Şimdi Ara

GTX680 veya GTX780

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşıma yardımcı olmak istiyorum. Yeni kasa topluyor. i5 4670k olan bir sistem. ekran kartı olarak asus gtx680 ile gtx780 arasında kalıyor. sizce arasında çok performans farkı var mı veya 680 iş görür mü?

• poten_za kullanıcısına yanıt
    680 de iş görür fakat onun yerine ben olsam gtx 770 seçerdim daha yeni ve eş performans olmaları sebebiyle ama alınabilecekse elbetteki gtx 780 alınır.. İnternet üzerinden karşılaştırma videolarına bakman daha yararlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videolara ve testlere baktım örneğin bf4 ikisi de çok rahat şekilde oynatıyor aslında.çok donanım tutkunu değil. ama ekran kartı için herhangi bir limitim yok diyince o zaman iyisi olsun diye düşündük.
  • ekran kartında limit yoksa gtx780 i seçin bf4 de ultra da anca bu kart yüksek fps ile multide akıcılık bozulmadan oynatır

• quote:

Orijinalden alıntı: poten_za

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/zotac-geforce-gtx780-premium-pack-3gb-gddr5-384-bit-ekran-karti.aspx

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-n780-3gd5-gtx780-3-gb-gddr5-384-bit-ekran-karti.aspx

vatanda direct2cu var ama stokta yok görünüyor.başka nereden bulabilirim bu kartı. bir de hangisini almak lazım

bunlara bu kadar verme 1800 tl diyor burda ama vatanda DirectCU II 1350tl... stok bulamazsan bile 1800 lira gidip verme o eksendekine. git gtx 770 al stok bulamazsan

• fatihkayacioglu kullanıcısına yanıt
    vatanda stokta olmadığı için 1350 TL sanırım.peki gtx680 tercih etksek nasıl olur.yani performansta değişiklik olacak ise gtx780 bulmaya çalışalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 yada gtx 1070
    7 yıl önce açıldı
    MSI GTX 670 OC Geliyor
    13 yıl önce açıldı
    Q8400 ve GTX 1070
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

ekran kartında limit yoksa gtx780 i seçin bf4 de ultra da anca bu kart yüksek fps ile multide akıcılık bozulmadan oynatır

gtx770 var,ultarada herhangibir akıcılık sorunu yok,hatta gtx680 de gayet yeterli bf4 için.
  • quote:

vatanda stokta olmadığı için 1350 TL sanırım.peki gtx680 tercih etksek nasıl olur.yani performansta değişiklik olacak ise gtx780 bulmaya çalışalım

780, 680den gayet üstündür. bir de vatanda stok olmadığı için fiyat düşük değil, fiyat birkaç gün önce düştü, ve düşünce herkes bir anda aldı. o yüzden stok kalmadı. eksene bu indirim daha yansımamış heralde. o yüzden önerim ya gtx 770 al, ya da gtx 780 al. 680le 770 zaten aynı gpuyu kullanıyor, sadece 770, 680in geliştirilmiş hali. ama 770 yeni seri, o yüzden onu al derim
  • bu durumda gtx780 fiyat araştırması yapıyoruz sanırım en iyi karar
  • quote:

bu durumda gtx780 fiyat araştırması yapıyoruz sanırım en iyi karar

aynen 780 alacaksan al 680 -770 falan eski gk104 çipini kullanırlar oyunlar kastırdığında gk110 un üstünlüğü gk104 e göre çok açık belli oluyor
  • şans ya şuan hiçbir yerde yok olanlar da 1800 TL'nin üstünde.
  • pusuya yattık cuma geceyarısı aldık 1356 tl'ye dcu2 :D
  • Bana da denk gelir umarim:)

• R9 290x e bakabilirsin.

• Ozel sogutuculu modelleri olmadigi icin asiri isinma mevcutmus o modellerde

• poten_za kullanıcısına yanıt
    780 alacaksanız 1400 den çok para vermeyin. 680 yada 770 alacaksanız 0 takıntınız yoksa 2. elde biraz pazarlıkla çok uyguna kartlar olduğunu da unutmayın. özellikle 680 için 2. el bakın bu saatten sonra.
  • Ben de sizinle aynı fikirdeyim 1500 en fazla yoksa 680 de iş görecektir.arkadaşta gtx680 var bf4 ultra detayda 35 fps rahat alıyor

• bugün vatanbilgisayardan 1356 TL'ye asus gtx780 direct2cu aldık arkadaşa...
  • 680=770<780

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.