Şimdi Ara

GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
6.628
Cevap
31
Favori
247.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atmuc

aşağıdaki sistemi kurdum. 1-2 oyun oynadım ve 3d uygulamalarımı test ettim CW sesine rastlamadım. sessiz modda tüm fanlar neredeyse kapalı ve sadece su pompasının sesini duyuyorum.menülerde değil de oyunun içindeki bölüm videolarını oynatırken biraz ses var ama o da tamamen sessiz bir evde duyulabiliyor. kasayı test için şu an monitörün arkasına koydum. masa altında duyulacağını sanmıyorum. harici diskim makineden daha çok ses yapıyor.

unity 3d de maksimum fps sağlayacak bir sahne yazdım. benim makinede 1680x1050 çözünürlükte 1100 fps olarak çalıştı ve CW duyamadım. cwden şikayetçi olanlar deneyebilir mi? eğer bu uygulama ile cw sesi yaratılıyorsa benim sistemde yok diyebileceğim. belki hala birşeyleri eksik yaptığım için rastlamamışımdır ve gecikmeden kartı iade etmem gerekir.

https://www.dropbox.com/s/rifpfpw0pekl8dz/CWTest.zip?dl=0

Ekran Kartı Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12
    PS CORSAIR RM SERİSİ 80PLUS GOLD 850W
    Soğutucu CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H110
    Kasa Corsair CASE -CC-9011046-WW GRAPHITE S 730T FULL TOWER BLACK
    İşlemci Intel CORE İ7-5820K, 3.30GHZ (UP TO 3.60 GHZ), LGA2011-V3, İŞLEMCİ
    Anakart ASUS X99-A X99 LGA2011 V3 DDR4-3200(OC)
    RAM Kingston 16GB 2800MHZ DDR4 NON-ECC CL14 DIMM (KİT HX428C14PB2K4-16

indirdim denedim ben normalde bende buzzing var hd5850 oyunlarda cw d evar ama vsync kapatımı gidiyor ses tabi akıcılık düşüyor nerden anladın dersen kutucuğun dönmesi yavaşlıyor epeyce birde sistemi kaça topladınız yazarsanız güzel olur parçalarıda nerden aldınız birde size zahmet kasanın fotosunu alalım

• hocam hayirli olsun ,dikkatini cekerim bende msi 970 varken ilk takdigimda cw olusmadi aradan 3-4 saat sonra basladi ve oyundan oyuna fark ediyor yani cw 1-2 hafta sonra da basliyabilir, yabanci forumlarda öyle yaziyor
  • enja kullanıcısına yanıt
    benim uygulamayı denediğinizde kaç fps gördünüz ve ses var mıydı?

sistemle ilgili detayları burada bulabilirsiniz;

http://forum.donanimhaber.com/m_100046588/f_//tm.htm#100180071

kasanın internetteki fotoları daha güzel :-) benim çekeceklerim o kadar iyi olmayacak :-)
  • teşekkürler. benim algıladığım çok yüksek fpslerde ses oluyor. orta ve üzeri bir oyunda isteseniz de o kadar yüksek fps alamazsınız. menülerde fazla yük olmadığı için yüksek fpslere ulaşabiliyor. eğer oyunda fps limiti yapmamışlarsa menülerde sorun çıkacaktır. iki gündür silent modda kullanıyorum. yani fanların en az çalıştığı kasanın en yüksek sıcaklığa çıkma ihtimali olan durumda. şu ana kadar beni rahatsız etmedi. test ettiğim ortam tamamen sessiz diyebilirim.
  • Ben gigabyte g1 gaming gtx970 kartımı cw sorunu nedeniyle garanti kapsaminda geri gönderdim. Bakalim yenisi mi gonderecekler yoksa kablolara lehim falanmi yapip ger gonderecekler bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün gtx 970'lerde cw var, yenisinide gönderseler yine olacak ayrıca tamir edilecek bir sorun değil. Eğer CW istemiyorsanız para iadesi olmalısınız yoksa kurtulamazsınız.
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle.
    Bende yeni sistem topluyorum ekran kartı hariç eksiğim kalmadı. Gtx 970 serisinden alacaktım cw sorunu sizlerinde belirttiği gibi sanırım her kartta var. Bu yüzden dolayı gtx 980 almaya karar verdim. Sizlere bir kaç sorum var yanıtlarsanız memnun olurum.
    Gtx 980 serisinden hangi kartı önerirsiniz?
    Galax gtx 980 soc ve gtx 980 hof arasındaki fark nedir? Arasındaki fiyat farkına değermi?

Bilgisayarı oyun için topluyorum.

