Şimdi Ara

GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.628
Cevap
31
Favori
247.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen gigabyte g1 gaming gtx 970 geldi (diger parcalar da i5 4690k, 8b 1866 ram onemli olanlar, ssd) bu kart ne dehset bir kart yaa. Laptoptaki hd5650 den sonra gozlerim bayram etti valla.Battlefield 4 oynuyorum gosel bir solen her sey en sonda. Eski oyunlari lowda oynarken yenileri ultra high da oynamak mukemmel bir sey, zamanda birkac yil ileri gittim birden. Tavsiye ederim dusunenlere
  • arkadaşlar ekran kartının Bios'unu güncellemeli miyiz?
  • OCZ ZS 750W 80+ Bronze güç kkaynağından Evga Supernova 750W 80+ Gold'a geçtim. CW zaten çok azdı; ancak Ice Storm gibi testlerde CW konusunda minik bir azalma oldu. Kısacası güç kaynağı da bu konuda etkili; ancak kayda değer bir etki olduğu söylenemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mannomenax

Gecen gigabyte g1 gaming gtx 970 geldi (diger parcalar da i5 4690k, 8b 1866 ram onemli olanlar, ssd) bu kart ne dehset bir kart yaa. Laptoptaki hd5650 den sonra gozlerim bayram etti valla.Battlefield 4 oynuyorum gosel bir solen her sey en sonda. Eski oyunlari lowda oynarken yenileri ultra high da oynamak mukemmel bir sey, zamanda birkac yil ileri gittim birden. Tavsiye ederim dusunenlere

Sen ne diyorsun ben fx5200 den Gtx 780'e geçtim
  • Aslinda psu olmasa cw olmaz çözüm bu 970lerde:))
  • ee yenı gelısme varmı arkadaslar
    Cw sız 970 yada 980 lerde
  • ne gelismesi olacak 970 lerde ,artik nvidia kapilar ardinda gtx 1000 ve 960 serisi iin calisiyor arkadaslar ve 16 nm 20 nm icin ugrasiyorlar
  • benım asus gtx 970 Asıc Quality %56.6. oldukça düşük. bazı yerlerde düşük olması daha iyi falan demişler. biri beni aydınlatabilir mi?
  • Ben direk yeni nm serisine odaklandim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni sürücü gelmiş 347.09 beta

quote:

New in GeForce Game Ready Drivers
    The latest GeForce Game Ready driver, release 347.09 Beta, ensures you'll have the best possible gaming experience for Metal Gear Solid V: Ground Zeroes and Elite: Dangerous

Game Ready
    Best gaming experience for Metal Gear Solid V: Ground Zeroes and Elite: Dangerous
  • Hala almaya değmezmi 970 980 veya beklemeye devammı edeyim yeni kart falan çıkacakmı beyler 960 duydum ama onu istemiyorum 980ti falan çıkacakmı acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah doğrudur bu haber şubata kadar bekliyecem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh döviz uçunca fiyatlar da uçmuş 1215e aldığım asus 1400küsür vatanda, msi de 1178 mi neydi onda da 60 liralık bir artış var ha maşallah 1.5k yı görecekler yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihanoncul

benım asus gtx 970 Asıc Quality %56.6. oldukça düşük. bazı yerlerde düşük olması daha iyi falan demişler. biri beni aydınlatabilir mi?

Bir GPU'nun ASIC değerinin düşük olması iyi olması anlamına gelmez. Kartın fabrika çıkışlı olarak yüksek voltajda, yüksek sıcaklıkta çalışmasına sebebiyet verir. Kartın üzerindeki stok soğutma ile de muadillerinden daha kötü bir OC imkanı sağlar.
  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    200 Lira fark atacak şekilde artmadı ki, vatan istifade ediyor her zamanki gibi.
  • teşekkür ederim
  • Takip
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle de bi durum var kdvsiz fiyat kurdan dolayı yükselince kdv de yükseliyor haliyle :) Tabi vatan da bindirmiştir gerçi
  • arkadaşlar merhaba acaba zotac ın düz gtx 970 alsam diğer kartlara çok kayıp olmaz herhalde (yer sıkıntısından dolayı)
  • bende vatan b.düzünden aldım bir tane gtx 970 asus nvidia nerdeyse 20 gündür kullanıyorum
    ses mes duyamadım maşallah çok memnunum
    önceleri bir zırıltı duymuştum huylandım araştırınca
    meğer zalman 11 plus kasanın yanlarındaki fanlardanmış
    hemen gidip kasayıda değiştirdim CORSAİR GRAPHİTE 780T ALDIM şimdi
    o zıngırtıda kayboldu
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.