Şimdi Ara

Gtx 960 Witcher 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Imzamdaki sistemi kullaniyorum su anda. Witcher 3 ayarlarim hw kapali, yeşillik görüş mesafesi düşük, çımen su kalitesi orta, geri kalan her şey ultra ( Dokular dahil ). Oyunu oynarken fpsm 45 60 civarında geziyor normalde ( Kartım oclu 1520 mhz core, 8200 mhz memory clock ). Fakat böyle oyun oynarken milisaniyeligine geralt'in kafasi simsiyah oluyir mesela. Veya ekranin sol tarafında nasıl desem sanki flaş patlamış gibi bi taraf simsiyah oluyo ama dediğim gibi 10 ms falan sürüyor. Bu durum çok sinir edici. Isin garibi şu ki oyunun grafiklerini herseyi medium'a çektim. Ama bu yine oluyo. Ekran karti belleğinin yetersiz geldiği kanaatindeyim ben ama emin olamadım. Daha önce yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VRAM'de sorun var gözüküyor. OCsuz bir şekilde denediniz mi?
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam sonuç yine aynı. Napalim demek değiştirme zamanı gelmis :) Rx580 alma vakti gelmiş heralde

• Ekran kartının overclocku kaldırın. Özellikle bellek overclockunu. Aşırı overclock sonucu oluşan klişe bir sorun. Default frekanslarda hala aynı şey oluyorsa da zamanında overclocklu kullanmaktan belleklere hasar vermiş olabilirsiniz. VRAM yetersizliğinden olduğunu sanmıyorum. Ama öyle olup olmadığını anlamak kolay. Oyunu oynarken vram kullanımını takip edip anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 17 Şubat 2019; 22:54:50 >
  • nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    Overclockdan olabileceğini düşünmüştüm zaten ben de. Ocyi kaldırıp öyle de denedim ama kâr etmedi. Belleklerde zarar olduğunu da sanmıyorum neden derseniz kütüphanemde 100 un ustunde oyun var ki bunların arasında bf1 shadow of the tomb raider gibu oyunlar da var. Bunlarda başıma gelmiyor bu sorun. Bi tek bu witcher 3te oluyor. O da en sevdiğim oyun vazgeçemiyorum da :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 1060 3 gb
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.