Şimdi Ara

Gtx 960M Sistemi Upgrade Edeceğim Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 yılında Monster Abra A5 v5.3 model laptop almıştım o zamandan beri kullanıyorum. Sistem:

Intel Core i7 6700 HQ
    4 GB GDDR5 GTX 960M
    1 TB HDD
    Samsung Evo 860 250 GB M.2 [Sonradan ekledim]
    8 GB DRR4L RAM

Evde bulunduğum oda havasız ve yaz aylarında sıcak olduğundan başka odalara gitmeyi tercih ediyorum ve bilgisayarı aldığım zaman da şehir dışında olduğumdan masaüstü düşünmedim hiç. Ancak bu bilgisayarda çoğu oyunda FPS düşmesi ve dropları yaşadım. Son çıkan oyunlar bayağı zorlamaya başladı zaten. Bir ara servise verdim arıza tespiti için ama bir şey bulamadılar, format attılar. Monster laptopların kronik sorunlu olduğundan şüpheleniyorum. Onun haricinde laptop elimde eskisin istemiyorum, değerlendireyim diyorum. Bunu 2500-3000 TL'ye satıp,

Intel Coffee Lake Core i5-9300H
    4 GB GDDR5 GTX 1650
    2X8 GB 2666 MHz RAM
    1TB Seagate Barracuda Pro 7200RPM HDD SATA-3 7MM
    256 GB M.2 SSD SATA 3

Yükseltilmiş bu sistemi 6800'e alsam nasıl olur? Bunu almasam bile onun yerine monitör dahil Max 6500 TL'lik bir masaüstü dizebilirim ama kasayı hiçbir yere götüremem. Masaüstü daha avantajlı evet ama sizce elimdekini kullanmaya devam mı edeyim yoksa satıp 1650 alayım mı?
    Ayrıca diyelim masaüstü topladık, ekran kartı eskidikten sonra diğer bileşenler aynı kalsa, sadece ekran kartını değiştirsem darboğaz yapar mı? Sistem toplama konusunda pek bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 15 Temmuz 2019; 20:2:30 >

• güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.