Şimdi Ara

Guardiola'dan Mourinho'ya yanıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Barcelona Teknik Direktörü Josep Guardiola, basın toplantısıyla Jose Mourinho'ya cevap verdi. Guardiola, hiçbir zaman Mourinho'nun düzeyine çıkmayı arzu etmediğini söyledi.Barcelonalı Gerard Pique'nin geçtiğimiz hafta hakem karşıtı sözlerinden dolayı hakem kurulu tarafından disiplin komitesine şikayet edilmesiyle başlayan tartışmalar büyüdü.
    Barcelona Kulübü tarafından yapılan açıklamalarda, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun son oynanan El Clasico'da maçın hakemini Nou Camp Stadı'nın otoparkında beklediğini ve onunla konuşmasına rağmen hiç bir ceza almadığı hatırlatılmıştı.
    Tartışmayla ilgili görüşü sorulan Mourinho, ''Ben mükemmel biri değilim ve hakemleri eleştirdim. Farklı bir imaj ortaya koyanlar, şimdi aynısını yapıyorlar. Sonuçta hepimiz aynıyız'' derken, İspanyol basını bu sözlerin arkasındaki ismi Barcelona Teknik Direktörü Josep Guardiola olarak gösterdi.
    Guardiola da bugünkü basın toplantısında konuya ilişkin, ''Her ikimiz de kazanmak istediğimizden dolayı birbirimize benziyoruz ama başka bir benzerliğimiz yok. Eğer öyleysek, bazı şeyleri kötü yapmış olmalıyım. Hiçbir zaman onun düzeyine çıkmayı arzu etmedim. Milyonlara değer görüntü ve sözler var, binlerce basın toplantıları var. Her ikimizde kazanmak istiyoruz ama farklıyız. Ama bana 'ona benziyorsun' derlerse, artık ona daha iyi bakmam gerekir. Kurumumu kötü bir duruma sokmak istemiyorum. İnsanların benden utanmamasını sağlamaya çalışıyorum.'' ifadelerini kullandı.
    Guardiola, Real Madrid'in layık olduğu için şampiyonluk yarışında Barcelona'nın 10 puan önünde bulunduğunu ve Madrid takımını yakalamanın çok zor olduğunu da sözlerine ekledi.

• Special One diye boşa demiyorlar adamın kendi stili var bi kere.Ama iş kişiliğe gelince pek sevilmez.
  • pep mouya kafa tutamaz bunu kendisi de biliyor onun icin bulasmiyor zamaninda rijkaard bulastiginda cok agir sekilde cevabini almisti.
  •  Guardiola'dan Mourinho'ya yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

quote:

Adam evli 3 çocuğu var boş muhabbet lakırtısı yapmayalım şuraya bi video koyalım ne Ronaldo ne Adebayor sempatiklisi kalır sizde.

Cristina Serra ile evli, Fatih Altaylı'yı mı takip ediyorsunuz

• Şantaj yapma Pique İbrahimoviç resimlerini koyarız bizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

quote:

Adam evli 3 çocuğu var boş muhabbet lakırtısı yapmayalım şuraya bi video koyalım ne Ronaldo ne Adebayor sempatiklisi kalır sizde.

Cristina Serra ile evli, Fatih Altaylı'yı mı takip ediyorsunuz

adamın gay olduğunu ima etmiyoruz sadece resme güldüm

• Cezadan yeni çıktım gözünüzü seviyim saçma sapan resimler koymayın
  • quote:

Cezadan yeni çıktım gözünüzü seviyim saçma sapan resimler koymayın

Hoş geldin ne kadar atışsakta sensiz buraların anlamı kalmıyor.Tahriklere gelme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semgöz

quote:

Hoş geldin ne kadar atışsakta sensiz buraların anlamı kalmıyor.Tahriklere gelme.

Eyvallah düşüncelerin için valla sayfalarca tartışıyoruz bazen ama burada takılamamak hatta tartışamamak bile fena koyuyor insana

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah düşüncelerin için valla sayfalarca tartışıyoruz bazen ama burada takılamamak hatta tartışamamak bile fena koyuyor insana

Şimdilerde Barça-Real maçı yok Nou Campta La Liga maçı ve Şampiyonlar Liginde eşleşme olunca cezalar anlamında şenlik olucak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdilerde Barça-Real maçı yok Nou Campta La Liga maçı ve Şampiyonlar Liginde eşleşme olunca cezalar anlamında şenlik olucak.

La Liga'da birşey olmaz da CL'de kasti bir hakem hatası süresiz forumdan uzaklaştırılmamı sağlayabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

La Liga'da birşey olmaz da CL'de kasti bir hakem hatası süresiz forumdan uzaklaştırılmamı sağlayabilir.

Avrupada hakem konusunda sıkıntı olucagını sanmıyorum La Liga'da Barça-Real lehine hakemlerin kararlarını oluyor büyük takım lobisi yüksek diye kayırıyor zaten Barcelona eski yöneticisi kendi zamanında 2 takımın belirli hakemleri destekleyip kendi maçlarına istediklerini söyledi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.