Şimdi Ara

Gtx 960 Sli vs Gtx 970 vs Gtx 980 vs R9 390x kafam karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhabalar bir kaç güne sistemi elden geçireceğim şimdi elimde msi gtx 960 2gb modeli mevcut sli yapmaya karar verdim gtx 980 yakın performans sunuyor fakat çoğu kişi sli bazı oyunları desteklemediğini sölemiş ve hemen gtx 970 önermiş eğer sli yaparsam elimde gtx 960 2gb modeli mevcut alıcağım 4gb modeli olsa olur mu olur diye biliyorum ama yinede sormaktan zarar gelmez bide sli yaparsam uygun bir anakart lazım sli için ne aliyim msi z97 sli krait edition düşünüyorum ama aklımdan da şu geçiyor anakart ile sli için kart almam 1400 tl para gidiyo zaten bendeki kartı satıp gtx 980 mi alim direk veya r9 390x aklım çok karışık hayalim hep sli ama şimdi mantıklı davranmak lazım bu arada xilence 80 bronz 600 watt güç kaynağı var sli yaparsam yeter heralde yapmazsam gtx 980 veya r9 390x için yeter mi yeter diye düşünüyorum i5 4670K işlemci mevcut kasada yardımcı olan herkeze çok teşekkürler kafam durdu valla ne yapacam bilemedim

• Tek 390x f/p olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 390x
  • tek 980
  • 4gb 960 alsanız bile 2gb olarak kullanırsınız ve yetmez. Tek kart alın.
  • leqvar kullanıcısına yanıt
    960 şuan sana yeterli gelmiyormu dostum? Yani şunun için diyorum,biraz idare edebilirim dersen 1-2 ay bekle yani,bildiğin gibi yeni mimari kartlar geliyor.Yayılması, özel tasarımlı modellerin falan çıkması 4-5 ayı bulur yalnız.Çok grafik taakıntın yoksa benim önerim sabretmen yönünde.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam grafiklere takan biriyim gtx 960 çok güzel işimi görüyor sağolsun yeni mimari kartlar beklemek mantıklı olabilir doğru sölüyorsun pascall dan bahsediyorsun değil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    RX 580 yada gtx 1070
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 390x iyidir ama psu değiştirmen lazım.

980 cidden gereksiz pahalı bir kart.

İkinci el 1000 liraya ya da sıfır 1250 liraya kadar gtx 970 bulunabiliyor. 2k 4k çözünürlüklü monitör kullanmayacaksan herseye yeter.

• tersmantik kullanıcısına yanıt
    Pascall ne zaman gelir acaba o zaman alırım olmadı ama kafamı gtx 980 kurcalıyor şuan baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

Pascall ne zaman gelir acaba o zaman alırım olmadı ama kafamı gtx 980 kurcalıyor şuan baya

aradaki 5-10 fps fark için gtx 960 satılıp yeni kart alınmaz.
    en azından 600-700 lira cepten çıkmış olur.
    bu arada coil whine sorununuda unutmayın.
    nvidia pascal serisi mayıs ayında çıkacak deniliyordu.
    yalnız her ihtimale karşı 4-5 ay beklersiniz, fazla bir kaybınız olmaz.
  • leqvar kullanıcısına yanıt
    Daha adı bile konmadı pascal serisinin. Bi 6 ay kadarı var gibi.

Önce kart tanıtılacak sonra referans olanları satışa sunulacak. Daha sonra Custom modeller gelmeye başlayacak. Onlarda da düzgün ve cazip fiyatlı birtane çıkmasını bekleyeceksin. Mesela evgaların acx soğutması sıkıntılı idi acx 2.0 diye yenisini çıkardı. Bunun gibi olaylarla karşılaşmamak için uzun uzun araştırıp öyle almak gerekecek. Çok uzun iş yaa.

İhtiyacın varsa maxwell al geç.

• resep_paltas kullanıcısına yanıt
    Neyse bekleyelim görelim zamanı gelince alalım o zaman saol hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

Neyse bekleyelim görelim zamanı gelince alalım o zaman saol hocam

hiç pc olmasaydı önerirdim. ama pc varken almak mantıksızlık olur.
    eski çalışan parçaları yok pahasına sat. ve 5 fps fazla almak için + coil whine gibi bir sürü sıkıntı çekmeye değmez.

adamın birisi konu açmış coil whinesiz ekran kartı diye. diğer arkadaşlarda en çok coil whine problemi olan gtx970'i önermişler. nasıl bir açlıktır bu ? bu gtx 970'e olan açlık :S anlam veremiyorum... tamam sen seviyorsundur o kartı kendin alır kullanırsın. ama millet 1500 lira verecek senin sevdiğin o coil whine sesini herkes istemeyebilir. (coil whine'nin ne yazık ki bir çözümü yok) oyunları 60 fps'de optimize etsen, photoshop gibi uygulamalarda yine sıkıntı yapacak.

http://forum.donanimhaber.com/m_115467864/f_//tm.htm#115499471
    konuda bu.

ama elindeki mevcut olan eski kartta coil whine varsa seni rahatsız etmiyorsa, hiç elleme.
    gtx970 olur r9 390x olur. çoğunda coil whine çıkıyorsa o iş bitmiştir. bu ülkeye gelen mallar hep fason. bunada dikkat etmek lazım.
    herşey 3-5 fps almak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resep_paltas -- 23 Mart 2016; 5:39:29 >

• 390x
  • 390x 1450tl vatan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.