Şimdi Ara

gtx750 ti sipariş verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2 gün önce dayanamadım gigabyte gtx750 ti sipariş verdim.. işlemcim dandik biraz... e5800 , bu ay çok para harcamamak için işlemci değiştirmedim...

http://www.sanalmarketim.com/gigabyte-gvn75td52gi-gtx750-ti-2gb-ddr5-128bit-16x-pcie-30/p_61997/

aldıgım kart bu... tek fanlı bir model zaten kart ısınmadıgı için kredi kartındada limit çok olmadıgı için bunu sipariş verdik..

kafama takılan konu ise...

08.01.2016 14:19 Teslim edilemedi. Kargonuz şubededir, ilk dağıtımda teslim sürecine başlanacaktır. Nova Başakşehir İstanbul

teslim edilemedi ne demek yahu onu anlıyamadım... inşallah işe gitmeden kargom gelir

edit: kargo şirketini aradım.. 10 dakka önce şubeye gelmiş diyor ama dağıtımı yarın yapılacakmış nasıl oluyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 8 Ocak 2016; 14:59:39 >

• gidin kargo şubesinden alın açıksa tabi şube
  • Bulunduğun yere her gün dağıtım olmayabilir ;kargo firmaları merkezi yerelere hergün ,uzak yerlere 2-3 günde bir gidiyorlar genelde.
  • cobi C kullanıcısına yanıt
    Bulundugum yerde 5 tane subesi var... antalyadan buraya 1 gunde gelen kargo ilce icine 1 gunde gelemiyor.. ben siparis verirken mng secmistim ama yurtici ile yollanmis.. mng de ertesi gun kargolarim hep geliyordu.. bu arada islemciyi 2.el mi almak mantikli yoksa sifirmi max 400 tl butcem var.. ram zaten 8gb ddr3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patren kullanıcısına yanıt
    Eve yeni geldim.. gece calistigim icin gunduz alamiyorum malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

Bulundugum yerde 5 tane subesi var... antalyadan buraya 1 gunde gelen kargo ilce icine 1 gunde gelemiyor.. ben siparis verirken mng secmistim ama yurtici ile yollanmis.. mng de ertesi gun kargolarim hep geliyordu.. bu arada islemciyi 2.el mi almak mantikli yoksa sifirmi max 400 tl butcem var.. ram zaten 8gb ddr3

işlemcim e5800 yazmışssın soket 775 anakartın da combo anakart sanırım diğer türlü ramlerin ddr2 olmalıydı ;ikinci elden bi q6600 felan bak diyeceğimde
    pek satan görmedim satanlarda fahiş rakamlar istiyor forumdan soket 1150 pentium işlemci bide uygun fiyatlı anakart bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

işlemcim e5800 yazmışssın soket 775 anakartın da combo anakart sanırım diğer türlü ramlerin ddr2 olmalıydı ;ikinci elden bi q6600 felan bak diyeceğimde
    pek satan görmedim satanlarda fahiş rakamlar istiyor forumdan soket 1150 pentium işlemci bide uygun fiyatlı anakart bakmak lazım

q6600 Q9550 çok güçsüz hocam.. onun yerine core i3 3220 felan bakmak daha mantıklı geliyor bana.. özellikle gta5 gibi oyunlarda çok pasif kalıyorlar bütçeyi zorlarım zorlamasınada en az para ile nasıl daha iyi hale getiririm diye düşünüyorum... oynuyacağım oyunlar bf3 multi cs go war thunder red orchestra 2 multi payday h1z1 vs vs... steam hesabımda olan oyunları oynuyorum korsan oyun almadıgım için.. şimdilik 1 ay civarı idare eder beni şuan param var ama harcamak istemiyorum... daha klavye mouse kulaklıkda alacağım..

gtx750 ti sipariş verdim

hala böyle kargo gelsin artık ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus r7 250 aldım sizce nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah belasını versin bu yurtiçi kargonun rezillik diz boyu

gtx750 ti sipariş verdim
    Ekran kartim geldi:))) ama vga kablo cikmadi.. yukari bakacagim umarim vardir

• katılıyorum size
  • quote:

Gtx 750 ti kullanmıştım tam atom karıncadır hayırlı olsun ,VGA kablo var kutu içeriğinde araştırmak lazım ,aldığım yeri aradınmı ?

• quote:

Gtx 750 ti kullanmıştım tam atom karıncadır hayırlı olsun ,VGA kablo var kutu içeriğinde araştırmak lazım ,aldığım yeri aradınmı ?

• Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    Kart ufacicik yahu... By arada lga775 islemcimi aliyim yoksa I3 4xxx serisindenmi allyim... Ramler Ddr3 I konuda sorun yok birazdan resim yuklerim kartdan 6 pin baglantisini yaptim biraktim:))

I3 4xxx serisi cpu almayi dusunuyorum hocam. Forumdan 2.el.. 12v dan 360 veren power im var.. sistem bayagi sessiz. Tam istedigim gibi oluyor :)

• iyi iyi güzel pişman olmassın
  • Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    Goruntu boyle hocam..  gtx750 ti sipariş verdim

• Hayırlı olsun.Kart serin ve az tüketiyor benim için mükemmel bir kart
  • Gtx 750Ti ben de kullanmıştım evga marka boşta duruyor şuan :) Bir de çift fan var benimkinde, iki fan takabilmek için fanın arkasında pcb ile plastiği birleştirmişler dışardan gören sanacak üst düzey kart, devre kartı çok küçük aslında. Doğan görünümlü şahin gibi bir şey :)), güzel karttır hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Gtx 750Ti ben de kullanmıştım evga marka boşta duruyor şuan :) Bir de çift fan var benimkinde, iki fan takabilmek için fanın arkasında pcb ile plastiği birleştirmişler dışardan gören sanacak üst düzey kart, devre kartı çok küçük aslında. Doğan görünümlü şahin gibi bir şey :)), güzel karttır hayırlı olsun

Sen bide benim kartı görsen gtx980ti soğutması takıcaklarmış utanmasalar.Bazen cam açık müzik dinliyorum 18 derece oluyor kart
     gtx750 ti sipariş verdim

• myalperen kullanıcısına yanıt
    Yukarida resim var kart böyle hocam. Sanirim aldığım kablo bozuk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.