Saygılar

• Iyi de cw her kartta olabilir. Sadece gtx970 e özgü sanmayın. Gtx980 hof incelemesinde bile cw olduğundan bahsedilmis. Gtx980 classified alin alabilirseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

kuru fasulyenin kilosu olmuş 15tl eskiden barbunun kilosu 40tl ye alınırdı şimdi bakıyorsun kalitelileri 100tl
    et fiyatları desen insanlar kırmızı et yüzü göremez oldu anca tavuk alabiliyorlarsa onu alıyorlar insanlar
    bunları düşünmenin yeri burası değil biliyorum ama aynı artışları donanım parçalarında da görüyoruz
    yani burada 100doların hesabını yapacağımıza bu ülke nereye gidiyor pc işi artık zenginlerin sahip olabileceği bir platform mu olacak bunlardan bahsedelim artık
    yurtdışında 250$ a satılan asus vg248qe ye ben neden bu ülkede 1100tl vermek zorundayım biri bana bunu anlatsın
    ciddiden insanların sabırlarını zorlamaya başladılar en azından benim

Sana nasil bir ilham gelmis oylee sen ne kadar hakli konusuyorsun oyle, devlete gelsin bu laflarin. Adamsin adam.

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi sahibi birisi değilim. Kendimce okuyup araştırdığım kadarıyla biliyorum. En azından riski düşürmek istiyorum

• bende yenilemeyi düşüniyorum kartımı ancak biraz daha bekliycam sizede tavsiem bekleyin derim tabi siz bilirsiniz Hollanda da asusta çalışan arkadaşım var gtx970 asus strix aldı kendine dedim cw varmı dedi çok az dedim asus bunu sorun olarak kabul etmiyormu diye sordum ben satış bölümünde olduğum için bir şey diyemem dedi bir diğer arkadaşımda gigabyte gtx970 g1 aldı onda cw denen bişi yok 1 hafta oldu her testi yaptırdım tık yok diyor birazda şans meselesi 2 kartında ASİC değeri %70 bu arada
  • şans işi ve forumda coil whineden sorunum var diyen 10 kişi varken Türkiyede satılan 970-980 kart kaç tane acaba birde bu var
    ve gigabyte 970 windforce 3 var 2 tane , kartlardan çıt çıkmıyor , bf3 170-200fps ve lol vsync kapatıp 500-600fps ve unique heavende gördüğüm bu şekilde yurtdışı kartlar ama herhalde şansıma sıfır ses çıktılar
  • gigabyte gtx 970 ve 980 lerde rev.1.1 e gecmis büyük bir ihtimal cw hic yoktur bunlarda

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#ov
  • Gtx 980 Ti 384bit 6 ve 8gb seçenekleriyle çıkış tarihi Şubat 2015 diye bir bilgi okudum. Şubat 2015 pek de uzak bir tarih sayılmaz eğer söylentiler doğruysa beklemeye değer...

http://www.kdramastars.com/articles/52474/20141113/gtx-980-ti-release-date.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

gigabyte gtx 970 ve 980 lerde rev.1.1 e gecmis büyük bir ihtimal cw hic yoktur bunlarda

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#ov

Forumda rev.1.1 alıpta cw yüzünden geri gönderen biri vardı.
  • 1 hafta önce aldığım Zotac gtx 970 amp extreme edition gerçekten harika bir kart oc sorunu olabilir kısıtlama olayı illaki kaldırılacaktır pasif olarak kart gtx 970 lerde 980 gücüne çıkıyor. Ben kartı çok ama çok beğendim ısınmıyor kart gamer mode aldığım zaman karttan tam performans alıyorum bf4 watch dogs yüksek sistem oyunların hepsinde kartın henüz 75 dereceyi geçtiğini göremedim daha ne bekliyor insanlar anlamadım kartı alıacak arkadaşlara tavsiye ederim gerek soğutması gerek performansı tam bir canavar. Ama tabi eksileride var kasaya zar zor sığdı güç kablolarını bağlayamadım nerdeyse sıkıştıra sıkıştıra bağladım kasası küçük olanlar bu kartı almamalı, ayrıca zotac mağlesef msı asus kadar türkçe iyi destek sunamıyor yani arayüzü kısıtlı bunlarıda göz önünde bulundurun onun hariçinde kartın pek bir sıkıntısı yok oc kısıtlaması kalkacaktır kalkmasa bile yeterli seviyede bir kart. GTX 900 serisi benim beklentilerimi karşıladı düşük güç tüketimine kadar herşey bence yerinde karttan daha ne bekliyolar insanlar anlamıyorum uzaya götürmicek ekran kartları bizi.

• gigabyte 970 gaming 1 siparişi verdim (0dan masaüstü toplayarak, laptoptan geçiş yapıyorum) bakalım nasıl olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Interstellar

Gtx 980 Ti 384bit 6 ve 8gb seçenekleriyle çıkış tarihi Şubat 2015 diye bir bilgi okudum. Şubat 2015 pek de uzak bir tarih sayılmaz eğer söylentiler doğruysa beklemeye değer...

http://www.kdramastars.com/articles/52474/20141113/gtx-980-ti-release-date.htm

söylentiye gerek yok.

bence o tarihlerde yeni bir gpu kesin çıkacaktır zaten... nvidia seri bir şekilde model çıkarmazsa ölecek hastalığına yakalanmış çünkü.

ha bakarsınız adı 980ti değil 990 olur, kısmet.

• The Crew alıp keylerini kullanmamış olanlar oyunlarına talibim.
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.