Şimdi Ara

Güç değil temiz ses istiyorum. Pikapli bir ses sistemi için öneriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boşanmamın üzerinden 1 yıl geçtikten sonra kesenin ağzını açıp kendime ev döşüyorum. Çok şükür, bütçe sorunum yok. 42 yaşına kadar eşek gibi çalışarak yaptığım birikimi artık kendim için harcama zamanı geldi. Müzik zevkimi şimdiye kadar kaliteli portatif sistemlerle giderdim. Kaliteli FLAC kayıtları iyi DAC ve kulaklıklarla dinledim. Stereo sistemler konusunda bir fikrim yok. Yardımınıza ihtiyacım var.

Apartmanda oturduğum için güçlü bir sistem şart değil. Pikaptan çalacağım klasik rock (rainbow, deep purple, led zeppelin gibi), vocal jazz, senfonik alternative rock (marillion), pink floyd vs dinlemek istiyorum. Plakları ve gerekirse sistemi ABD'den alma imkanım var. Sesi fazla açmadan doygun, sıcak, temiz, odayı dolduran şekilde müzik dinlemek istiyorum. Sıfırdan bir pikaplı sistem için ne önerirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şahsen ben nasıl bir sistem kurulabilir bilemedim. zaten bilmeme imkan yok. iyi öneriler gelecektir.
  • Butce nedir ? All in one bir sey midusunuyorsunuz yoksa amfi, hoparlor, pikap, dac vs gibi bir sey mi? Butce ozellikle onemli cunku herbir bilesini tanesi 10k danda alabilirsiniz tamamida 10k titabilir.
  • æaltan bey,
    dokunmatik klavyene hayranim. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.