Şimdi Ara

GTX 970 Ekran Kartım SORUNLU MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb. 2. el olarak aldığım msi gtx 970 ekran kartım pek sarmıyor beni. online fps oyun oynarken oyun yeterince akıcı değil. şimdi merak ettiğim şey bu ekran kartı bozuk olsaydı hiç açılmazdı değil mi?
    ya da bozuk olup da açıldığı halde performansta sıkıntı verir mi bi kart? ya da gereksinim duyduğu enerjiyi güç kaynağı karşılayamıyor olabilir mi? High power 600 W güç kaynağı kullanıyorum. İ5 6600K işlemci. 16 gb ram. anakart msi z170A M5.
    anakartı da 2. el aldım. anakartda olası bi sorun da bu sıkıntıya yolaçıyor olabilir mi? destekleriniz için şimdiden teşekkürler

• "akıcı değil" i biraz daha açmalısınız. oynadığınız oyunu kaç fps ile oynuyorsunuz ?

sorununuzun çözümü şu şekilde ; oyunu oynarken aldığınız fps ile youtube da aynı oyunu aynı kart ile oynayanların test videoları var, buradan karşılaştırma yapabilirsiniz.eğer videolarla sizin aranızda ciddi bir fark varsa; sorunu ilk olarak donanımsal aramak yerine; driver güncellemesini yaptığınızdan, pcie slotuna(x16) doğru yerleştirdiğinizden ve en son olarak da karta güç verdiğiniz kabloları inceleyin.
  • İki ay önce seninkiyle sistemim aynıydı sadece ekran kartı evga 970 idi. Sorun yaşadığım tek oyunsa multiplayer BF1 idi. fps drop sorunları yaşıyordum. Bir anda 70 lerden 40 a düşüyordu fps. bence gtx 970 günümüz sistem oyunları için 1080p de hala çok güçlü bir kart ama o işlemcinin ömrü bf1(multiplayer) için bitti denilebilir. İlk olarak işlemciyi değiştirdiğimde fps drop sorunları ortadan kalkmıştı stabil 70 fps civarı oyunlarda akıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 660 Tİ Ekran Kartı hk.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.