Şimdi Ara

GTX 960 (Ti) Sonunda Geliyor !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
4
Favori
16.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sırf ROP, sahder ve rasterizer ile oynayarak performansı etkilemek anlattığın şekilde mümkün hocam.
    ama iki mimari arasında bir de muazzam güç tüketimi farkı var.
    bunu nasıl sağladılar, var mı bir tahminin?
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • bu kart elimde ki 780 in ikinci el değerini çok düşürecek ama ben yine de şimdi satmayacağım battı balık yan gider.

980ti yi beklemeye devam nasıl olsa hep zarardayız

Orijinalden alıntı: Zero Limit

bu kart elimde ki 780 in ikinci el değerini çok düşürecek ama ben yine de şimdi satmayacağım battı balık yan gider.

980ti yi beklemeye devam nasıl olsa hep zarardayız

Kesinlikle katılıyorum.Bizim kartların değerini daha da düşürdü 960

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouChpX

Gtx 950 gelirmi acaba ?

Kısa süre içinde çıkacağını sanmıyorum çünkü uygun fiyatlı Maxwell kart olarak 750, 750 Ti var zaten.
    Bence daha ilerde nm küçülme ile 980 ti, 950 gibi modellerle tamamlanacak seri.

Düzenleme: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 3 Ekim 2014; 10:50:57 >
    Amd Fx8320 @3.5Ghz||Thermaltake nic c4|Corsair 8GB Vengeance LowProfile 1600mhz(2x4GB)|Asus r9 280x|Asus m5a97 evo r2.0|Evga 750B2 |Seagate Barracuda 2 TB|AOC E2461FWH 23.6 LED|LOGİTECH G510|Zalman Z11 plus|LOGITECH G930
  • Güncelleme

Kartın 11-12 SMM(1408-1536 CC) 192 bit ile gelmesi bekleniyor aynı GTX 660 Ti daki gibi , ROP tan kısmalarına gerek var mı 192 bit gerektiği kadar sınırlar mı çıkışında göreceğiz

Ayrıca GM206 nın ağustosta tape out edildiği söyleniyor bu kart 10 SMM li olabilir fakat bu çipler daha iş ortaklarına gönderilmedi yani daha GM206 dan ses yok ki büyük ihtimal bu GTX 960 olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 3 Ekim 2014; 12:21:44 >
    Waiting : Half-Life 3, FROMSOFTWARE GAMES, Hollow Knigt:Silksong

Steam
  • GPU nun nasıl konumlandırılacağına bağlı , neler kısıldı bilmiyoruz BW azaltımı nasıl etki eder bilmiyoruz ama şu hali ile geçmesi gerek yine de temkinli konuşmak lazım
    Desktop: i5 4670K @ 4.5Ghz(1.260V) ,Gigabyte Z87-3DH ,Gigabyte G1 GTX 1070 ,G.SKILL 16 GB 1600Mhz CL7 ,Samsung EVO 850 250GB, OCZ Pro Gaming 600W ,Plantronics RIG500HD ,Logitech G500 ,CM Storm QuickFire TK Cherry MX Blue ,Steelseries 4HD ,Asus VG248QE, Philips 239C4QHSW, Samsung TV + Soundbar
    Mobile: iPhone 7 Plus Jet Black 128GB | Zenfone 2 x86 Intel Atom 32GB Server: HP DL360 G6 Xeon E5502
  • quote:

acaba kaç gb vramle gelecek orasını merak ediyorum. 3 diye düşünüyorum ama bakalım.

3GB yazıyor konuda, yine okumadan bodoslamaya yazmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 3 Ekim 2014; 12:48:20 >
  • 192 bit veriyolunun güzel tarafı, 2 veya 3 gb bellek kullanabiliyorlar, 3 gb vram'e sahip olursa GTX 960 için daha uygun olur, GTX 770'den hızlı olacağından 3 gb'ın hakkını verebilir. NVIDIA GM206'nın üretiminden vazgeçtiyse, herhalde GTX 970'e daha yakın bir kart olmasını istediler, ben yine de aralarında ciddi fark olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Ekim 2014; 13:46:48 >
  • Açıkçası 900 serisi duyurulduğundan bu yana 960'ın özelliklerini merak ediyordum.Şu an elbette ortada en net detaylar mevcut değil;fakat 960 söylenildiği veya tahmin edildiği gibi Gtx 780 gibi bir karta yakın performans verecekse.960 gerçekten güzel bir çözüm olacak benim için.Paylaşım için teşekkürler
    Intel I5 3570k@ 4.2Ghz//Msi Z77a-GD55 //Corsair Vengeance 2X4 1600//Zotac Gtx 460(emekli)// Evga Gtx 570 Classified (Emekli)//MSI GTX760 Twin Frozr(Yedek)//MSI R9 290 Gaming//Ocz Agility 3 120Gb//Samsung SSD 840 EVO 250//2xSamsung Spinpoint F3 500Gb//Corsair H80i//High Power Element Smart 750W(Değişecek)
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    12 SMM'ye kadar 192 bit 48 ROP ile herşeyi örtüşür, açıkta kalan fazla gelen kısmı da olmaz. Herkesin gözbebeği olur çıkar.
    Rica ederim
    Katılıyorum hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Why so serious ?
  • orta segment için performans üzeri bir kart olacak arkadaşlar ; GTX 970 F/p ürünü ; 660 ise tam bir orta segment kart olacaktır fiyatta gayet makul tabi yeni Wattları düşünürsek SLI deneyende çok olacaktır elbet.

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

GM206 dan vazgeçildiğine dair bir duyum yok Ti li olmayan versiyon olabilir

O zaman bu GTX 960 Ti'da olabilir hocam, çünkü GTX 960 modeli bir alt seviye GPU olmasını gerektiriyor.
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.