Şimdi Ara

Gtx 960 vs R9 280X(Karar Verdim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemcim i5 4460 psu ekran kartına göre alıcam çift monitör kullanıyorum (şuan kullanamıyorum ekran kartı alınca kullanıcam :D ) her türlü oyunu oynayacağım sizce hangisini almalıyım 960 nvidia olduğu için cazip geliyor 280x te update falan bekliyoruz yazmışlardı anlamadım ne için update bekliyorlar SON olarak 280X VSR yi destekliyor mu ?

Edit: arkadaşlar karar verdim r9 280x alacağım Fakat asuslarda arrifact diye bir sıkıntı varmış Asus mu alsam Sapphire mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 22 Nisan 2015; 17:33:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 280X bariz daha güçlü bir kart. VSR dediğin DSR'nin AMD'deki versiyonu değil mi şu omega sürücüyle gelen ?
  • VSR şuan 280x de yok . 285 290 290x de var.Yeni sürücülerle gelicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Arkadaşlar işlemcim i5 4460 psu ekran kartına göre alıcam çift monitör kullanıyorum (şuan kullanamıyorum ekran kartı alınca kullanıcam :D ) her türlü oyunu oynayacağım sizce hangisini almalıyım 960 nvidia olduğu için cazip geliyor 280x te update falan bekliyoruz yazmışlardı anlamadım ne için update bekliyorlar SON olarak 280X VSR yi destekliyor mu ?

280x daha iyi bir kart ama tabi nvidia istiyorsanız ve gtx 970 alamıyorsanız buyuk ıhtımal gtx 960'dan baska bır secenegınız yok

ayrıca linkteki video'yu izlemenizi tavsıye ederim

https://www.youtube.com/watch?v=iDhu5zLVLU0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairLighty -- 22 Nisan 2015; 9:11:50 >

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Evet.

• Reanimate kullanıcısına yanıt
    Kaynağı varmı benimde takip edebileceğim ?

• quote:

Arkadaşlar işlemcim i5 4460 psu ekran kartına göre alıcam çift monitör kullanıyorum (şuan kullanamıyorum ekran kartı alınca kullanıcam :D ) her türlü oyunu oynayacağım sizce hangisini almalıyım 960 nvidia olduğu için cazip geliyor 280x te update falan bekliyoruz yazmışlardı anlamadım ne için update bekliyorlar SON olarak 280X VSR yi destekliyor mu ?

R9 280x daha güçlü bir kart ona görede kaliteli bir 700w 650w civarı bir psu almak iyi olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AMD R9 Serisi CANDIR.....

soğutması iyi olsun derseniz MSI veya ASUS modellerin R9 280X Modellerine bakabilirsiniz.

• arycanda66 kullanıcısına yanıt
    Driver sıkıntısı çok falan diyorlar bide Artifacting diye bir sıkıntı varmış banada olurmu o ? Sapphire 3 fanlı modeli alıcam

• quote:

Driver sıkıntısı çok falan diyorlar bide Artifacting diye bir sıkıntı varmış banada olurmu o ? Sapphire 3 fanlı modeli alıcam

Hocam kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama netten biraz araştırdıysanız Nvidia'nın GTX 960 modelinde genel olarak kronik bir problem var diyorlar.
    yabancı ve türk forumlarında gtx960 larla problem yaşayanlar çok.

Bütçeniz yetiyorsa GTX 970 modeline yönelin bunda öyle sıkıntı, problemler yok diye duymuştuk.
    Ama GTX 960 ' genel olarak çok da alınası bi kart değil. Bi sürü para vericeksiniz paranız çöpe gitmesin.
    Asus Marka R9 280X ler canavar gibi.... Bende de R9 270X TOP modeli var soğutması harikaaa.... Bence R9 280X alın derin.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_104493641/f_//tm.htm#104493641

konuda fps ler var bi göz at

kasa değişti donanımda "zalman z11neo" oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.