Şimdi Ara

GTX650Ti ve Core 2 DUO Darboğaz Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Eski sistemime yeni ekran kartı aldım Asus GTX650Ti fakat istediğim performansı alamıyorum, çoğu oyun kasıyor. İşlemcim INTEL Core2DUO E7400 2.8 GHz. Fakat çoğu kişi darboğaz olmaz dedi. Biriside monitörden kaynaklıdır demişti. Anakartımda ASUS p5kpl-amse. Bütçem çok kısıtlı onu bunu değiştir demesseniz iyi olur. Monitörüm de Acer eski bir monitör VGA girişli. İşlemciyi Core2Quad yapsam farkı olur mu?. Yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkürler.

• BloodyPussy kullanıcısına yanıt
    sorununuz darboğaz. yeni nesil bir işlemci almadıkça sorununuz çözülmeyecektir.
  • Şimdilik düşük ayarlarda idare ediniz ileride yeni bir anakart ve işlemci gerekirse diğer parçaları toplarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki benimde bir sorum olacak benim problemimde arkadaştaki gibi bendede hd7850 1gb oc ekran kartı var ama işlemcim intelcore2quad 2.4ghz q6600 işlemci oyunlarda 60fps görüyorum 5-10dakika oynadıktan sonra fps 5-10 arası bir şeyler oluyor acayip ama bi acayip kasıyor ve bazı sesler gidiyor bu işlemcimin yetersiz gelmesindenmidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peckala

peki benimde bir sorum olacak benim problemimde arkadaştaki gibi bendede hd7850 1gb oc ekran kartı var ama işlemcim intelcore2quad 2.4ghz q6600 işlemci oyunlarda 60fps görüyorum 5-10dakika oynadıktan sonra fps 5-10 arası bir şeyler oluyor acayip ama bi acayip kasıyor ve bazı sesler gidiyor bu işlemcimin yetersiz gelmesindenmidir ?

Guc kaynagindan olabilir.

650 ti darbogaz cok yapmamasim core2duo ya bizim arkadas 650ti boost ile core2quad sorunsuz kullaniyor bulabilirseniz 2, el bi islemci alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BloodyPussy kullanıcısına yanıt
    ya bakın siz bu ezbere dar boğaz yapar, yapmaz diyenlere itibar etmeyin, dar boğaz meselesi her oyunda farklı, mesela ben geçenler de hd5750 buldum aldım uygun fiyata eski bir gpu olmasına rağmen yeni oyunları yüksek ayarlar da oynatabiliyor. mesela bazı oyunlar da en düşük ayarlarda da aynı fpsyi alırken bütün ayarlar high köşe yumuşatmaları falan açtığımda da aynı fpsyi alabiliyorum, işlemci amd x550 dört çekirdeğini de açmış olmama rağmen böyle. özellikle yüksek işlemci gücü gerektiren strateji oyunların da daha bariz hissedebiliyorsunuz bunu. mesela sizin ekran kartınız kat kat iyi olmasına rağmen bana kıyasla, bazı oyunlar da işlemci farkından dolayı daha yüksek fps alacağım ben. ama siz de özellikle fps oyunlar da benden daha yüksek fps alacaksınız crysis, farcry v.b gibi. fakat şuan ki işlemcinizin sizi o kadar üzmemesi lazım zira monitörünüzün de eski olduğunuzu söylüyorsunuz, psu kaç watt ve markası nedir? yüksek sıcaklıklar da performansı gözle görülür bir şekil de etkileyebiliyor everest gibi bir programdan sıcaklıklarınızı da yazarsanız iyi olur.

• benalkolikmiyim kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psu HIGH POWER 460 wat ama VS650 wat ile de kullandım farkı yok
  • @awaqado bu arkadaşın bir fikri var galiba, gerçi bilgisi olduğu şüpheli ama. hani bizi de yeşillendirirse iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

quote:

Orijinalden alıntı: Peckala

peki benimde bir sorum olacak benim problemimde arkadaştaki gibi bendede hd7850 1gb oc ekran kartı var ama işlemcim intelcore2quad 2.4ghz q6600 işlemci oyunlarda 60fps görüyorum 5-10dakika oynadıktan sonra fps 5-10 arası bir şeyler oluyor acayip ama bi acayip kasıyor ve bazı sesler gidiyor bu işlemcimin yetersiz gelmesindenmidir ?

Guc kaynagindan olabilir.

650 ti darbogaz cok yapmamasim core2duo ya bizim arkadas 650ti boost ile core2quad sorunsuz kullaniyor bulabilirseniz 2, el bi islemci alin

güç kaynağım 600watt ve hd7850 ekran kartı için çooook rahat yetiyor problemin neyde olduğunu bilmiyorum yardım edin ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.