Şimdi Ara

GTX 960 mı? R9 380 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemim şu şekilde
    - intel i3-2100 3.10 Ghz İşlemci
    - Gigabyte GA-H61M-S2-B3 Anakart
    - 2x2 GB RAM
    - Gigabyte GTX460 1GB 256bit ekran kartı
    - Xigmatek npr-vc503 500W PSU

RAM'imi ve ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum. RAM'i 2x4 GB yapacağım. Ancak bir ekran kartına karar veremedim. Sizce hangisi daha iyi olur? GTX 960 mı? R9 380 mi?

• R9 380 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I3 2100 için en ideal kart r7 370 veya gtx 950 olur.Bu kartların üst versiyonlarında işlemci kartları frenleyecektir.

• moonquad kullanıcısına yanıt
    Fazla bir frenleme yapmadığı sürece sıkıntı olmaz ilerde işlemcimi ve anakartımı da güncellemeyi düşünüyorum.
  • http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-380-vs-GeForce-GTX-960

• ikisi de aynı hemen hemen.güç tüketimi dolayısıyla gtx960 al.
  • sLaYeAr S kullanıcısına yanıt
    O zaman gtx 960 alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rx 580 Vs Gtx 1050 ti
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Uzun süredir araştırma yapıyorum bu konuda. Çoğu yerde R9 380 diyorlar. Nedense ikilemden bir türlü kurtulamadım. R9 380 daha performanslı gözüküyor. Ancak çok büyük bir fark olmamasına rağmen daha fazla güç tüketiyor.
  • R9 380 Nitro 4 GB
    r9 380 güzel bir karttır gtx 960 göre daha performanslıdır.Ben mesela biraz da kartların oc potansiyeline de bakarım onun için gtx 960 bana göre r9 380den daha güçlüdür hem oc yapınca ısınmaz hem de az enerji tüketir ama amd kartlarında da durum böyle olmasını isterdim ama nedense amd kartlarına oc yapınca bir anda hem kart ısınıyor hemde enerji tüketimi artıyor bunlardan dolayı her zaman nvidia tercih etmek zorunda kalıyorum.
  • R9 380 Sapphire Nitro.

Evet oc yapınca gayet güzel performans veriyor. Ama benim PSU'yu zorlar mı? OC'lu şekliyle güç tüketimi ne kadar olabiliyor? Nvidia yine aklıma yatmaya başladı
  • 4gb 380

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordMachine -- 30 Kasım 2015; 20:13:37 >
  • R9 380 Sapphire Nitro al bence
    Çok zorlayacağını sanmıyorum.Yeterli gelebilir hatta voltaj vermeden çok iyi oc olabiliyor gtx 960 voltaj ile biraz daha üstüne çıkabiliyorsun hem ısınmıyor hemde az enerjiye ihtiyaç duyuyor.R9 380 kartı aldığınızda oc yapma durumunuz olmaya bilir psu almak zorunda kalabilirsiniz eğer oc yapmakta iyi değilseniz r9 380 ama yetmediği zamanlarda oc yaparım diyorsanız gtx 960 tam size göredir.

Daha önce hiç oc yapmadım ama MSI versiyonunu alırım eğer GTX960 alırsam ki onunda programıyla çok kolay yapılabiliyor. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Teşekkürler yorumlarınız için.
    Önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana güle güle kullanın. :)
    yeni güç kaynağı almacaksan gtx 960 4gb al o işlemci dar boğaz yapabilir
    380 ile 960 arasında çokda fark yok 960 alırsan üzmez seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 30 Kasım 2015; 22:55:33 >
  • O güç kaynağıyla 380 olmaz zaten.Ben de 380 kullanıyorum ben de zamanında 960la 380 arasında kalmıştım.380 seçme sebebim daha ucuz olmasıydı başka bir şey değil.Güç kaynağınızı göz önüne alarak gtx 960 tercih etmenizde fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.