Şimdi Ara

GTX560 Tİ için Kaç Watt Psu lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emrebo

6950 arasında çok kaldım birazda aceleden aldım bunu vakit kaybetmemek için ama memnunum iyiki almışım diyorum.6950 alsam 6970 mod + o/c bundan iyi olurmu diye düşünüyordumda yinede o/c si iyi çıktı kartın performansından memnunum.

Tek kafama takılan nokta bf3 multide sıkıntı yaratırmı diye , 6950 2gb çünkü bu 1gb

oyunu multi oynadıktan sonraki yorumlarını bekliyorum. ben de aynı ikilemi yasıyorum su sıralar. hangi çözünülükte oynıcaksın oyunu?
  • 1920x1080 oynayacağım dostum , bakalım originde iniyor oyun insin yarın falan oynarım muhtemelen ona göre buraya yazarım.

Şimdi gpu'yu 1050 yapmaya çalışıyorum Şeydan Dürttü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 8 Nisan 2012; 17:10:58 >
  • oynadıktan sonra buraya yazmanı bekliyorum

bakalım bulabilirsem ben de MSI 560ti TFII 2GB olanını alabilirim
  • Tamam yazacağım dostum merak etme ,

İşlemciye iyice o/c çektim ekran kartınıda 1050 ye zorluyorum psuda xilence 500 watt , inşallah evi barkı yakmayız
  • Bu arada şuan çok fazla test yapamadım daha 1-2 oyun oynadımda , harbi kart ekran kartı yani.GTX460 ve HD5850'ye göre bile baya etkiledi dostum
  • benim için çağ atlamak olucak 9800 GT den geçicem 560ti ya
  • Yardırırsın sen şimdi bu kartla.İnanılmaz fark olur 9800gt ye göre
  • 500 watt psu sistemin için gerekli gücü verir componentlerı var sanırım senin psu nun özelliklerinde +80 olmasıda tüm bağlantılarını yapabileceğn anlamına gelir birde enerji tasarrufu + sistem koruması+ gerekli güç eğer overclock yapcaksan 600 watt özelliklerınde component olan +80 high power önerebilirim bu senı uzun yıllar idare edebilir seviyede bi kaliteli psu dur 126 tl civarında su anda. kolay gelsin.
  • Xilence 500W bende de var , 6870 , 560 , 560ti , 660ti için yeterli diyebilirim.

*Bu arada hatırladım da laroz isimli bir arkadaşımız da GTX560Ti 'ı Xilence XP500 ile kullanıyordu molexlerden çevirerek.Güç kaynağının yeterli olduğunu söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 21 Ekim 2012; 13:00:42 >
  • quote:

Msi Twin Froozr II GTX560 Tİ aldım , sözde overclock yapmayacaktımda dayanamadım baktım kartta soğuk çalışıyor 1.12 voltajla 1030/2060 gpu , 2400 mhz belleklerde stabilite sağladım.Maksimum 62 derece gördü sizce değerler iyimi daha zorlamaya gerek varmı? , 3d mark 11 p de gpu skorum 5400.Kartım şuan HD6970 civarı performans verirmi?GTX570 civarı falan?

Bu kartı gerçekten o hızlarda stabil kullandınız mı saatlerce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

quote:

Msi Twin Froozr II GTX560 Tİ aldım , sözde overclock yapmayacaktımda dayanamadım baktım kartta soğuk çalışıyor 1.12 voltajla 1030/2060 gpu , 2400 mhz belleklerde stabilite sağladım.Maksimum 62 derece gördü sizce değerler iyimi daha zorlamaya gerek varmı? , 3d mark 11 p de gpu skorum 5400.Kartım şuan HD6970 civarı performans verirmi?GTX570 civarı falan?

Hocam hort yapmissiniz konuyu.karti değiştireli cok oldu hatirlamiyorum inanin. 5 sene gecmis :/

• quote:

quote:

quote:

Hocam hort yapmissiniz konuyu.karti değiştireli cok oldu hatirlamiyorum inanin. 5 sene gecmis :/

Bende de asus gtx560ti dc2 var 5 yıldan fazla oldu, hala kullanıyorum 1ghz in üzerini görmedim, gören 560ti da duymadım. Şimdi öyle denk geldi sizin konu( güç kaynaklarından) 1030mhz i görünce şaşırdım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende de asus gtx560ti dc2 var 5 yıldan fazla oldu, hala kullanıyorum 1ghz in üzerini görmedim, gören 560ti da duymadım. Şimdi öyle denk geldi sizin konu( güç kaynaklarından) 1030mhz i görünce şaşırdım

Anladım hocam :) , yani yazdıysam mutlaka görmüşümdür , he günlük kullanım için belki uygun olmayabilir ancak mutlaka görmüşümdür.

• poyraz_371 kullanıcısına yanıt
    MSI TWF2 modelini kullanmıştımi kartın stok hızı 880mhz di diye hatırlıyorum günlük kullanımda 980mhz GPU hızıyla (+100mhz ile) uzun süre (1 yıl kadar) kullanmıştım, voltajlada maximum 1020mhz e çıkabiliyordu daha üzerine çıkınca oyunlarda artifact oluşuyordu haliyle de bnm için voltajla filan 1020mhz hızında kullanmaya değmediğinden 980mhz olrk kullanmıştım.

Birde GPU hızı sabitken (880mhz ken) sadece shader hızını 1760 tan 2000mhz e çekerekte normal bir şekilde çalışabiliyordu ancak o şekilde uzun soluklu kullanmadığımıda hatırlıyorum, belkide bazı oyunlarda o şekilde sıkıntı yaşamış olabilirim emin değilim, istersen sende sadece shader hızına o.c. dener durum nedir bir bakarsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.