Şimdi Ara

gtx650tib-7850//gtx660-7870 yardım lazım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 395 liraya asus gtx650 ti boost almıştım ve bozuk çıktı. Uzun çaba ve uğraşların ardından iade onayı alabildim.Bu hafta paramı geri alacağım. Ve vatan ın %30 indirimini bekleyip birkez daha kart alacağım mecburen. Ne alsam bilemedim bana yardımcı olabilirmisiniz? (Fiyatlar %30 indirim olursa tahmini fiyatlarıdır)

Asus GTX650Ti Boost 2gb (O.C.) ----- 360 tl
    Sapphire HD7850 2gb (O.C) ----- 382 tl

Asus GTX660 O.C. 2gb ----- 450 tl
    Asus HD7870 2gb ----- 451 tl
    Sapphire HD7870 2gb O.C ----- 450 tl

İki kategori olarak ayırdım performanslarına ve fiyatlarına göre. Hangisi daha iyi f/p ürünüdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rkursada -- 5 Aralık 2013; 14:37:40 >

• Eğer biraz çitayı yükseltebilirim derseniz 3gb kartlardan alın. Yoksa 7850 de 7870 de güzel seçim olur.
  • 650 ti boost, performans olarak ve fiyat olarak önde kesinlikle düşük gibi gözüken özellikleri seni yanıltmasın. (Tabi ben full bf4 oynayacağım diyorsan 7850 al, not: bu arada iki kart arasında aman aman fark yok yani ben iyi soğutmalı olanı al derim o da asus oluyor:))
    İkincisinde yine nvidia tarafı daha etkili. Tabi alabiliyorsan 7870 ez, 7870 myst, 7870xt gibi tahiti gpu'lu kartlar da iyi bir seçim olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Of Avernus -- 5 Aralık 2013; 12:48:18 >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yalnız ben şöyle bir detayı unutmuşum. Asus 7870 ile sapphire 7870 in fiyatları aynıydı ben de sapphire i hiç düşünmedim asus olsun diye ancak sapphire inki O.C versiyonu imiş onu yeni fark ettim. Onun hakkında ne düşünürsünüz. Bir de 650 tib ve 7850 ikisi de fiyatına göre performansı iyi kartlar ancak bildiğiniz gibi yeni nesle geçtik. acaba çıkacak oyunlarda sorun yaşarmıyım. düşük kalırlar mı? yani 60-70 lira daha fazla verip 660 ya da 7870 daha mantıklı gibi geliyor sanki.
  • O.c versiyonunun pek bir numarası yok, Asus 1. tercih olmalıdır. 7850 ve 650 ti boost'a gelicek olursak, evet biraz eskimiş kartlar, yeni oyunlar çıkıyor ve pek uzun ömürlü olmaz alırsanız. Ortalama bütçeyle ileriye dönük bir ekran kartı alacaksanız, minimum 7870xt, 7870 ez gibi tahiti le gpu'su kullananlara bakın. Veya 7870'in revizyonu olan r9 270x'ı inceleyin. Benim tercihim şahsen (%25 indirim)470tl ile powercolor 7870 ez olurdu. Soğutması diğerlerine göre kötü fakat bütçe kısıtlıysa alınabilecek en iyi kart budur. Bunların nvidia rakibi olarak 660 var, hemen hemen 7870 ile aynı. Render olarak önde duruyor. Tabi oyun için alacağını düşünürsek tercihinizi amd yapın.
    Yani özet olarak f/p olarak benim önerim 7870 ez'dir. Powercolor biraz emanet gibi duruyor fakat tek fan çift fan olayına pek takılmamak lazım, çevremde kullananlar var, düzgün soğutulan bir kasada powercolor mı asus mu anlayamazsınız bile.

• rkursada R kullanıcısına yanıt
    Yeni çıkan kartların büyük çoğunluğu isim değiştirerek çıkıyor zaten. Formu incelerseniz hangi kartın neyin muadili olduğunu görürsünüz. Yalnız üst seviye bazı kartlar var ki onlar çıtayı biraz yükseltiyor. Fakat bunlar da 4k, 2k oyun oynamak isteyenler ya da Bencmark kasmak derdinde olanların seçimi olur. Alabiliyorsanız 7870 almanız elbet daha iyi olur. O.C olayı ise Asus'da da yapabileceğiniz bir şey. Soğutması iyi çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 560Ti Overclock yardımı.
    4 yıl önce açıldı
    MSI GTX 670 OC Geliyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • srabonn S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bugün farkettim bu kartı ama dün bu kart yine asus un 7870 inden daha pahalı idi. Çok şaşırmıştım ve saçma geldi. Açıkçası fiyatı 7850 için bana fazla geldi. Çünkü hemen hemen aynı fiyata yine asus un 7870 ini veya gtx660 ini alabiliyoruz.
  • Kasa içi hava sirkulasyonu iyise bence asus hd 7870 alın 2 saat battlefield 3 oynamam sonucunda max 58 derece gördü kart fan hızıda %39du alıp rahatlıkla overclock yapabilirsiniz ben oyunlarda gpuyu 1150 ramleri 1270de kullanıyorum
  • Arkadaşlar 650 ve 7850 nin yetersiz kalacağını düşünerek onlardan vazgeçtim. sapphire i de düşünmüyorum artık. asus gtx660 o.c. ve 7870 arasında hangisi hangi konularda daha üstündür. hangisini neden tercih etmeliyim.?? şimdilik 7870 önde duruyor benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rkursada -- 5 Aralık 2013; 23:23:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.