Şimdi Ara

gtx750 ti sipariş verdim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kart yukaridaki gibi görüntü veriyor.. kablodan olabilirmi... Bir ucu vga diger ucu dvi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

Kart yukaridaki gibi görüntü veriyor.. kablodan olabilirmi... Bir ucu vga diger ucu dvi

Başka monitör varsa onunla dene birde,ama kablo bozuk gibi.
    Bende vga çıkışından kullanıyorum.
  • Kabloyla ilgili olabilir çünkü sadece sağa doğru kaymış. Vga kablolarda olabiliyor böyle durumlar. Daha önce başıma geldi ama bu kadar kaymamıştı sadece hafif gölgesi görünüyor gibi idi, kabloyu değiştirince düzeleceğini düşünüyorum. Kartın belleklerinin arızalı olduğunu sanmıyorum en fazla 1 senelik kart zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    Yarin vatana gidip degistirecegim... Bu arada kart çok sessiz.. oyun açtım islemci dandik olmasina rağmen çok iyi performansi var dönüştürücü ne onerirsiniz

• Önceki kartim kötü idi direk vga ile bagliydi. Degistirecegim yarin dün aldiydim. İsden gelince giderim artık

• Kart çok güç tüketmediği için soğuk çalışıyor, dönüştürücüyü herhangi bir marka alabilirsiniz dvi olacaksa dvi-i veya dvi-d hangisinden alacaksınız dikkat ederek alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    Hem dvi-i hemde d var.. 2 tanede hdim var

• Kabloyu değiştirdim.. gene ayni.. farkli monitör de denedim sorun yok.. offf benddkit nedir bu sansizlik... Ekran karti kablomu seçiyor ne..

• cobi C kullanıcısına yanıt
    Kabloyuw değiştirdim gene ayni aynı.. sorun ekran kartindandir dedim ekran kartını değiştirdim. Eskiyi taktim. Dvi a bagladim gene ayni.. demekki sorun kablodaymis.. off off 40 liraw harcadim yazik vallaha yazik bi kablo için ne almam lazimw hocam dönüştürücü onerin vallahi kafayi yiyecegim

• Farklı monitörde sorun yok diyorsun,kullandığın monitör bozuktur belki.
    Kartı değiştir aynıysa kabloyu değiştir yine aynıysa farklı monitör dene
  • quote:

Kabloyuw değiştirdim gene ayni aynı.. sorun ekran kartindandir dedim ekran kartını değiştirdim. Eskiyi taktim. Dvi a bagladim gene ayni.. demekki sorun kablodaymis.. off off 40 liraw harcadim yazik vallaha yazik bi kablo için ne almam lazimw hocam dönüştürücü onerin vallahi kafayi yiyecegim

yani kablo ile eski ekran kartını denedin mi ?
  • cobi C kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.. kabloda bi dandiklik var sanirim

• quote:

Kart ufacicik yahu... By arada lga775 islemcimi aliyim yoksa I3 4xxx serisindenmi allyim... Ramler Ddr3 I konuda sorun yok birazdan resim yuklerim kartdan 6 pin baglantisini yaptim biraktim:))

Alın bir xeon işlemci olsun bitsin. Çok uygun fiyata 2-3 katı parasına satılan q9000 serisi işlemciler ile performans verir.

750ti ayrıca vazgeçilmezim az yakıyor çok kaçıyor. Elektrik faturasını ödeyenler için biçilmiş kaftan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.