Bildirim
gtx 960' lı sistem toplama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mantıklı ve güzel bir sistem olmuş fakat psu yu 500 watt 80 plus almanı tavsiye ederim.İleride upgrade yaparsan psu masrafından kurtulmuş olursun.Bence gtx 960 3 sene full hd de oyun oynatır. _____________________________ -
Hangi site bu ? 620 liraya 960 uygun gibi duruyor. _____________________________ ..... -
sinerji fiyata kdv dahil değil +%18 ile 735 740 lira civarına satılıyor _____________________________ -
Ekran çözünürlüğüm 1440x900 ekranıda yenilememe gerek var mı ? _____________________________ -
VAR değiştirmeyeceksen 750 ti al _____________________________ Başka biri olsaydım keşke başka bi yaşam başka bi yüz belki zengin biri olurdum.yakışıklı falan.öle insanlar var bide benim gibiler.garip niye onlar onlarda biz yine biz olmak zorunda kalıyoruz.buna karar veren ne........ (Ben ukrayna polonya sınırını geçip susaştığım için polon ya daki evinden birinden su isteyip sonra su veren kişinin ihbarı sonrası yakalanıp sınır dışı edilen birisiyimm belki dünyadaki en şanssız kişiyim ) -
quote:
Orijinalden alıntı: haluk1461
Ekran çözünürlüğüm 1440x900 ekranıda yenilememe gerek var mı ?
olmamış, işlemciyi i5 4460 ekran kartını da r9 270 yaparsan bence çok daha iyi olur._____________________________ -
Nvidia tercihimdir
_____________________________ -
hdd çok kötü 50 tl koy adam gibi 64 mb cacheli bişey al _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: haluk1461
Nvidia tercihimdir
senin tercihin, bir tarafta 2 çekirdekli işlemcili sistem diğer tarafta 4 çekirdekli._____________________________ -
I5 4460
Asus h81 plus
Wd caviar blue 1tb
Sapphire r9 270x al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Aslolan Hayattır Yaşamak Gibi
Beşiktaş Hayatın Kendisi İdi
Alayına İsyan Diyenlerin Sesi
Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt