Ben yeni açtığım karakterimin tüm setini toplamda 13 günde dizdim mesela. Gün içerisinde birkaç saatten fazla oynayabilseydim çok daha kısa sürede yapabilirdim. Birden fazla karakter varsa bu süre de aynı oranda giderek kısalıyor. Şu an açsam mesela bankada 3-4 karakteri daha besleyebilecek kadar malzeme mevcut.) O insanların meta event dönmesinin, oralarda takılmasının bir diğer ana konusu zaten ascended set yapmaya çalışıyor oluşları. Kolay elde edilebilir bir şey olsaydı şayet oyunda PvE diye bir şey olmazdı.

    Full ascended setli hesaplara para veren insanlar varsa ben de satayım birkaç tanesini madem. Geçen seneden kalma bomboş bekleyen hesaplarım var. Arada arkadaşlara takılsın diye vermekten başka görevleri yok, hiç değilse bir işe yaramış olurlar.
    Oyun sürem günlük bir saati geçmiyor. Ayrıca oyunlarda craft yapmak, materyal biriktirmek ordan oraya materyal için koşturmak bana çok zıt. Hiç sevmediğim bir şeydir craft olayı. Bu sebeple itemleri alınabiliyorsa paramla alırım. Öyle bir imkana el vermeyen bir oyunsa bu sefer hazır hesap satın alırım. Benim gibi bu işleri sevmeyenler hatta nefret edenler (ben) için ve oyuna fazla vakit ayıramayanlar için en iyi çözüm satın almak. Pvp az yapıyorum pek sevmiyorum açıkçası. Bende meraklı değildim 3 farklı hesaba kaç yüz lira bayılmaya ama yapacak bir şey yok sıkılıyorum ne sabrım ne vaktim yok ayrıca sevmiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YshtolaRhul7017

    Oyun sürem günlük bir saati geçmiyor. Ayrıca oyunlarda craft yapmak, materyal biriktirmek ordan oraya materyal için koşturmak bana çok zıt. Hiç sevmediğim bir şeydir craft olayı. Bu sebeple itemleri alınabiliyorsa paramla alırım. Öyle bir imkana el vermeyen bir oyunsa bu sefer hazır hesap satın alırım. Benim gibi bu işleri sevmeyenler hatta nefret edenler (ben) için ve oyuna fazla vakit ayıramayanlar için en iyi çözüm satın almak. Pvp az yapıyorum pek sevmiyorum açıkçası. Bende meraklı değildim 3 farklı hesaba kaç yüz lira bayılmaya ama yapacak bir şey yok sıkılıyorum ne sabrım ne vaktim yok ayrıca sevmiyorum.

    Alıntıları Göster
    Hocam sorması ayıptır o zaman Ascended setli hesabı ne yapacaksınız? Exotic sete sahip herhangi bir pDPS karakter sizi casual olarak her şeye götürürdü. Bu şey gibi oluyor biraz; çikolatadan nefret ederim, kremadan gram hazzetmem, çilek bende alerji yapar, nişasta ölsem de yemem ama çilekli pastaya bayılırım. Neyse kişisel zevkler, çok da irdelememek lazım.

    @Swothra Rica ederim. Aklınıza takılan başka sorularınız varsa özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 8 Mart 2019; 20:35:20 >




  • Şu tabloya bakarsak gw2 nin hali pek iyi değil diyebiliriz. Mobil oyun getirileri uçmuş bu yüzden mobile axe diye yeni mmorpg çıkardılar.

    Oyuna başladım ama görev yerine haritayı keşfedip kalplerle ilerleme sistemi daha şimdiden sıktı. Beleş olduğundan oynayayım diyorum ama oyun sana ne içerik sunduğunu gösteremiyor. Bu yüzden çoğu oyuncu oyundan erken soğuyordur.

    https://www.mmorpg.com/mobile/features.cfm/from/home/read/13464/ismb/1/guild-wars-2-guild-wars-2-more-than-just-a-damage-number.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Mart 2019; 11:42:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Deathspell Omega kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size bir kaç soru sormak istiyorum;

    2 gün önce eşimle birlikte oyuna başladık. Whiteside Ridge serverındayız, sizce doğru bir server seçimi midir? Ek paket almak sizce ne kadar mantıklıdır? HoT veya PoF arasında gidip geliyorum, sadece PoF alsam HoT'u almadığım için ne gibi eksiklikler yaşarım? Free oynarken oyun sürekli (ticaret gibi) upgrade yapmamı istiyor PoF'u alırsam upgrade olmuş oluyor mu yoksa ektra bir ödememi gerekiyor? PoF içeriği çok hoşuma gitti açıkcası özellikle binek olayı ve yeni harita olması almam için yeterli bir sebep gibi görünüyor fakat daha henüz oyunun haritasının %5'ini keşfettim. Lore içeriği için oynamıyorum tamamen MMORPG-Sandbox deneyimi için oynuyorum.

