Bildirim
Güç kaynağının yetersiz ise ne nolur?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
O sistem için o PSU gayet yeterli. Hangi oyunda sorun yaşadınız. _____________________________ -
Sorun yaşamak değilde sanki ekran kartımdan tam performans alamıyor gibi hissediyorum aynı kartı bir arkadaşım kullanıyor ve ikimizde csgo oynuyoruz aynı ayarlarda ben 150-300 arası o 175-320 arası fps alıyor o.c yapmadığı halde. :(
+ ilerde 7850 veya seviyesinde bir ekran kartı almak istersem bu güç kaynağı yeterli olurmu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryBe4Die -- 30 Kasım 2012; 16:24:02 >_____________________________ -
xilence 550w en fazla 6850 çalıştırıyor. 500w'ın 7850yi çalıştıracağını hiç sanmıyorum. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Atilla35-1905
xilence 550w en fazla 6850 çalıştırıyor. 500w'ın 7850yi çalıştıracağını hiç sanmıyorum.
Extreme outervision' dan bakabilirsin PSU harcamasına sistemini yazarak. Ve 7850 kaldırır o psu tabi ocsuz_____________________________ -
Peki yardımlarınız için teşekkürler :) _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler