Şimdi Ara

Guardians of Middle-earth [PSN - Ana Konu - ÇIKTI!] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • item çok fark ediyor, saldırıda.. ama defansdaki olay daha çok yakınındaki guardian a bağlı olarak değişkenlik gösteriyor..
  • online bağlantı çok kötü
  • bu oyunu oynayan kaç kişyiz.. kimse sevmedimi bu oyunu.. yoksa bizmi garip davranıyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeZe

bu oyunu oynayan kaç kişyiz.. kimse sevmedimi bu oyunu.. yoksa bizmi garip davranıyoruz..

Ben oynuyorum bağlantı izin verdiğince. Konsolda moba için bir ilk olarak gayet güzel bir iş çıkarmışlar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 18 Ocak 2013; 12:10:21 >
  • Bu arada biliyorsunuz, PSN'de bakım var ve bu akşama 8:30'a kadar devam edecek. O nedenle online oynayamayacağız birkaç saat daha.
  • Selam arkadaşlar oynayan varsa (oyunu bilen ) beklerim psn: Strongiron herkese iyî oyunlar
  • Oyunu oynayan var mı ? epey bekliyorum ama kimse çıkmıyor botlarla oynamak zorunda kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oculomotorius

Oyunu oynayan var mı ? epey bekliyorum ama kimse çıkmıyor botlarla oynamak zorunda kalıyorum.

Tam saati hatırlamıyorum ama gece yarısı daha kalabalık oluyor diye okumuştum bir forumda. 12'den sonra deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun.
  • İlk sayfaya liste yapmayı isterdim ancak bunu güncel tutacak kadar forumda takılmıyorum şu sıralar oynayan gruplar için ayrı konu açabilirsiniz.
  • Oyun bende de var. Başlarda oynuyodum baya ama çok sinir etti beni. Oynuyorum oynuyorum açınca başa dönüyo. Bi ara bi yerde hata verip ps3ü kitliyodu onu hallettim ondan sonra haritada kapana kısılmış gibi geçtiğim yerlerden tekrar tekrar geçiyorum.
  • Oyuna güncelleme geldikten sonra sürekli online oyundan atıyor. Custom da bile kasmalar oluyor ara da .
  • arkadaslar psn plusta tam sürüm diyor ama indirirken trial versiyonunu indiriyor
    Full değil mi şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 20 Şubat 2013; 13:02:54 >
  • Ya arkadaşlar ben quik mach a basıyorum arıyo arıyo sonra gene tek başıma giriyorum online oyuncularla nasıl oynucam bilginiz varmı veya oynayanlar varsa ekleyin beraber oynuyalım
  • Arkadaşlar konuyu detaylı okumadım ama bu oyun Tr PSN de deneme olarak var full yok mu ? Ya da ben göremedim bi kontrol edeyim
  • Arkadaşlar,

Hala oynayan var mı Guardians of Middle Earth?
    Ben yeni başladım oynamaya rank 15 oldu...

Bir grup varsa ben de dahil olmak isterim...
  • oyunun son durumu nedir , oyuncu sayısı arttımı.. daha önce leri maç bulmak için 15-30 dk arası bekletiyordu.. bağlantı durumu nasıl?
    Hortlattım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.