    Craft olayı bi hayli ilgimi çekti, en önemli meslekler nedir? Armorsmith ve Cooking'in piyasası nedir? Craft yaparak para kazanabilir miyim?

    Oyun inanılmaz keyifli bugüne kadar oynamadığım için çok pişmanım. Oynadığım diğer MMORPGleri çöpe attım direk.




  • 13 level olup arena girdim 1 kişiyi öldüremedim. Madem bu kadar dengesizlik bu kadar fark olacak neden beni arenaya sokuyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    13 level olup arena girdim 1 kişiyi öldüremedim. Madem bu kadar dengesizlik bu kadar fark olacak neden beni arenaya sokuyorsun?
    Dengesizlik ve fark yok hocam. 20 levelda girdim, Guardian sınıfıyım, ortalığı yıktım geçtim. Herkes eşit ve PvP levelına göre adamlar geliyor anladığım kadarıyla. Tamamen oyuncu yeteneğine bırakmışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortus -- 12 Mart 2019; 12:46:19 >
  • Mortus kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi benim girdiğimde bariz fark vardı. 3-4 kişiyiz adam aramıza girip 1v3 atıyor ve ölmüyor. Bu saçmalıktan sonra dedim oyunu mu silsem ama beleş olduğundan dursun dedim. Açar 1-2 kalp temizler haritayı açarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    Dediğim gibi benim girdiğimde bariz fark vardı. 3-4 kişiyiz adam aramıza girip 1v3 atıyor ve ölmüyor. Bu saçmalıktan sonra dedim oyunu mu silsem ama beleş olduğundan dursun dedim. Açar 1-2 kalp temizler haritayı açarız.
    Sınıf sistemini inceleyin hocam. Çok güzel bir class dengesi var. Bir kaç defa daha PvP yapmanızı öneririm zaten hemen kesemezsiniz adamları, dayak yiye yiye öğrenilir
  • Mortus kullanıcısına yanıt
    İyi oynamıyorum zaten ama adama attığım skillin az vurması sinirimi bozdu. Zamanla öğreniriz bir şeyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu serverda (Ruins of Surmia) oynayan veya başka serverda bile olsa oynarken muhabbet etmek isteyen var mı? Birkaç kişi oynuyoruz.
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Oyunda server farklı olmasının pek bir önemi yok. Farklı serverda olsanız da birbirinizi bulup, beraber istediğinizi yapabiliyorsunuz. Sadece PvP de World vs World de ayrı düşersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyaz_Peynir

    Oyunda server farklı olmasının pek bir önemi yok. Farklı serverda olsanız da birbirinizi bulup, beraber istediğinizi yapabiliyorsunuz. Sadece PvP de World vs World de ayrı düşersiniz.
    Ben pvp için seçtim burayı aslında. O yüzden baya önemli benim için.
  • Mortus kullanıcısına yanıt
    Server seçiminin WvW dışında öyle aman aman bir etkisi yok. Ben Gandara'da başladım, oradan devam ediyorum.

    Ek paketleri almak çok mantıklı bir seçim, ek paketlere bir de ek olarak Living World Seasonları alırsanız da tadından yenmez. Birinci sebep ek paketlerde kendilerine özgü(örnek olarak Harrier statı) statlara sahip itemler mevcut. Çok daha farklı, çok daha güzel buildlere olanak tanınabiliyor. İkinci sebep glider ve mount gibi oyuna etki eden unsurların yer alması. Geçen senelerde ben de diyordum "ya gliderın etkisi ne olabilir ki" diye fakat yeri geliyor ciddi manada can kurtarıyor. Keza mountlara değinmiyorum bile. Üçüncü sebep ek paketlerdeki metaların doyurucu olması. Dördüncü sebep ek paketlerdeki yeni sınıflar, yeni skiller. Beşinci sebep hikaye. Altıncı sebep Living Season World'lerde çok rahat bir şekilde Ascended takı setlerinin dizilebiliyor olması vs.

