Şimdi Ara

Guardians of Middle-earth [PSN - Ana Konu - ÇIKTI!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu almayı düşünüyorum fiyatı da uygunmuş tavsiye eder misiniz bu oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunu almayı düşünüyorum fiyatı da uygunmuş tavsiye eder misiniz bu oyunu ?

güzel oyun ya . season pass falan var hobbit karakterleri geliyor. kardeş bulsam bende alıcam ama ratchet full frontalda aynı tür oda güzel gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunu almayı düşünüyorum fiyatı da uygunmuş tavsiye eder misiniz bu oyunu ?

güzel oyun ya . season pass falan var hobbit karakterleri geliyor. kardeş bulsam bende alıcam ama ratchet full frontalda aynı tür oda güzel gibi

Hala kardeş bulamadı isen alalım beraber bende videolardan baya beğendim çünkü.
  • bu oyunu bende oynayacağım eğlencelik oyun arıyorum.
  • Oyun ocak ayında plus'a bedava geliyormuş
  • Plus'a gelsin de oynarız.
  • Sony saolsun oyuna para vermekten kurtulduk Moba turu olarak konsolda da gayet guzel oynaniyor ve fevkalade zevk aliniyo tabi bir leage of legends olmasada genede tatmin edici ben sahsen cok beyendim ve sonynin plusla birlikte oyunu ucretsiz vermesi oyunun dahada yayginlasmasini saglicaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynamak isteyenler eklesinler birlikte oynarız
  • Şuan indiriyorum oyunu arkadaşlar isteyenlerle beraber oynarız severim ben bu tarz oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Oyunu oynamak isteyenler eklesinler birlikte oynarız

hocam ekleyecem birazdan reddetmeyin yani Gorky_TR ekleyin arkadaşlar oyun beni sardı kalabalık olursak 3v3 veya 5v5 yapılır çok da zevkli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

hocam ekleyecem birazdan reddetmeyin yani Gorky_TR ekleyin arkadaşlar oyun beni sardı kalabalık olursak 3v3 veya 5v5 yapılır çok da zevkli olur

Ekliyorum bro seni. Benim de nick Pearl1995
  • Tamam hemen oynamaya başlarız geçiyorum ps3 başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

Ekliyorum bro seni. Benim de nick Pearl1995

hocam gelmiyor musunuz biz DragMeToHell arkadaşla girdik gelecekseniz bekliycez

• Ben de gelebilirdim de,bir şey anlamadım oyundan.Bu tür oyunları bir türlü çakamadım zaten
  • oyun çok güzel.. deneme yaptım. tam sürüm alma zamanı..
  • Oyun offline co-op oynanabiliyor mu, death nation gibi?
  • oyun güzel de online'da oyuncu bulamıyor 5 dakika bekliyorum tık yok bi türlü oynayamadım.
  • quote:

oyun güzel de online'da oyuncu bulamıyor 5 dakika bekliyorum tık yok bi türlü oynayamadım.

Geliyorum ben oynayalım tekrar, atma sorunu oluyor bazen.. 2-5 dakika bekletiyor oyuna girmek için bazen 5vs5 bazen 3vs3 oluyor ama olsun oyun zevkli..
  • quote:

quote:

oyun güzel de online'da oyuncu bulamıyor 5 dakika bekliyorum tık yok bi türlü oynayamadım.

Geliyorum ben oynayalım tekrar, atma sorunu oluyor bazen.. 2-5 dakika bekletiyor oyuna girmek için bazen 5vs5 bazen 3vs3 oluyor ama olsun oyun zevkli..

Benim az önce çıkmam gerekti bi işim çıktı ama akşam oynayabiliriz bol bol hem akşama daha çok online oyuncu olur
  • 10 dkdır oyun arıyor, bu saatte iyice boş herhalde. Oynayan olursa beni de eklesin, deneyelim.
    Psn: salvogdaze

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.