Şimdi Ara

GTX560 Tİ için Kaç Watt Psu lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar , GTX560 Tİ için kaç watt psu gerekmektedir acaba?

Şuan kullanmakta olduğum Xilence 500 Watt redwing serisi psu vardır.80 + gerçek psu'dur.Acaba GTX560 Tİ için bir problem arz eder mi?Yoksa sorunsuzca kullanabilir miyim?

Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için şimdiden

• dostum bende bir gtx 560ti kullanıcısıyım bende 500 watt alacaktım [80+ değildi] mağaza yetkilisi yetmez dedi
    benm kart asus kutusunun üstündeki sistem gereksinim yazısında min. 550 watt istiyordu ama bence yeni bir tane en az 600 watt al ve ileride yeni parçalar eklersen hiç sorun yaşamazsın
  • Ama bu 80+ sertifikalı hocam , Yani %80 verimlilik veriyor en kötü ihtimalle ki ortalama %85 civarı veriyormus redwing R3 serileri , TÜV sertifikası falan var.İnşallah çalışır ya şuan psu değiştiricek durumum yok açıkçası.

Diğer arkadaşlardanda yorumlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Ama bu 80+ sertifikalı hocam , Yani %80 verimlilik veriyor en kötü ihtimalle ki ortalama %85 civarı veriyormus redwing R3 serileri , TÜV sertifikası falan var.İnşallah çalışır ya şuan psu değiştiricek durumum yok açıkçası.

Diğer arkadaşlardanda yorumlarını bekliyorum.

tamam dostum yinede yorum bekle zaten bir dene istersen psu ya zarar vermez ben 420 watt lığa gtx 470 taktım çalışmadı hiç bir zararı oolmuyor
  • 500-550-600-650 günümüzde artık bunların pek bir önemi kalmadı önemli olan bu gücün kaçta kaçını 12v kanalına verebiliyor buna göre bir power seçmek lazım yani 500w var 500W var
  • R3 rev. olanları var o modelin, eskisinden farkı neir bilmiyorum ama okuduğum yorumlarda rev3 öneriliyor ve 500W olan model GTX560Ti li bir pc ye yeterli gücü sağlar.
  • Evet rev 3 buda redwing 3 serisi diye geçiyor kırmızı fanlı olanı.Size tam üzerinde yazan bilgileride söyleyim,

+3.3V kanalından 26.0A
    +5v kanalından 30.0A
    +12V1 kanalından 18.0A
    +12V2 kanalından 20.0A
    -12V 0.5 A
    +5VSB 2.5 A

İşlemcidede o/c var , 3.3ghz de çalışan 1.45 voltlu Q8300.

Acaba bu değerler yeterlimidir?Zaten ekran kartına o/c falan yapmayacağım tek işlemci o/c li.Onun dışında özellikleri şurada daha net

http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-sps-xp500(12)r3-xilence-xp500-500w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44904

Tuv tarafından onaylı sistem falan varmış , 80+ psu.Üzerinde PCİ express kanal çıkışı yok ama molex dönüştürücü ile kullanacağım şimdi 8800gtx'de kullandığım gibi.

Sizce problem yaratırmı bu psu yeterlimidir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada şuan ki 8800GTX de 2 adet 6 pin pci express girişi kullanıyorum molex ile
  • Elindeki psu yeterli olacaktır.5770'e 600w önerenler var burada kulak asma.
  • Yetecektir ama işlemcine hız aşırtma yapabilir misin bilmiyorum. Belki onu bile yaparsın ama PSU'yu limitlerinde kullanmak zorunda kalırsın ve ömrü çok kısalabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Arkadaşlar merhabalar , GTX560 Tİ için kaç watt psu gerekmektedir acaba?

Şuan kullanmakta olduğum Xilence 500 Watt redwing serisi psu vardır.80 + gerçek psu'dur.Acaba GTX560 Tİ için bir problem arz eder mi?Yoksa sorunsuzca kullanabilir miyim?

Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için şimdiden

Yeterli, systemini + kartı o.c ile kullanabilirsin sıkıntı olmaz.
  • İçimi rahatlattınız arkadaşlar çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.Kartı o/c yapmayacağım , en azından şuan için yapmayacağım çok extremee oyun oynamayacağım ben zaten kendim içinde almıyorum.Ev üyeleri BF3 oynayacak
  • Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim , kartımı aldım sorunsuzca kullanıyorum çok şükür
  • Hayırlı olsun. Hangi marka ve modeli aldın?
  • Msi Twin Froozr II GTX560 Tİ aldım , sözde overclock yapmayacaktımda dayanamadım baktım kartta soğuk çalışıyor 1.12 voltajla 1030/2060 gpu , 2400 mhz belleklerde stabilite sağladım.Maksimum 62 derece gördü sizce değerler iyimi daha zorlamaya gerek varmı? , 3d mark 11 p de gpu skorum 5400.Kartım şuan HD6970 civarı performans verirmi?GTX570 civarı falan?
  • evet o kartların stok halde ki performanslarına yakın bir sonuç. İşlemcinden dolayı puan biraz düşük.
  • İyi bir seçim yapmışsın. Kartının GPU'su da çok iyi çıkmış. O voltajla o hıza çıkabilen kart sayısı nadirdir.

HiqhWoltage'ın dediği gibi şu anda neredeyse GTX 570 performansı alıyor olmalısın. Lâkin kartın ömrünü yememen ve uzun süre kullanabilmen için 950 Mhz'i geçmemeni öneririm.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim , işlemcim 3.4 ghz ye o/c li bir Q8300 , elbette i5-i7 civarı bir işlemci olsa çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Onun dışında 950mhz'ye almamı cidden tavsiye edermisiniz?Sonuçta voltaj çok yüksek değil + 100mv var ve sıcaklıklarda 60-70 dereceyi geçmiyor.
  • sıkıntı olmaz usta 75 dereceyi geçmiyorsa kart öle kullan bişi olmaz
  • 6950 arasında çok kaldım birazda aceleden aldım bunu vakit kaybetmemek için ama memnunum iyiki almışım diyorum.6950 alsam 6970 mod + o/c bundan iyi olurmu diye düşünüyordumda yinede o/c si iyi çıktı kartın performansından memnunum.

Tek kafama takılan nokta bf3 multide sıkıntı yaratırmı diye , 6950 2gb çünkü bu 1gb
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.