    Craft olayındaki en önemli meslek bence kendi sınıfınızın armorunu ve silahını craftlayabilen mesleklerdir. En garanti şekilde endgame armor ve silah yapabilme yöntemi sonuçta kendinizin craftladığıdır. Malzemeleri kendiniz bulduğunuz müddetçe birkaç şeyi craftlayarak paza kazanabilirsiniz, bunun dışında craft malzemelerini satarak da bundan ayrı bir para kazanabilirsiniz. Benim tavsiyem şimdilik birkaç spesifik malzemeyi elinizde tutmanızdan yanadır.

    Oyundaki craft sistemi biraz paranız varsa çalışabilen bir mekanizma. Ben birçok karakterimde belli miktarda gold kastıktan sonra direkt kendi mesleğimi maxladım. Maxladıktan sonra da Ascended armor ve silahlarımı yapmaya başladım. Sistem de biraz böyle işliyor zaten. Parayı veren düdüğü çalıyor.

    Ben oyundaki birçok şeyi yaptığımdan mütevellit artık kullanmayacağım şeyleri biriktire biriktire sıkıldım. Malzemeleri kullanacağım bir tek karakterim yok fakat depoda şaka gibi birikmeye devam ediyor. Satsanız satılmıyor, atsanız canınız dayanmıyor. PvP ve WvW de doyurduktan sonra dün itibariyle oyunu bıraktım. Belki olur da yeni eklenti gelirse ilerde başlayabilirim. Size iyi oyunlar dilerim. Umarım eşinizle beraber keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deathspell Omega

    Server seçiminin WvW dışında öyle aman aman bir etkisi yok. Ben Gandara'da başladım, oradan devam ediyorum.

    Ek paketleri almak çok mantıklı bir seçim, ek paketlere bir de ek olarak Living World Seasonları alırsanız da tadından yenmez. Birinci sebep ek paketlerde kendilerine özgü(örnek olarak Harrier statı) statlara sahip itemler mevcut. Çok daha farklı, çok daha güzel buildlere olanak tanınabiliyor. İkinci sebep glider ve mount gibi oyuna etki eden unsurların yer alması. Geçen senelerde ben de diyordum "ya gliderın etkisi ne olabilir ki" diye fakat yeri geliyor ciddi manada can kurtarıyor. Keza mountlara değinmiyorum bile. Üçüncü sebep ek paketlerdeki metaların doyurucu olması. Dördüncü sebep ek paketlerdeki yeni sınıflar, yeni skiller. Beşinci sebep hikaye. Altıncı sebep Living Season World'lerde çok rahat bir şekilde Ascended takı setlerinin dizilebiliyor olması vs.

    Craft olayındaki en önemli meslek bence kendi sınıfınızın armorunu ve silahını craftlayabilen mesleklerdir. En garanti şekilde endgame armor ve silah yapabilme yöntemi sonuçta kendinizin craftladığıdır. Malzemeleri kendiniz bulduğunuz müddetçe birkaç şeyi craftlayarak paza kazanabilirsiniz, bunun dışında craft malzemelerini satarak da bundan ayrı bir para kazanabilirsiniz. Benim tavsiyem şimdilik birkaç spesifik malzemeyi elinizde tutmanızdan yanadır.

    Oyundaki craft sistemi biraz paranız varsa çalışabilen bir mekanizma. Ben birçok karakterimde belli miktarda gold kastıktan sonra direkt kendi mesleğimi maxladım. Maxladıktan sonra da Ascended armor ve silahlarımı yapmaya başladım. Sistem de biraz böyle işliyor zaten. Parayı veren düdüğü çalıyor.

    Ben oyundaki birçok şeyi yaptığımdan mütevellit artık kullanmayacağım şeyleri biriktire biriktire sıkıldım. Malzemeleri kullanacağım bir tek karakterim yok fakat depoda şaka gibi birikmeye devam ediyor. Satsanız satılmıyor, atsanız canınız dayanmıyor. PvP ve WvW de doyurduktan sonra dün itibariyle oyunu bıraktım. Belki olur da yeni eklenti gelirse ilerde başlayabilirim. Size iyi oyunlar dilerim. Umarım eşinizle beraber keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.
    Yanıtınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Craft olayı bi hayli ilgimi çekti. Senede kaç defa indirim yapıyorlar? Bir ara 50 dolarlık ikili paketi 25$ gibi bir rakama çekmişler, onu kaçırdım maalesef. Malum kurdan dolayı 2 tane 50'lik paket alınca ciddi bir para yapıyor.




  • İnanılmaz merak ediyorum bu oyunu ya. Seversem expensionları alamayacağım için üzülürüm diye girişemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.